ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  F8P

  F8P

  Leer in Nieuwe Gedaante

  ASUS F8P in Amazing White en Galaxy Black

  Product Image

  Vier deze Kerst met een Modebewuste Notebook
  Kerst heeft een nieuw kleurtje gekregen! De ASUS F8P Amazing White-serie is het ultieme symbool voor mix & match. Het met de hand gekozen en bewerkte eersteklas leer voegt tastbare warmte toe aan het notebookontwerp, terwijl het gelakte oppervlak het glad houdt.

  Mix & Match
  De ASUS F8P Galaxy Black lederen notebookserie is het ultieme symbool voor mix & match. Het met de hand gekozen en bewerkte eersteklas leer voegt tastbare warmte toe aan het notebookontwerp, terwijl het gelakte oppervlak het glad houdt.

  Mobiele Multimedia, bekijk uw Favoriete TV-programma’s*
  Uitgerust met een Hybride TV-tuner*, geeft de F8 gebruikers maximale veelzijdigheid via de mogelijkheid om te profiteren van zowel digitale als analoge signalen. In lijn met de elegante draagbaarheid van de F8 lifestyle wordt een kaart-type afstandsbediening meegeleverd. Dit stelt de gebruiker in staat z’n entertainment de baas te blijven terwijl alles toch eenvoudig draagbaar blijft. *Optionele functie

  Keur aan Geavanceerde Technologieën
  Het nieuwe fusieniveau wordt verder aangevuld door state-of-the-art computertechnologieën, inclusief Intel® Centrino® Duo Processor Technologie en Authentiek Windows Vista® besturingssysteem. Bovendien gaat videocommunicatie dankzij de ingebouwde draaibare webcam nu live zonder kabels! Blijf verbonden met vrienden en familie en deel de pracht en magie van deze feestdagen.

  Uitgebreide Connectiviteit
  De ingebouwde WLAN 802.11 a/g/n garandeert draadloze Internettoegang waar ontvangst beschikbaar is. De F8 biedt tevens Bluetooth 2.0 – met verbeterde gegevensoverdracht op een snelheid die driemaal zo hoog is als standaard Bluetooth, voor verbeterde connectiviteit en synchronisatie tussen digitale apparaten. Bovendien biedt een complete reeks input/ output poorten, waaronder 5 USB-poorten, een S-video TV-out poort en ExpressCard-slots, u dynamische gegevensoverdracht en opslagopties.

  Draagbare Audio/Videocommunicatie
  Ingebouwde accessoires zoals de microfoon en de 1,3 megapixel hoge-resolutie draaibare webcam maakt videovergaderen probleemloos. Strategisch geplaatste speakers aan de voorzijde van de notebook verbeteren de face-to-face communicatie door zich te concentreren op gesproken woord en het beperken van afleidende geluiden.

  Ingebouwde hoge-resolutie webcam voor draadloze videocommunicatie
  Dankzij de ingebouwde webcam die hoge-resolutie direct uit de verpakking ondersteunt, maakt de F8P draagbaar videovergaderen mogelijk zonder het lastige meenemen van een logge camera en bijbehorende kabelwarboel. Gecombineerd met ASUS LifeFrame2, een exclusief softwareprogramma voor het gemakkelijk opnemen van beelden, kunt u groepsfoto’s maken, feestjes filmen, gezichten van vrienden zien tijdens online chats en videogesprekken opzetten.

  RF Biometrische Vingerafdruklezer
  De F8-serie maakt gebruik van de unieke halfgeleidergebaseerde RF biometrische vingerafdrukscanner. Het RF elektronische beeldverwerkingmechanisme leest het vingerafdrukpatroon van de levende huidlaag juist onder de droge buitenste oppervlaktelaag van de huid. De sensor wordt zo minder beïnvloed door algemene huidoppervlakafwijkingen, zoals uitgedroogde, versleten, vereelte, vuile of vette huid, die afbreuk kunnen doen aan het vermogen van andere sensoren om nauwkeurige vingerafdrukbeelden te verkrijgen.

  ASUS Splendid Video Intelligence technologie
  De exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence-technologie is vooral effectief voor menselijke huidtinten, groene grasvlakten en bomen, en blauwe lucht en zee. Het tilt de grafische capaciteit van de PC naar het volgende niveau door diepte en kleurintensiteit in real-time te verbeteren. Bovendien verbetert het contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging voor een levendige beeldweergave. Uitgerust met de exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence Engine (sneltoets voor activering: Fn+C), geeft de LCD heldere en scherpe beelden weer in hun ware, levendige kleuren.

  Intel, het Intel-logo, Centrino en het Centrino-logo, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.