ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K50IE

  K50IE

  Blijf de hele dag cool

  · Ice Cool Palmsteun voor comfortabel computergebruik
  · Afzonderlijke Graphics dankzij NVIDIA GeForce 310M en 512MB VRAM voor beter beeld tijdens het genieten van films en video’s
  · Audiovisueel Entertainment dankzij SRS, Altec Lansing Speakers, 16:9 HD LED-paneel en HDMI-ondersteuning
   Product Image
   IceCool Palmsteun

   Dankzij innovatief structureel ontwerp is de ASUS K50IE uitgerust met de IceCool Palmsteun, die warmteproducerende componenten op slimme wijze van de palmsteun af positioneert. Dit garandeert maximaal computercomfort, zelfs bij urenlang gebruik.

   Levensechte Graphics

   De ASUS K50IE is niet alleen stijlvol, het is ook een bekwame entertainer voor onderweg. Hij is uitgerust met een eigen NVIDIA GeForce 310M videokaart, voor levensechte graphics in spellen, video’s en films. De ASUS K50IE is tevens voorzien van Switchable Graphics, die u laten kiezen tussen het gebruik van de videokaart voor grafisch intensieve applicaties, en een geïntegreerde grafische processor voor tekstverwerking en e-mail, om zo kostbare batterijduur te besparen.

   Kristalhelder Geluid

   Een beeldschoon 15-inch high-definition LED-scherm met een 16:9 beeldverhouding verfraait de ASUS K50IE, voor scherpere beelden en extra helderheid. Naast dit visuele spektakel biedt hij SRS Premium Sound en Altec Lansing speakers, die samen voor de rijke audiokwaliteit zorgen die past bij de bewegende beelden. Ten slotte gaat het aansluiten op andere HDMI-geschikte consumentenproducten, zoals spelconsoles en entertainmentsystemen, dankzij HDMI-ondersteuning simpelweg moeiteloos.

   Chocolate-toetsenbord

   De ASUS K50IE is voorzien van een ergonomisch ontworpen Chocolate-toetsenbord, met uitgeholde toetskappen voor een perfecte pasvorm met uw vingers. Rechts van het toetsenbord gepositioneerd bevindt zich een volledige numerieke keypad voor moeiteloze nummerinvoer.