ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  N56JN

  N56JN

  Entertainment laptops met ongelooflijke audio en geavanceerde voeding

  • ASUS SonicMaster Premium-technologie bevat ICEpower® Bang & Olufsen-technologie en professionele Waves MaxxAudio® Master tools om het audioplezier te verbeteren
  • Breedbeeldpanelen leveren kijkhoeken tot 178゚en zorgen voor spectaculaire beeldkwaliteit
  • Krachtige 4e generatie Intel® Core™ processors en NVIDIA® GeForce® graphics
  • Duurzame en stijlvolle metallic afwerking straalt aan alle kanten elegantie uit
   Product Image
   • Ongelooflijke

    Schoonheid

    Elegante aluminium ontwerpen en prachtige
    breedbeeldschermen

    Kwalitatief hoogwaardige materialen en eersteklas afwerking maken N-serie laptops zowel stijlvol als sterk. Rimpeleffect luidsprekergaas straalt artistieke schoonheid uit en zorgt voor uitstekende geluidskwaliteit, een toonbeeld van een aantrekkelijk ontwerp en betere audio.
    Tot Full HD IPS-schermen met brede kijkhoeken maken het delen van bestanden met vrienden en familie gemakkelijk, terwijl de anti-glans coating vermoeide ogen tegengaat en vingerafdrukvlekken van multi-touch gebaren vermindert.

   • Subtiel aluminium
    en slank, modern uiterlijk

    Krachtig en voorzien van de beste multimedia-systemen die beschikbaar zijn voor een laptop pc, bestaat de N-serie uit hoogwaardige desktopvervangende laptops. Het compacte en toch stijlvolle ontwerp maakt ze moeiteloos mee te nemen luxe entertainment centers. Het stijlvolle ontwerp ontving een 2012 Red Dot Design Award vanwege de prachtige details, zoals het verlichte ASUS-logo, het rimpeleffect luidsprekergaas en de fijn afgewerkte metalen behuizing.

   • IPS-panelen voor levendige kleuren en brede kijkhoeken

    N-serie laptops gebruiken uiterst heldere IPS-schermen met maximaal Full HD-resolutie. Ze verbeteren kleurdefinitie, helderheid en contrast en gaan reflecties tegen dankzij een vingerafdrukbestendige matte coating.
    Naast kleurechtheid en levensechte beelden bieden N-serie schermen ook bredere kijkhoeken, zodat u schermen kunt delen met familie, vrienden of collega's. De 15,6" N56 biedt indrukwekkende, 178-graden kijkhoeken, zodat kleuren en scherpte consistent blijven vanuit vrijwel elke invalshoek.

    • Bekijk de echte wereld via ASUS Splendid Video-technologie

     Splendid Video-technologie levert levendige beelden. Het stemt de schermeigenschappen nauwkeurig af op de toepassing, door bereik, temperatuur en nauwkeurigheid van de kleuren aan te passen.
     Het resultaat is ongerepte beeldkwaliteit in films, foto's en zelfs games. Splendid Video biedt vier modi voor verschillende scenario's, zodat u de meest geschikte voorinstelling kunt kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeuren en kijkomgeving. Ongeacht uw entertainmentvoorkeur ziet het er altijd beter uit op N-serie laptops.

     • NORMAAL BIOS LEVENDIG HANDMATIG
    Design_Story
    Wide_View
    Splendid
    • Ongelooflijk

     Geluid

     SonicMaster Premium levert helder, krachtig geluid

     ASUS SonicMaster-audiotechnologie, met ICEpower® Bang & Olufsen-technologie, levert u het beste laptopgeluid ooit. N-serie laptops zijn voorzien van geoptimaliseerde audiohardware waaronder een krachtige versterker, 32mm luidsprekerdrivers met grote resonantiekamers, en zorgvuldig afgestelde software - allemaal in harmonie werkend om levensecht, full-frequency geluid te creëren. En voor diepe bassen is er de meegeleverde externe SonicMaster subwoofer, die dreunende lage tonen produceert. Voor flexibel, zowel door de gebruiker te regelen als automatisch afgestemd geluid, heeft ASUS MaxxAudio® geluidsverwerking-tools en het AudioWizard-hulpprogramma toegevoegd. Geluidsinstellingen kunnen worden gekozen uit een van de presets of aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren: de N-serie zorgt ervoor dat alles beter klinkt.

