ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K70AB

  K70AB

  Slimme Keus

  De ASUS K70AB notebook is ontworpen om gebruikers onderweg een 'no-nonsense' computerervaring te bieden. Aangedreven door een AMD Turion™ x2 Ultra Dual-Core processor, voorziet de ASUS K70AB gebruikers van de power om te kunnen genieten van audio- en videovermaak in bioscoopkwaliteit, voor meeslepend entertainment in comfort en stijl, altijd en overal.
   Product Image

   Gebruikersgericht Ontwerp en Bekroond Chocolate-toetsenbord

   Het bekroonde 'Chocolate' toetsenbord is voorzien van een breder, uitgehold contactgedeelte voor extra typecomfort. Het zorgt voor een comfortabel, meer tastbaar gevoel bij elke aanslag, en heeft bovendien minder ruimte tussen de toetsen om stofophoping te verminderen. Is tevens uitgerust met een volwaardige numerieke keypad die zorgt voor gemakkelijke numerieke invoer.

   Geniet altijd en overal van Multimedia Entertainment

   De ASUS K70AB is uitgerust met een 17,3-inch high-definition scherm met een 16:9 'gouden' beeldverhouding, aangedreven door een eigen ATI Radeon™ 4570 videokaart met 512MB VRAM met als resultaat verbazingwekkende duidelijkheid en levendigheid voor onderweg. Het visuele spektakel wordt gecompleteerd door een stel Altec Lansing speakers die samen met SRS Premium Sound™ voor symfonische audiokwaliteit zorgen, voor een werkelijke meeslepende entertainmentervaring. Een HDMI-poort breidt de mogelijkheden van de ASUS K70AB nog verder uit, en stelt hem in staat verbinding te maken met spelconsoles en andere home entertainment apparatuur.

   Computercomfort dankzij ASUS IceCool ontwerp


   *Afhankelijk van systeemconfiguratie en gangbaar gebruik