ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  N61Jv

  N61Jv

  Splendid "Supersonisch" Multimediaplezier

  · Ervaar 10x snellere overdracht dankzij USB 3.0
  · Til uw luisterervaring naar nieuwe hoogten dankzij SonicMaster Technologie
  · Verbeter uw visuele plezier dankzij Video Magic Technologie
  · DX11-ondersteuning voor ultrarealistische spelbeelden
  Product Image
  Geniet van Krachtig Audio Entertainment via SonicMaster technologie

  De nieuwe ASUS Serie is ontworpen voor audiofielen die ook onderweg niet zonder multimedia entertainment kunnen. Om de beste audio-ervaring verder te verbeteren, was een verbond tussen zowel hardwarematige als softwarematige innovaties vereist. SonicMaster audiotechnologie werd ontwikkeld door zeer getrainde audio-experts van ASUS’ Research & Development team. De technologie zorgt voor finetuning van geluidsenergie, ruisbalans, volume en dynamisch geluidsbereik, minimaliseert omgevingsinterferentie en geluidsvervorming, en verbetert de geluidsscheiding. Het superieure kamerontwerp met outputs van 2,5 watt meet 21cc in volume en levert samen met 2-kanaals Altec Lansing speakers perfecte audiokwaliteit die multimedia tot leven brengt.

  Spectaculair Visueel Entertainment met Video Magic

  De ASUS N61Jv is uitgerust met het Video Magic softwarepakket ter verbetering van de visuele beleving van gebruikers wat betreft verbeterde videokwaliteit, transcodering en videobewerking. De N61Jv maakt tevens gebruik van de Nvidia CUDA GPU computertechnologie om de systeemprestaties te maximaliseren en het uiterste vermogen te halen uit de GPU processing cores die het systeem kunnen versnellen om de meest veeleisende taken uit te kunnen voeren - zoals video encoding. Krachtiger dan traditionele GPU-prestaties.

  True Theater

  True Theater verbetert de resolutie van conventionele DVD’s tot een ongelooflijke Full HD 1080p, een extreem prestatieverschil met 740p. Zorgt tevens voor natuurlijkere kleuren en helderheid van de vertoonde beelden. Door de frame rate te versnellen van 24/30 frames per seconde (FPS) tot een verbazingwekkende 60/72fps, kunnen gebruikers genieten van nog vloeiendere DVD-weergave.

  Media Expresso *

  Media Expresso is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface die gebruikers video’s laat converteren voor gebruik op iPod, iPhone, PSP, PS3, Zune of andere mobiele entertainmenttoestellen. Laat gebruikers tevens video’s batchgewijs converteren, en geconverteerde bestanden kunnen automatisch naar iTunes worden verstuurd. Geoptimaliseerd voor GPU computing (NVIDIA CUDA) levert het tot wel 300% hogere verwerkingssnelheden, voor snelle conversies on-the-fly.
  *Probeerversie

  ASUS Spendid Technologie

  ASUS Splendid Technologie integreert verschillende multimedia databronnen om ruis en conversiesnelheid te verminderen, voor een scherpe weergave. Gebruikers kunnen genieten van levendige beelden met beter contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging, voor alle videoapplicaties.

  ZBD - Zero Bright Dot Garantie

  ASUS biedt gebruikers wereldwijd zekerheid door 1 maand lang notebook LCD-panelen te garanderen zonder een enkele bright dot.

  Superieure Computerprestaties

  De door de nieuwe Intel® Core™ i3, i5- processoren aangedreven ASUS N Serie is uitgerust met intelligente nieuwe microarchitectuur die Intels unieke technologieën voor een verbazingwekkende computerervaring combineert met innovaties zoals Intel® Turbo Boost Technologie, die uw processor automatisch versnelt wanneer uw PC extra prestaties nodig heeft.

  NVIDIA Optimus technologie kan automatisch schakelen tussen discrete en geïntegreerde modi, afhankelijk van het gangbare gebruik. Hiermee helpt het de prestaties en de batterijduur op slimme wijze te optimaliseren. ... lees verder
  (*Intel® Turbo Boost Technologie is uitsluitend en exclusief beschikbaar op Intel® Core™ i7- en i5-processoren)

  USB 3.0 10 keer Sneller

  ASUS introduceert als eerste de nieuwe USB 3.0, geschikt voor het bieden van een bandbreedte van circa 5Gbps oftewel ongeveer 10 keer de bandbreedte van het huidige USB 2.0. USB 3.0 is in staat om 500MB vanaf een 2,5-inch HDD over te brengen in 1 minuut en 41 seconden, vergeleken met de 3 minuten en 49 seconden van USB 2.0 onder exact dezelfde omstandigheden*. Dit maakt snellere overdracht van high-definition data mogelijk zoals films en video’s, alsmede diverse andere grote bestandsformaten. Laadt tevens USB-oplaadbare apparaten op met 900mA, sneller dan de 500mA van het huidige USB 2.0. Ten slotte helpt USB 3.0 de batterijduur te verlengen, door activiteiten tijdelijk op te schorten wanneer het toestel inactief is.