ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K75VJ

  K75VJ

  Houd het Koel met Elegante Metallic

  • 3e Generatie Intel® Core™ processors gecombineerd met de nieuwste NVIDIA® GeForce™ 600 Serie grafische processors
  • Krachtig geluid dankzij ASUS SonicMaster Lite Technologie
  • Aluminium behuizing met textuurafwerking
  • IceCool Technologie zorgt voor een comfortabele ervaring tijdens langdurig gebruik
  • ASUS SuperBatt Technologie biedt driemaal zo lange accu-oplaadgebruiksduur
  • Levendig scherp 17,3” HD+ scherm met HD Camera
   Product Image
   IceCool Technology places heat-generating components away from the palm rest, ensuring a comfortable typing experience even after prolonged periods of use
   K55 Series-Stay Cool with Metallic Chic

   Geraffineerde schoonheid van het ontwerp

   De ASUS K75 is voorzien van een aluminium constructie en is er in luxueuze rookbruine kleuren. Hij is uitgerust met een slank, wigvormig ontwerp met textuurafwerking.


   Krachtige prestaties

   De ASUS K75 is uitgerust met de 3e generatie Intel® Core™ i7-processor en de NVIDIA® GeForce® 630M videokaart met Microsoft DirectX® 11, om alle rekenkracht te bieden die gebruikers ooit nodig hebben.


   Houd uw computergebruik koel en gemakkelijk

   De K75 heeft een reeks mogelijkheden die speciaal ontwikkeld zijn om het computergebruik te vereenvoudigen. Hij is voorzien van een ergonomisch ontworpen, met een iF Design award bekroond chiclet-toetsenbord. Daarnaast plaatst IceCool Technologie warmtegenererende componenten uit de buurt van de palmsteun en zorgt zo voor een comfortabele typervaring, zelfs bij langdurig gebruik. Ook heeft hij een grote multi-touch pad voor vloeiende, intuïtieve bediening via de vingertoppen.

   Keeping computing cool and easyASUS SuperBatt Technologie verlengt de levensduur van de accu-oplaadcyclus, tot 3x zo lang als normale notebooks

   ASUS K75 seires with Palm Proof technology

   ASUS K75 seires with Palm Proof technology

   Smartphone-achtige gebruikerservaring

   Computing with a smartphone-like user experience

   De K75 biedt een smartphone-achtige “altijd-aan” gebruikerservaring, met dank aan de ASUS Super Hybrid Engine II met direct-aan technologie. Deze stelt de K75 in staat om in slechts 2 seconden te hervatten vanuit slaapstand, en biedt tot twee weken stand-by tijd. Bovendien beveiligt hij uw gegevens en maakt hij automatisch back-ups van data als de acculading onder de 5% komt.

   * Een verbazingwekkend audiovisueel feest

   Amazing audio-visual feast

   Amazing audio

   ASUS SonicMaster Lite geeft de ASUS K75 de mogelijkheid om krachtiger geluid en rijkere bassen te leveren, voor de beste audiobeleving in de notebook-middenklasse. De krachtige audio wordt ondersteund door een 17,3” HD+ scherm, voor een intens visuele beleving. Deze combinatie van geweldig geluid en een HD+ scherm dompelt u volledig onder in entertainment.