ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K50IN

  K50IN

  Slimme Keus

  De ASUS K50IN notebook is ontworpen om gebruikers onderweg een 'no-nonsense' computerervaring te bieden. Voorzien van de power om audio- en videovermaak in bioscoopkwaliteit te bieden, zodat gebruikers zich altijd en overal in comfort en stijl kunnen onderdompelen in meeslepend entertainment.
  Product Image

  Verbeterd Multimedia Entertainment voor Onderweg

  De ASUS K50IN notebook is uitgerust met een 15,6” high-definition LED-backlit scherm met een ideale 16:9 beeldverhouding die voor hogere contrast ratio en kleurverzadiging zorgt. Altec Lansing speakers, aangevuld door SRS Premium Sound™ technologie met virtuele surround sound, zorgen voor high-definition audioplezier.

  De hele dag uw computer gebruiken dankzij verlengde batterijduur

  De ASUS Super Hybrid Engine (SHE) bestaat uit de Power4 Gear Hybrid applicatie en de Energy Processing Unit (EPU). Power4 Gear Hybrid vereenvoudigt de inzet en het gebruik van stroom op basis van de voorkeuren van gebruikers, in relatie tot de specifieke taken die zij moeten uitvoeren. De EPU detecteert op nauwkeurige wijze de stroombehoefte van gebruikers en verricht de noodzakelijke voedingsaanpassingen. Door zowel systeemprestaties als voedingsefficiency op slimme wijze te optimaliseren, levert de ASUS K50IN notebook, in combinatie met een 6-cells batterij, tot 3 uur* mobiel computergebruik.

  Comfortabele Computerervaring dankzij ASUS IceCool ontwerp

  Ontworpen om gebruikers te voorzien van een comfortabele mobiele computerervaring, is de ASUS K50IN notebook uitgerust met het IceCool ontwerp. Dit voorziet u van slim ontworpen en gepositioneerde ventilatieopeningen die de palmsteun koel houden, met een gemiddelde temperatuur lager dan van het menselijk lichaam. Het ASUS IceCool ontwerp houdt de temperatuur van het palmsteungedeelte laag, zelfs na urenlang computergebruik.
  * Afhankelijk van systeemconfiguratie en gangbaar gebruik