ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  N550LF

  N550LF

  Entertainment laptops met ongeëvenaard quad-speaker geluid en een opvallend Full HD IPS-scherm

 • Het in samenwerking met Bang & Olufsen ICEpower® ontwikkelde SonicMaster Premium levert de allereerste quad-speaker array op een notebook en biedt daarmee surround realisme van bioscoopkwaliteit
 • Ultrascherpe anti-glans IPS-schermen tot Full HD 1080p met 178-graden brede kijkhoeken
 • Krachtige 4e generatie Intel® Core™ processoren en NVIDIA® GeForce® graphics
 • Duurzame en stijlvolle metallic afwerking straalt aan alle kanten elegantie uit
  Product Image
  • Ongelooflijk

   Prachtig

   Elegant aluminum designs and gorgeous wide-view displays

   Kwalitatief hoogwaardige materialen en eersteklas afwerking maken N-serie laptops zowel stijlvol als sterk. Rimpeleffect luidsprekergaas straalt artistieke schoonheid uit en zorgt voor uitstekende geluidskwaliteit, een demonstratie van aantrekkelijke esthetiek en betere audio.
   Tot Full HD IPS-schermen met brede kijkhoeken maken het delen van bestanden met vrienden en familie gemakkelijk, terwijl de anti-glans coating vermoeide ogen tegengaat en vingerafdrukvlekken van multi-touch gebaren vermindert.

  • Subtiel aluminium en slank, modern uiterlijk

   De nieuwe N-serie is krachtig en volledig toegerust voor de beste multimedia op een laptop pc, en meet toch slechts 27mm op het dikste punt. Voor een topkwaliteit desktopvervangende laptop is dat behoorlijk dun. Het maakt hem beter draagbaar, zodat u uw luxe entertainment altijd mee kunt nemen. Het stijlvolle design springt eruit via diverse details zoals een verlicht ASUS-logo en rimpeleffect luidsprekergaas, allemaal verpakt in een fraai afgewerkte metalen behuizing.

  • IPS-panelen zorgen voor levendige kleuren en groothoekbeeld

   N-serie laptops zijn voorzien van ultraheldere IPS-schermen die kleurdefinitie, helderheid en contrast verbeteren. De tot Full HD verkrijgbare schermen gaan reflecties tegen met behulp van een matte coating, die ook vingerafdrukken tegengaat.
   Naast kleurechtheid en levensechte beelden bieden N-serie schermen ook bredere kijkhoeken, zodat u de inhoud kunt delen met familie, vrienden of collega's. De 15,6" N550 levert 178-graden kijkplezier, met consistent blijvende kleuren en helderheid vanuit vrijwel elke invalshoek.

   • Bekijk de wereld via ASUS Splendid Video-technologie

    Splendid Video-technologie zorgt voor levendige beelden. Het stemt de schermeigenschappen nauwkeurig af op de toepassing, door bereik, temperatuur en nauwkeurigheid van de kleuren aan te passen.
    Het resultaat is ongerepte beeldkwaliteit in films, foto's en zelfs games. Splendid Video biedt vier modi om tegemoet te komen aan verschillende behoeften, zodat u de meest geschikte voorinstelling kunt kiezen op basis van persoonlijke voorkeuren en omgeving. Ongeacht uw entertainmentvoorkeur ziet het er altijd beter uit op N-serie laptops.

    • NORMAAL BIOS LEVENDIG HANDMATIG
   Design_Story
   Wide_View
   Splendid
   • Ongelooflijk

    Geluid

    SonicMaster Premium met quad-luidspreker array

    ASUS SonicMaster-audiotechnologie, mede-ontwikkeld door Bang & Olufsen ICEpower®, brengt u het beste laptopgeluid. Nieuwe N-serie laptops hebben de primeur van een quad-luidspreker array. Dit genereert ruimtelijke surround in bioscoopkwaliteit. En voor diepe bassen is er de meegeleverde externe SonicMaster subwoofer, die dreunende lage tonen produceert. Voor flexibele, zowel door de gebruiker te bedienen als automatische afstemming van het geluid, heeft ASUS MaxxAudio geluidsverwerking tools en het AudioWizard hulpprogramma toegevoegd.