    • Het beste laptopgeluid, dankzij ASUS SonicMaster Premium

     Het ASUS Golden Ear-team tilt audio naar het volgende niveau. SonicMaster Premium bevat ICEpower ®, Bang & Olufsen-technologie voor het meest indrukwekkende geluid op een laptop.
     Het combineert krachtige audiohardware met nauwgezette software-tuning, en is voorzien van een eigen audioversterker met een directe 19V voeding, voor zuiverder geluid. De luidsprekers gebruiken 32mm drivers in plaats van de standaard 18mm drivers van de meeste laptops - een toename van 70%. Dit zorgt voor heldere hoge tonen en diepe bassen, met een volle, rijke frequentieresponse over het gehele audiobereik. Met de N-serie krijgt uw audio een compleet nieuw gevoel. Zang is duidelijker, bassen zijn rijk en vol, en surround sound voelt realistischer.

     • DUIDELIJKE ZANG
     • LEVENSECHTE SURROUND
     • BREED BEREIK
     • KRACHTIGE UITVOER
     • KRISTALHELDER GELUID
     • DIEPERE EN VOLLERE BASSEN
    • Verbeterde bassen dankzij externe SonicMaster subwoofer

     De met N-serie laptops meegeleverde gepatenteerde SonicMaster subwoofer genereert 1 octaaf diepere bassen en hogere volumes dan de lage frequentie prestaties die andere laptops bieden. De basweergave wordt voor de impact slim via de subwoofer geleid, terwijl middelhoge en hoge frequenties worden afgespeeld via de hoofdluidsprekers. Dit levert rijke audio met heldere hoge tonen en verfijnde bassen.

    • MaxxAudio Master professionele audio-tuning

     De N-serie is voorzien van geluidspersonalisatie via MaxxAudio® Master door Waves, winnaar van een 2011 Technical GRAMMY Award®. MaxxAudio® Master biedt precisie-tuning. Vier-weg dynamische regeling, 10-bands EQ met meerdere filters, psychoakoestische lage frequentie uitbreiding, en multidimensionale ruimtelijke verbetering zorgen voor een rijk, persoonlijk geluid. Zowel via een hoofdtelefoon als aangesloten op een thuisbios is N-serie audio een multimedia meesterwerk.

    • Multi-modus AudioWizard geeft u volledige controle

     Creëer geluidsprofielen die overeenkomen met uw favoriete toepassingen. Aanpassingen via één klik geven u volledige controle over uw audio, en bovendien kunt u kiezen uit een van de kant-en-klare voorinstellingen: Muziek, Film, Opname, Gaming en Spraak. AudioWizard met MaxxAudio® Master voorziet via gedetailleerde instellingen in al uw luisterbehoeften. Dat is nog een reden waarom de N-serie een echt perfect geluidssysteem is.

    SonicMaster
    Subwoofer
    MAXXAudio
    MAXXAudio
    • Ongelooflijke

     Respons

     Uitmuntende prestaties en snel hervatten

     Krachtige 4e generatie Intel® Core™ i5- en i7-processors versnellen alles wat u doet en maken vloeiende multitasking mogelijk. De N-serie heeft bovendien afzonderlijke NVIDIA® GeForce® high-performance graphics, om te genieten van rijke details in uw favoriete films en games. ASUS Super Hybrid Engine II-technologie zorgt voor echt hervatten binnen twee-seconden vanuit slaapstand en biedt twee weken stand-by, plus automatische data back-up voor het geval dat de accu uiteindelijk toch eens leeg raakt.

    • Vermogen dat er doet en de snelheid die u nodig hebt

     Het beste entertainment vraagt om uiterst soepele prestaties. Daarom zijn N-serie laptops nu voorzien van geheel nieuwe 4de generatie Intel® Core™-processors, waaronder topkwaliteit Core™ i7, en krachtige NVIDIA® graphics die geschikt zijn voor hardcore gaming. Multitasking in Windows 8 gaat dankzij deze hoogwaardige technologie supersnel.

