ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS VivoBook S400CA

  ASUS VivoBook S400CA

  Ongelooflijke Touch Ultrabook

  • Tot Intel® Core™ i7 3517U-processor
  • Precisie aanraakscherm voor intuïtief vermaak
  • Touch, SSD-snelheid en harde schijf opslagcapaciteit, alles verpakt in een strak design
  • Geborsteld-haarlijn aluminium texturen zorgen voor hoge duurzaamheid en een elegante look
  • Geniet van SonicMaster, voor indrukwekkende en rijkere audioprestaties
  Product Image
  Thin and light design
  Trend-Setting Design

  Intuïtieve aanraking

  Touch Incredible

  De ASUS VivoBook breidt de klanttevredenheid uit voor elk aspect en biedt een Windows 8 ervaring op randloze aanraakschermen, om het nieuwe besturingssysteem optimaal te benutten.

  Stijlvolle Mobiliteit

  ASUS-ontwerpers gaven de ASUS VivoBook een opvallend uiterlijk en presenteren zo de flair en het plezier van Windows 8 met de nadruk op verfijnde draagbaarheid. De textuur metaal-behandelde oppervlakken, ergonomisch ontworpen rand en spannende kleuren springen er uit, passend bij het dynamische karakter van het nieuwe, zeer mobiele en intuïtieve computergebruik. Ultralicht en extra slank, blinkt de ASUS VivoBook uit in het mobiele gebruik!


  Hoor de Power

  Hear the PowerDe ASUS VivoBook is uitgerust met exclusieve SonicMaster-technologie met Waves MaxxAudio 3 voor krachtiger geluid en rijkere bassen via luidsprekers en kamers die gemaakt zijn voor grotere 14"/15" modellen. Het biedt de beste audio-ervaring in zijn klasse en laat de concurrentie ver achter zich.

  Phenomenal beauty expressed
  Cloud-based WebStorage

  Gebruikersgerichte Innovaties

  Innovative usability features
  * Daadwerkelijke stand-by duur kan variëren afhankelijk van prestaties van specifieke componenten, aangesloten apparaten en omgevingsvariabelen.

  Cloud-gebaseerde WebStorage

  Cloud-based WebStorageASUS WebStorage doet meer dan alleen uw content opslaan. Het geeft u toegang tot al uw documenten, foto's en muziek vanaf elke apparaat, met drie jaar lang 32GB opslagruimte. Onmiddellijke bestandssynchronisatie geeft u real-time updates voor elk item op WebStorage, inclusief gemakkelijk delen op basis van links, om u en uw familie en vrienden verbonden te houden via een verenigd cloud-leven.