ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K70IC

  K70IC

  Slimme Keus

  · K70 Ice Cool Palmsteun voor comfortabel computergebruik
  · Discrete Graphics met NVIDIA GT220M+1GB VRAM zorgen bij genieten van films en video’s voor beter beeld
  · Audiovisueel Entertainment via SRS, Altec Lansing Speakers, 16:9 HD+ LED-paneel
  Product Image
  Gebruikersgerichte functies

  De ASUS K70IC is ontworpen om een in z’n geheel genomen comfortabelere computerervaring te leveren, zelfs na langdurig gebruik. Hij is voorzien van de Ice Cool palmsteun, die speciaal is ontworpen om de temperatuur net onder het niveau van het menselijk lichaam te houden, door de warmte weg te sluizen van de palmsteun.

  Discrete Graphics

  Ervaar verbazingwekkende visuele prestaties op de ASUS K70IC, uitgerust met een eigen NVIDIA GeForce GT 220M videokaart met 1GB videogeheugen. Films en spellen hebben nog nooit zo vloeiend bewogen en gaven nog nooit zo veel plezier!

  Scherpe en Duidelijke Beelden

  De ASUS K70IC is uitgedost met een ruim bemeten 17,3-inch high-definition LED-backlit scherm dat graphics en kleuren produceert met levensechte scherpte en realisme. Bovendien is het bijzonder energie-efficiënt omdat het gebruik maakt van LED-backlight om het scherm te verlichten, voor meer stralende beelden.

  Audiovermaak

  Geniet van films en video’s in symfonische audiokwaliteit op de ASUS K70IC, die thans is uitgerust met SRS Premium Sound en maatwerk Altec Lansing speakers. Levert virtuele surround sound, die u omhult met perfecte audioweergave.