   • Beste laptopgeluid dankzij ASUS SonicMaster Premium

    Mede-ontwikkeld door het ASUS Golden Ear-team en Bang & Olufsen ICEpower®, levert SonicMaster Premium het meest indrukwekkende geluid voor een laptop pc. Het combineert krachtige audiohardware met nauwgezette softwarematige tuning, terwijl de audio wordt geproduceerd door een krachtige versterker met een output van maximaal 19W over vijf kanalen. Dit garandeert heldere hoge tonen en diepe bassen, en een verbetering over het gehele geluidsbereik. De versterker heeft een eigen voeding om consistent krachtig en helder geluid te garanderen, in tegenstelling tot versterkers op andere laptops.
    Met de N-serie krijgt uw audio een compleet nieuw gevoel. Zang is duidelijker, bassen zijn bombastisch, en surround sound klinkt veel levensechter dankzij quad-speaker array optimalisatie.

    • DUIDELIJKE ZANG
    • LEVENSECHTE SURROUND
    • BREED BEREIK
    • KRACHTIGE UITVOER
    • KRISTALHELDER GELUID
    • DIEPERE EN VOLLERE BASSEN
   • Introductie quad-luidspreker array surround sound

    Vier krachtige luidsprekers creëren meeslepend geluid, afgestemd door het ASUS Golden Ear-team. De quad-luidspreker array vormt het geluid en zorgt voor de beste weergave en output. Beamforming en crosstalk cancellation zorgen samen met de Head-Related Transfer Function (HRTF) technologie voor opgeschoonde audio, verwijdering van interferentie en verhoging van uw audioplezier, of u nu de luidspreker array gebruikt of een hoofdtelefoon. Geluidspositionering wordt verbeterd voor rijkere en meer overtuigende surround, vooral bij het kijken naar films, waar u wordt ondergedompeld in ware bioscoopaudio.

   • Verbeterde bassen dankzij externe SonicMaster subwoofer

    De gepatenteerde SonicMaster subwoofer die meegeleverd wordt met N-serie laptops genereert een octaaf diepere bas bij hogere volumes dan de lage noten prestaties die andere laptops bieden.
    De basweergave wordt slim naar de subwoofer geleid en zorgt daarmee voor grote impact, terwijl middelhoge en hoge noten worden afgespeeld via de hoofdluidsprekers en daarmee rijk en gevarieerd geluid leveren met heldere duidelijk onderscheid tussen hoge en lage tonen.

   • MaxxAudio® Master professionele audio-tuning

    De N-serie is voorzien van geluidspersonalisatie via MaxxAudio® Master door Waves, winnaar van een 2011 Technical GRAMMY Award®. MaxxAudio® Master biedt precisie-tuning. Vier-weg dynamische controle, tien-bands EQ met meerdere filters, psycho-akoestische lage frequentie uitbreiding, en multidimensionale ruimtelijke verbetering zorgen voor een rijk, persoonlijk geluid. Via hoofdtelefoon of thuisbios, de N-serie audio vormt het middelpunt van uw multimedia.

   • Multi-mode AudioWizard geeft u controle over het geluid

    Creëer geluidsprofielen die overeenkomen met uw favoriete toepassingen. AAanpassingen via één klik geven u volledige controle over uw audio, en bovendien kunt u kiezen uit een van de kant-en-klare voorinstellingen: Muziek, Film, Opname, Gaming en Spraak. AudioWizard met MaxxAudio® Master voorziet in al uw luisterbehoeften via uitvoerige instellingen, een andere reden waarom de N-serie presteert als een heuse geluidsinstallatie.

