ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  Eee PC 1215N

  Eee PC 1215N

  Uitstekend multimediaplezier met grote HD breedbeeld Eee PC™ 1215N

  · Legitieme Windows® 7 Home Premium
  · Volgende-generatie NVIDIA® ION™ discrete graphics biedt betere grafische prestaties en videobeleving
  · Zeer groot 12,1" 16:9 HD LED-backlit glare-type scherm voor multimediaplezier
  · Geniet dankzij een HDMI-poort van Full HD 1080p videoweergave op een HDTV of groot scherm
  · USB3.0* maakt gegevensoverdrachtsnelheden mogelijk tot 10** keer sneller dan USB2.0
  · Uitgerust met camera cover over de lens van de webcam, voor extra privacy
  · 500GB ASUS WebStorage*** gratis online Eee Storage
  Product Image


  Ongeëvenaarde Prestaties ontmoeten Energie Efficiency

  De Eee PC™ 1215N weerspreekt het idee dat netbooks slechts ontworpen zijn om de basis computerbehoefte te bevredigen. De 1215N is voorzien van de Intel® Atom™ D525 dual-core processor, alsmede de volgende-generatie NVIDIA® ION™ discrete graphics processor met NVIDIA® Optimus™ technologie, en levert zo een netbook met compromisloze multimediaprestaties en -mogelijkheden.

  NVIDIA® Optimus™ technologie schakelt op intelligente wijze tussen geïntegreerde en discrete graphics om de optimale grafische oplossing te bieden, en verlengt zo ook meteen de accuduur.

  Levert multimediaplezier in het kwadraat

  De volgende-generatie NVIDIA® ION™ discrete graphics processor in de Eee PC™ 1215N stelt hem in staat een visuele ervaring te leveren die nooit eerder is gezien op netbooks. De 1215N is in staat om vloeiende, haarscherpe high-definition video’s in 1080p weer te geven op z’n 12-inch 1366 x 768 HD breedbeeldscherm met 16:9 beeldverhouding.

  In de 1215N geïntegreerde hardware decoders zorgen voor perfecte decodering van H.264, VC1 en MPEG2 bestandsindelingen, terwijl de HDMI-output poort Full HD 1080p weergave mogelijk maakt op grote schermen.

  De 1215N is tevens voorzien van een camera cover over de lens van de webcam. Deze geeft u extra privacy.


  Ergonomisch Chiclet-toetsenbord voor ongeëvenaard comfort

  Het chiclet-toetsenbord van de Eee PC™ Seashell is comfortabeler en minder vermoeiend om langdurig op te typen.
  Hoge-snelheid, efficiënte connectiviteit

  De Eee PC™ 1215N is voorzien van USB 3.0**, zodat u gegevens kunt overzetten op snelheden die tot 10 keer *** sneller zijn dan de huidige USB 2.0-verbindingen. Snelheid en efficiency in een stijlvol mobiel platform maken uw Eee PC™ 1215N een perfecte combinatie van pracht en prestaties.  Ook is de 1215N in staat om mobiele telefoons op te laden via USB**, zelfs wanneer de Eee PC is uitgeschakeld. De mobiele telefoon kan tevens van stroom worden voorzien door de accu van de Eee PC.  Via de ingebouwde 0,3 megapixels webcam van de 1215N kunt u videovergaderen met zakelijke contacten aan de andere kant van de wereld, terwijl Wi-Fi 802.11n en Bluetooth 3.0* ervoor zorgen dat u beschikt over de juiste verbindingen, zelfs wanneer u het kantoor verlaat.

  *Beschikbaarheid afhankelijk van geselecteerde model, land of ondersteuning operator. Controleer uw lokale ASUS-website voor nadere details.
  ** Vermelde snelheden zijn componentspecificaties. Daadwerkelijke snelheden kunnen per configuratie en gebruikte apparatuur verschillen.
  ***Gratis 1 jaar 500GB ASUS WebStorage op proef. Zie www.asuswebstorage.com voor nadere details. Specificaties kunnen onaangekondigd worden gewijzigd. Zie www.asus.com voor nadere details.