    • Direct-aan met een fantastisch lange stand-by duur

     Blijf de stroomvoorziening de baas. We hebben de N-serie voorzien van onze vermaarde 2-seconden direct-aan hervattingsfunctie, dankzij exclusieve Super Hybrid Engine II-technologie. Ga vanuit slaapstand in slechts twee seconden verder waar u gebleven was, en profiteer van maximaal 14 dagen stand-by met automatische data back-up wanneer de acculading onder de 5% daalt.

    • USB 3.0 is tien keer zo snel!

     Alleen maar USB 3.0-poorten, dus het overzetten van content gaat tien keer zo snel als bij USB 2.0. Stelt u zich voor dat u een bestand met de omvang van een 50GB Blu-ray film in minder dan twee minuten verplaatst - nooit meer wachten. USB 3.0 is niet alleen sneller, het is ook betrouwbaarder, stabieler en biedt meer vermogen dan USB 2.0. Met behulp van ASUS USB Charger+ kunnen de accu's van mobiele apparaten veel sneller worden opgeladen dan voorheen.

    • Snelle toegang tot uw favoriete applicaties

     Start met één klik uw favoriete toepassingen. Via een snelle en intuïtieve installatieprocedure krijgt u direct en gemakkelijk toegang tot toepassingen zoals volumeregeling, chat-apps, uw web browser of Splendid weergave-presets.

    Prestaties
    Instant_On
    USB_3.0
    Instant Key
    • Ongelooflijke

     Touch

     Intuïtieve vingergestuurde bediening

     Grote touchpads maken navigatie ook gemakkelijk op N-serie laptops, en bevatten exclusieve ASUS Smart Gesture-technologie met volledige multi-touch ondersteuning in Windows 8. De stijlvolle toetsenborden zijn voorzien van variabele verlichting en bieden als dat nodig is extra verlichting, wat typen onder slechte lichtomstandigheden zeer eenvoudig maakt.

    • We hebben zelfs de touchpad opnieuw uitgevonden

     N-serie multimedia-laptops geven u volledige, intuïtieve bediening. De grote multi-point touchpads gebruiken exclusieve ASUS Smart Gesture-technologie, waardoor het volledige gamma van Windows 8 bewegingsinvoer binnen handbereik komt. Ze helpen ook vervelende fouten te elimineren met hun slimme palm-afwijzing technologie.

    • Robuust, verlicht toetsenbord uit één stuk

     Het chiclet-toetsenbord maakt gebruik van een stevige back assembly-constructie om een onberispelijke typervaring te bieden, zonder key float en met geoptimaliseerde afstanden tussen toetsen. Het is zeer ergonomisch en stijlvol, uit één enkel stuk gemaakt en naadloos geïntegreerd in de N-serie behuizing. Variabele achtergrondverlichting zorgt ervoor dat u ook bij weinig licht kunt blijven genieten zonder anderen te storen, en het ziet er geweldig uit.

    Touchpad
    Toetsenbord
    • Ongelooflijke

     Cloud

     ASUS WebStorage om al uw bestanden op te slaan

     Upload al uw content naar de cloud met ASUS WebStorage, en link naar familie, vrienden en gemeenschappen. Nooit meer te weinig ruimte - WebStorage groeit mee als u meer ruimte nodig hebt. Content is toegankelijk vanaf bijna elk apparaat, zodat u contact houdt met uw bestanden, waar u ook bent. WebStorage synchroniseert bovendien automatisch, om ervoor te zorgen dat u altijd de meest actuele versies van bestanden gebruikt. Delen gaat zeer eenvoudig, door links te sturen via e-mail of sms (apps). We hebben de nieuwe N-serie zeer cloudgericht gemaakt; elke laptop wordt geleverd met drie jaar lang gratis 32​GB aan ASUS WebStorage - direct ruimte voor uw kostbare content, zonder enige kosten voor u.