   SonicMaster
   Speaker
   Subwoofer
   MAXXAudio
   AudioWizard
   • Ongelooflijke

    Respons

    Prestaties op topsnelheid en snel hervatten

    Krachtige 4e generatie Intel® Core™ i5- en i7-processoren versnellen alles wat u doet, met vloeiende multitasking. De N-serie heeft bovendien afzonderlijke NVIDIA® GeForce® high-performance graphics, om te genieten van uw favoriete films en games, met rijke details.
    ASUS Super Hybrid Engine II-technologie zorgt voor echt hervatten binnen twee-seconden vanuit slaapstand en biedt twee weken stand-by met automatische data back-up voor het geval dat de accu uiteindelijk toch eens leeg raakt. Al deze sappige hardware wordt gekoeld door een thermisch ontwerp met ventilatie met dubbele uitlaat aan de achterzijde, die warmte en geluid tot een minimum beperkt.

   • Vermogen dat er doet en de snelheid die u nodig hebt

    Het beste multimediaplezier vraagt om uiterst soepele prestaties. Daarom zijn N-serie laptops nu voorzien van geheel nieuwe 4de generatie Intel® Core™-processoren, waaronder de allerbeste Core™ i7 en krachtige NVIDIA® graphics die geschikt zijn voor hardcore gaming. Multitasking in Windows 8 gaat supersnel, dankzij de kracht van de nieuwste technologie.
    Optionele 16GB SSD caches werken in een hybride ontwerp naast grote capaciteit harde schijven, wat de prestaties van het besturingssysteem versnelt zodat u vrijwel onmiddellijk toegang heeft.

   • Superkoel, dankzij thermisch ontwerp met dubbele achterventilatie

    Geen zorgen meer over hitte, want de nieuwe N-serie is voorzien van grootschalige koeling met dubbele ventilatoren, twee heatpipes en grote luchtopeningen die temperaturen ook laag houden tijdens de meest intense actie, voor gegarandeerde stabiliteit.
    De grote dubbele uitlaatopeningen voeren warmte en geluid weg via de achterkant van de notebook, wat leidt tot stillere en koelere omgevingen alsmede stabiele prestaties, zelfs bij zware systeembelasting tijdens het gamen of bij andere veeleisende toepassingen.

   • Direct-aan met een fantastisch lange standby-tijd

    Blijf de stroomvoorziening de baas. We hebben de N-serie voorzien van onze vermaarde 2-seconden direct-aan hervattingsfunctie, dankzij exclusieve Super Hybrid Engine II-technologie. Ga vanuit slaapstand in slechts twee seconden verder waar u gebleven was, en profiteer van maximnaal 14 dagen stand-by met automatische data back-up wanneer de acculading onder de 5% daalt.

   • USB 3.0 is tien keer zo snel!

    Alleen maar USB 3.0-poorten, dus het overzetten van content gaat tien keer zo snel als bij USB 2.0. Stelt u zich voor dat u een bestand met de omvang van een 50GB Blu-ray film in minder dan twee minuten verplaatst - nooit meer wachten. USB 3.0 is niet alleen sneller, het is ook betrouwbaarder, stabieler en biedt meer vermogen dan USB 2.0. Met behulp van ASUS USB Charger+ kunnen de accu's van mobiele apparaten veel sneller worden opgeladen dan voorheen.

   Performance
   Dual_Thermal
   Instant_On
   USB_3.0
   • Ongelooflijke

    Touch

    Technologie met een persoonlijke touch

    N-serie laptops zijn voorzien van optionele multi-touch schermen die uw Windows 8-ervaring verbeteren. Exclusieve ASUS-technologie biedt u bovendien nauwkeurigere en snellere prestaties dan conventionele aanraakschermen!
    Grote touchpads maken navigatie ook gemakkelijk op N-serie laptops, terwijl de exclusieve ASUS Smart Gesture-technologie volledige multi-touch ondersteuning geeft. Stijlvolle toetsenborden zijn voorzien van variabele verlichting en bieden als dat nodig is extra verlichting, zodat typen onder slechte lichtomstandigheden een makkie wordt.

