ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS VivoBook S550CM

  ASUS VivoBook S550CM

  Krachtige touch Ultrabook™ in metal-stijl, met optische drive

  • Tot Intel® Core™ i7 3537U-processor
  • Combineert aanraakfunctie, uitstekende prestaties, SSD-snelheid en harde schijf opslagcapaciteit in een strak design
  • Haarlijntexturen van geborsteld aluminium zorgen voor duurzaamheid en een elegante uitstraling
  • Geniet van SonicMaster, voor indrukwekkende en rijkere geluidsprestaties
  Product Image
  Thin and light design
  Trend-Setting Design

  Slank en elegant

  Haarlijn-gesponnen metaal oppervlaktetexturen laten de ASUS VivoBook S550 zich elegant onderscheiden van de massa. Met zijn Ultrabook™ vormfactor bevat hij toch volledige functionaliteit in een slanke uitvoering, passend bij de dynamische aard van de nieuwe hoge mate van draagbaarheid en intuïtief computergebruik. Het slanke ontwerp laat zich gemakkelijk meenemen en presenteert zich via een hoogwaardige, verfijnde uitstraling.


  Volledig glazen aanraakscherm

  De ASUS VivoBook S550 luidt met zijn volledig glazen paneel een geheel nieuwe touch-ervaring in. Soepel werkend in elk opzicht, zorgt het snel reagerende aanraakscherm dat uw vingers op natuurlijke wijze en ongehinderd van rand tot rand kunnen glijden. Deze vloeiende beweging maakt vegen, scrollen en alle andere gebaren sneller, intuïtiever en ongelooflijk de moeite waard. Het volledig glazen paneel gaat veel verder dan de beperkingen van traditionele aanraakschermen, om u onbeperkte touch-prestaties te verschaffen.

  All-glass touchscreen
  Experience ASUS instant functions

  Ervaar ASUS' Instant Functions

  ASUS heeft een reeks Instant Functions ontwikkeld, speciaal voor Windows 8, die u volledig laten opgaan in het nieuwe besturingssysteem. Met slechts één druk op de knop activeert en laadt u Instant Functions voor meer aanpassingsmogelijkheden en persoonlijkere interactie met uw computeromgeving. Het interface-ontwerp zet u op de eerste plaats; het is dus volkomen gebruiksvriendelijk en biedt snelle instellingen en directe toegang tot uw content. Verander de manier waarop uw ASUS VivoBook S550 werkt en aanvoelt in enkele seconden!  Smart Gesture-technologie

  Uitgebreid met exclusieve ASUS Smart Gesture-technologie, staat het grote touchpad op de ASUS VivoBook S550 garant voor verbeterde touch-invoer, met snellere en nauwkeurigere detectie van gebaren en een breder scala aan ondersteunde bewegingen. Deze omvatten tikken, scrollen, zoomen, slepen, klikken en nog veel meer. Smart Gesture-technologie combineert hardware- en softwarematige optimalisatie om te zorgen voor een ​​nieuwe, ongelooflijke standaard in touch-nauwkeurigheid - begin er meteen van te genieten.

  Smart Gesture Technology
  Trend-Setting Design

  Hoor de Power

  Mixt een prachtig ontwerp, superieure hardware en geoptimaliseerde software, met als resultaat de ultieme geluidservaring. De ASUS VivoBook S550 geeft u diepere, rijkere bassen, een breder geluidsbereik, levensechte surround, krachtige output, duidelijke zang en pure helderheid. Hij maakt gebruik van grote luidsprekers en resonantiekamers, waarbij de exclusieve ASUS AudioWizard zorgdraagt voor een meeslepende entertainmentervaring. Ook biedt hij toegang tot nieuwe geluidsdimensies, met selecteerbare modi passend bij uw behoeften op basis van uw omgeving en voorkeuren, om zo te zorgen voor veelzijdige, levende muziek, film- en zelfs gamegeluid.


  ASUS WebStorage

  ASUS WebStorage

  De ASUS VivoBook S550 met cloud-gebaseerde WebStorage biedt u toegang tot al uw documenten, foto's, muziek en video's vanaf elke apparaat waarop u werkt, met onmiddellijke bestandssynchronisatie, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versies. ASUS WebStorage handhaaft strenge beveiliging en biedt tegelijkertijd meer gemak - het maakt gebruik van gemakkelijk delen op basis van links om u, uw familie en vrienden te verbinden via een verenigd cloud-leven. Sterker nog, de ASUS VivoBook S550 wordt geleverd inclusief drie jaar lang gratis 32GB WebStorage cloud-ruimte!
  In 2 seconden Direct-Aan

  Exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II-technologie biedt smartphone-achtige direct-aan in 2-seconden vanuit slaap-of sluimerstand, zodat u zonder vertraging verder kunt werken. Bij de ASUS VivoBook S550 draait alles om snelle toegankelijkheid, en dankzij het energiebesparende ontwerp kan hij tot wel twee weken in stand-by blijven. Open bestanden en taken worden veilig in het geheugen bewaard, en mocht de accu tijdens uw afwezigheid onder de 5% komen, wordt automatisch een back-up gemaakt van uw data. Uw waardevolle content blijft altijd veilig en binnen handbereik!

  *Daadwerkelijke standby-duur kan variëren afhankelijk van prestaties van specifieke componenten, aangesloten apparaten en omgevingsvariabelen.

  2-Second Instant On

  Superior graphics with GeForce® GT

  Superieure graphics met GeForce® GT 635M

  De ASUS VivoBook S550 is om geweldige rekenkracht te kunnen bieden voorzien van een 3e generatie Intel® Core™-processor en NVIDIA® GeForce® GT 635M videokaart met DirectX® 11 compatibiliteit. Met maximaal 4 GB specifiek DDR3-videogeheugen versnelt de afzonderlijke grafische processor de prestaties van de S550, zodat alles soepeler en vloeiender werkt. Tegelijk wordt de videokwaliteit verbeterd zodat films er fantastisch uitzien en u kunt genieten van de nieuwste, vloeiend bewegende games.

  Up to Intel® 3rd gen Core™ i7 processors

  Tot Intel® 3rd gen Core™ i7 processors

  De ASUS VivoBook S550 wordt aangedreven door tot de 3e generatie Intel® Core™ i7-processors op basis van 22nm Ivy Bridge-technologie. Soepele en snel reagerende prestaties geven u controle over geweldige rekenkracht, van dagelijkse taken tot multimedia. De nieuwste Intel® Core™-processors leveren zichtbaar slimme output die voor bevredigend krachtige ervaringen zorgen die u kunt zien en voelen. Ze helpen de ASUS VivoBook S550 elke toepassing aan te kunnen die u hem voorschotelt, voor optimaal gebruiksplezier.