ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  F2F-

  F2F-

  Prima Beveiliging/Bescherming voor Onderweg

  Een slimme balans tussen mobiliteit en prestaties met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die beschermen via zowel software- als hardwareoplossingen.
   Product Image

   Betrouwbare Partner voor Onderweg
   De ASUS F2F-serie biedt een slimme balans tussen mobiliteit en prestaties met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die beschermen via zowel software- als hardwareoplossingen, en die zo voor een veilige en gemakkelijke computerervaring zorgen voor gebruikers.

   Dual core, Double Power
   Uitgerust met de nieuwste dual core-technologie, biedt de F2F verbeterde mogelijkheden om op uw notebook gelijktijdig te genieten van afspelen en opnemen van audio & video, gaming, IM en web-browsen. Daarnaast biedt het uitmuntende dual-core prestaties die u laten profiteren van multimediabeheer en de creatie van digitale content

   RF Biometrische Vingerafdruklezer
   De ASUS F2F-serie maakt gebruik van de unieke halfgeleidergebaseerde RF biometrische vingerafdrukscanner. Het RF elektronische beeldverwerkingmechanisme leest het vingerafdrukpatroon van de levende huidlaag die zich net onder de droge buitenste oppervlaktelaag van de huid bevindt. De sensor wordt daarom minder beïnvloed door gebruikelijke afwijkingen aan het huidoppervlak, waaronder uitgedroogde, versleten, vereelte, vuile of vette huid, die afbreuk kan doen aan het vermogen van andere sensoren om nauwkeurige vingerafdrukbeelden te verkrijgen.

   ASUS Splendid Video Intelligence technologie

   The exclusive ASUS Splendid Video Intelligence technology is especially effective for human skin tones, green stretches of grass and trees and blue sky and sea. It takes PC graphics capability to the next level by enhancing depth and color intensity in real time. It further improves contrast, brightness, skin tone and color saturation for vivid image display. Incorporated with the exclusive ASUS Splendid Video Intelligence Engine (activation hot key: Fn+C), the LCD presents clear and sharp images in their true vibrant colors.

   Drie keer zo Snelle Verbinding met Draadloze Vrijheid
   In antwoord op de toenemende behoeften van notebookgebruikers met diverse gelijktijdig op hun systeem actief zijnde Bluetooth-randapparaten, waaronder muizen, toetsenborden, headsets en mobiele telefoons, bieden de F2F-notebooks, via de ingebouwde Bluetooth® V2.0+EDR, maximale gegevensoverdrachtsnelheden van 2,1 Mbps, 3 keer zo snel als de huidige apparaten aankunnen. Hiermee wordt tevens het stroomverbruik gereduceerd, wat zeer in het voordeel is van batterijafhankelijke mobiele apparaten..

   Eenvoudigere en Snellere Digitale Gegevensoverdracht
   De ExpressCard™ standaard belooft notebooks te voorzien van uitstekend presterende, modulaire uitbreidingen tegen lagere kosten en in een kleinere form factor. U kunt geheugen, communicatie- en beveiligingsapparatuur toevoegen door eenvoudigweg ExpressCard™ modules in de F2F te plaatsen..

   Trusted Platform Module (TPM)
   De Trusted Platform Module (TPM) is een beveiligingsinstrument op het systeembord dat computergegenereerde sleutels bevat voor encryptie. Het is een hardwaregebaseerde oplossing die aanvallen door hackers helpt te voorkomen die op zoek zijn naar vastgelegde wachtwoorden of encryptiesleutels voor gevoelige gegevens.
   De TPM laat de F2Fveilig applicaties draaien en maakt transacties en communicatie betrouwbaarder. Indien gebundeld met ASUS Security Protect Manager, verzekert het gebruikers van algemene systeembeveiliging, bestandsbeveiligingsmogelijkheden en bescherming tegen e-mail/privacy zorgen.
   .

   Intel, het Intel-logo, Centrino en het Centrino-logo, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.