ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC 1018P

  Eee PC 1018P

  Ervaar de klassieke Eee PC™ in een ultradunne en lichte aluminium uitvoering

  · Legitieme Windows® 7 Starter
  · Ultradun en licht; 18mm en 1,1Kg
  · Profiteer van langdurig computergebruik dankzij 9 uur* accuduur
  · Eenvoudige Mobiele Connectiviteit dankzij ingebouwde 802.11n en Bluetooth V3.0
  · USB 3.0** maakt gegevensoverdrachtsnelheden mogelijk tot 10 keer*** zo snel als USB 2.0
  · 500GB ASUS WebStorage**** gratis online Eee Storage

  Product Image  Neem de 1018P vol vertrouwen mee, waar u ook gaat

  De moderne en gracieuze vormgeving van de lifestyle-georiënteerde 1018P past naadloos bij haute couture, en leidt overal en altijd gegarandeerd tot nieuwsgierige blikken. Van de directiekamer tot het café valt de Eee PC™ 1018P nooit uit de toon. Ultradun, licht en met genoeg capaciteit om hem de hele dag te gebruiken, is de Eee PC™ 1018P ontworpen om te voldoen aan de computerbehoeften van uw altijd-mobiele sociale leefwijze.

  Leg de Design Evolutie lat hoger

  De klassieke Eee PC™ wordt opnieuw uitgevonden dankzij de Eee PC™ 1018P. Deze nieuwste uitvoering van de netbook waarmee het allemaal begon is uitgerust met een geheel vernieuwde metallic behuizing en zorgt daarmee voor een gestroomlijnde en pure afwerking. De vanaf de basis voor de sociale elite ontworpen 1018P heeft een slanke, 18mm form factor, en weegt slechts 1,1kg. Wakkert het vuur aan van uw passie voor stijl en verfijning.

  De 1018P is ontworpen om uw persoonlijkheid en uw vooraanstaande lifestyle weer te geven. Z’n elegante afwerking wordt verzorgd door middel van een aluminium laag op z’n platte oppervlakken, en wordt verder benadrukt door een 10,1” WSVGA-scherm, een naadloze palmsteun en een geïntegreerd chiclet-toetsenbord.

  Hoge-snelheid Connectiviteit

  De Eee PC™ 1018P is voorzien van USB 3.0**, zodat u gegevens kunt overzetten op snelheden die tot 10 keer *** sneller zijn dan de huidige USB 2.0-verbindingen. Snelheid en efficiency in een stijlvol mobiel platform maken uw Eee PC™ 1018P een perfecte combinatie van pracht en prestaties.

  Ook is de 1018P in staat om mobiele telefoons op te laden via USB**, zelfs wanneer de Eee PC is uitgeschakeld. De mobiele telefoon kan tevens van stroom worden voorzien door de accu van de Eee PC.

  Via de ingebouwde 0,3 megapixels webcam van de 1018P kunt u videovergaderen met zakelijke contacten aan de andere kant van de wereld, terwijl Gigabit Ethernet** met een overdrachtssnelheid tot 1Gbps***, Wi-Fi 802.11n en Bluetooth 3.0 ervoor zorgen dat u beschikt over de juiste verbindingen, zelfs wanneer u het kantoor verlaat.

  • Bluetooth 3.0

  Evolutie in Gegevensbeveiliging en -bescherming – Fingerprint**

  De Eee PC™ 1018P wordt geleverd met een reeks beveiligingsfuncties die zijn ontwikkeld om u en uw gegevens te beschermen. Z’n biometrische vingerafdrukscanner voegt een extra beschermlaag toe om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

  Evolutie in Gegevensbeveiliging en –bescherming – Camera Cover

  De ingebouwde webcam van de 1018P heeft een attente cameralens cover die kan worden gebruikt voor extra privacybescherming.

  Evolutie in Efficiency

  De Eee PC™ 1018P wordt aangedreven door de nieuwe Intel® Atom™ N455/475-processor, en levert daarmee efficiëntere en productievere computerprestaties. Samen met het ASUS-exclusieve Super Hybrid Engine energiebeheersysteem levert de 1018P tot 9 uur* accuduur, genoeg om de computer de hele dag te gebruiken.

  Saves Power and the Planet with Super Hybrid Engine

  Evolutie in Gegevensbeveiliging en –bescherming - Syncables**

  Syncables Desktop DE houdt uw foto’s, video’s, muziek, documenten, favorieten en e-mails gesynchroniseerd, waar u ze ook wilt bekijken, en ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Zelfs al bent u niet bekend met een notebook, dan kunt u het bestand op Syncables Desktop DE nog bekijken via uw mobiele telefoon of andere apparatuur. Bovendien ondersteunt deze software cross-platform gebruik, zoals met PC, Mac, Linux en mobiele apparatuur.

  * Operationele levensduur afhankelijk van productmodel, normale gebruiksomstandigheden en configuraties. Voor meer informatie, zie hier.
  **Beschikbaarheid afhankelijk van geselecteerde model, land of ondersteuning operator. Controleer uw lokale ASUS-website voor nadere details.
  *** Vermelde snelheden zijn componentspecificaties. Daadwerkelijke snelheden kunnen per configuratie en gebruikte apparatuur verschillen.
  ****Gratis 1 jaar 500GB ASUS WebStorage op proef. Zie www.asuswebstorage.com voor nadere details. Specificaties kunnen onaangekondigd worden gewijzigd. Zie www.asus.com voor nadere details.