   • Snel reagerend en slim intuïtief aanraakscherm

    Geavanceerde touch-panelen zijn perfect voor de touch-interface van Windows 8. Ze bieden uiterste precisie en snelle response door de industrienormen te overtreffen wat betreft aanraakaccuratesse, nauwkeurigheid en latentievermindering. Hoewel Windows 8 is ontworpen voor 9mm aanraakdetectie, verhogen N-serie panelen die resolutie tot 6mm. Dit is echte "touch en laat het gebeuren", of het nu om schrijven, gamen, surfen of sociale media gaat.

   • We hebben zelfs de touchpad opnieuw bedacht

    Uw invoer wordt bij N-serie multimedianotebooks op verschillende manieren verbeterd. De grote multi-point touchpads gebruiken exclusieve ASUS Smart Gesture-technologie, waardoor het volledige gamma van Windows 8 bewegingsinvoer binnen handbereik komt. Ze rekenen dankzij de palmafwijzingstechnologie bovendien af met irritante abusievelijke invoer.

   • Robuust, verlicht toetsenbord uit één stuk

    Het chiclet-toetsenbord maakt gebruik van een stevige rugconstructie om onberispelijke typervaringen te bieden, zonder key float en met geoptimaliseerde afstanden tussen toetsen. Het is zeer ergonomisch en artistiek, uit een enkel stuk gemaakt en naadloos geïntegreerd in de behuizing van N-serie laptops. Variabele achtergrondverlichting zorgt dat u ook bij weinig licht kunt blijven genieten zonder anderen te storen, en het ziet er geweldig uit.

   • Plezier met uw handen, dankzij Leap Motion*

    Steek de handen uit de mouwen en maak plezier met N-serie laptops! Leap Motion is een ongelooflijke nieuwe technologie die een volledig contactloze bewegingssensor gebruikt om de laptop volledig te bedienen met uw handen, zonder het toetsenbord, touchpad of scherm aan te raken!
    Navigeer door programma's met een zwaai van uw hand of vermaak uzelf met behulp van Leap Motion's vingertop-nauwkeurigheid om foto's te beschilderen, muziek te maken of te gamen. Leap Motion is snel en eenvoudig aan te sluiten via USB.
    * Leap Motion is optioneel op bepaalde modellen

   Touchpanel
   Touchpad
   Keyboard
   Leap_Motion
   • Ongelooflijke

    Cloud

    Uw eigen cloud: gemakkelijk opslaan, delen en synchroniseren

    ASUS WebStorage laat u gemakkelijk alles opslaan, delen en synchroniseren, van zakelijke presentaties tot fotoalbums en uw favoriete multimedia content. ASUS N-serie laptops worden geleverd met drie jaar lang gratis 32 GB WebStorage, en bieden de MyBitCast app om u uw content eenvoudig te synchroniseren met meerdere apparaten en accounts.

   • ASUS WebStorage slaat al uw bestanden op

    Upload al uw content naar de cloud met ASUS WebStorage, en link naar familie, vrienden en gemeenschappen. Nooit meer te weinig ruimte - WebStorage groeit mee als u meer ruimte nodig hebt. Content is toegankelijk vanaf bijna elk apparaat, zodat u contact houdt met uw bestanden, waar u ook bent. WebStorage synchroniseert bovendien automatisch, om ervoor te zorgen dat u altijd de meest actuele versies van bestanden gebruikt. Delen gaat supereenvoudig, door links te sturen via e-mail of sms (apps). We hebben de nieuwe N-serie zeer cloudgericht gemaakt; elke laptop wordt geleverd met drie jaar lang gratis 32GB aan ASUS WebStorage - direct ruimte voor uw kostbare content, zonder enige kosten voor u.

   • MyBitCast helpt uw drukke leven onder controle te houden

    De intuïtieve MyBitCast app synchroniseert naadloos berichten tussen uw mobiele apparaten. Elke gedachte en idee kan worden opgeslagen en gemakkelijk gedeeld, en is vervolgens overal toegankelijk. Door MyBitCast te gebruiken op mobiele apparaten kunt u notities, foto's en berichten opslaan in de cloud, waar ze altijd beschikbaar zijn.

   WebStorage
   MyBitCast