ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  F9Sg

  F9Sg

  240° Draaibaar voor Totale Beeldvastlegging

  Z’n opwindende mogelijkheden zullen u thuis en onderweg onderdompelen in meeslepend, levendig entertainment.

  Product Image

  3.5G Mobiele Netwerkaansluiting (optioneel)
  De F9Sg is uitgerust met HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) draadloze breedbandcapaciteit die de huidige 3G downloadsnelheden met ongeveer een factor 4 verbetert. Gebruikers kunnen hierdoor verbinding maken met het Internet via mobiele telefoonnetwerken zonder dat ze de computer verbinding hoeven te laten maken met een mobiele telefoon. U kunt draadloos e-mail versturen en ontvangen, op het internet surfen, bijlagen downloaden en toegang krijgen tot bedrijfsnetwerken via een Virtual Private Network.

  240° Draaibaar voor Totale Beeldvastlegging
  Het stijlvolle ontwerp vol moderne verfijning van de ASUS F9Sg is perfect voor moderne, trendy gebruikers die van digitale apparaten meer eisen dan functionaliteit.

  Zien en gezien worden met de ASUS F9S’ oog voor stijl

  Waar u ook bent, de F9Sg's ingebouwde 1,3 megapixel 240° draaibare webcam brengt uw visie overal waar u wilt. De ingebouwde microfoon en de exclusieve, speciaal voor de F9Sg ontwikkelde LiveFrame-software, maken eenvoudig vastleggen, opnemen en afspelen van foto’s en video’s mogelijk.

  Dual core, Dubbele Power
  Uitgerust met de nieuwste dual-core technologie, laat de F9Sg gebruikers gelijktijdig veeleisende applicaties gebruiken, zoals het draaien van een virusscan terwijl wordt gebeld via Skype en gesurft over het web. De F9Sg's opwindende mogelijkheden zullen u thuis of onderweg onderdompelen in meeslepend, levendig entertainment dankzij de ingebouwde mogelijkheden van uw nieuwe mobiele dual-core processor-gebaseerde laptops. .

  Stijlvol Ontwerp voor Moderne Verfijning
  Nu technologie steeds verder integreert in het dagelijks leven, kijken we bij onze apparatuur verder dan naar functionaliteit. Met zwart en wit als blijvende modeklassiekers, maakt u met het stijlvolle ontwerp van de in beide kleuren beschikbare F9Sg een statement..

  RF Biometrische Vingerafdruklezer
  De F9Sg-serie is voorzien van een AuthenTec vingerafdruksensor met TruePrint® technologie, die de sensor in staat stelt om vrijwel ieders vingerafdruk ten alle tijd op betrouwbare wijze te lezen. unieke halfgeleidergebaseerde RF biometrische vingerafdrukscanner. TruePrint technologie maakt gebruikt van kleine RF-signalen voor het detecteren van de unieke vingerafdrukpatronen onder het huidoppervlak, waar zich de echte vingerafdruk bevindt. Voor het meest nauwkeurige aflezen scant de AuthenTec vingerafdruksensor vingerafdrukpatronen van de levende huidlaag, aldus vaak voorkomende huidoppervlakafwijkingen vermijdend.

  Slank Gebouwd

  Reis in stijl met de F9Sg, volgepakt met functies en speciale mogelijkheden in een slank en 1,9 kg lichtgewicht ontwerp.

  F9 Numerieke Touchpad
  Vervang het traditionele numerieke toetsenbord en voeg meer arbeidsefficiency toe.

  Intel, the Intel logo, Centrino and the Centrino logo, Intel Core and Core Inside, are trademarks or registered
  trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the United States and other countries.