ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  N71Jq

  N71Jq

  Splendid "Supersonisch" Multimediaplezier

  · Ervaar 10x snellere overdracht dankzij USB 3.0
  · Til uw luisterervaring naar nieuwe hoogten dankzij SonicMaster Technologie
  · Verbeter uw visuele plezier dankzij Video Magic Technologie
  · DX11-ondersteuning maakt spellen realistischer
  Product Image
  Geniet van Krachtig Audio Entertainment via SonicMaster technologie

  De nieuwe ASUS N71Jq is ontworpen voor audiofielen die ook onderweg niet zonder multimedia entertainment kunnen. Voor verdere verbetering en levering van de beste audio-ervaring was een verbond nodig tussen zowel hardwarematige als softwarematige innovaties. SonicMaster audiotechnologie werd ontwikkeld door zeer getrainde audio-experts van ASUS’ Research & Development team. De technologie zorgt voor finetuning van geluidsenergie, ruisbalans, volume en dynamisch geluidsbereik, minimaliseert omgevingsinterferentie en geluidsvervorming, en verbetert de geluidsscheiding. Het superieure kamerontwerp met outputs van 3,5 watt meet 38,8cc in volume en levert samen met 2.1-kanaals Altec Lansing speakers perfecte audiokwaliteit die multimedia tot leven brengt.

  ASUS Video Magic Technologie geeft een stimulans aan uw grafische rekenkracht
  Resolutieverbetering naar Full HD

  Krijg een heel nieuw beeld dankzij Video Magic, dat de verversingssnelheid verbetert tot 72 frames per seconde om wazige en blokkerige beelden te verwijderen. Zorgt tevens zonder vertraging voor upscaling van standaard DVD’s naar full 1080p.

  Videoacceleratie

  Nieuwe N-serie notebooks zijn uitgerust met ATI Stream GPU general processing, voor snellere prestaties. In samenwerking met de grafische optimalisatiesuite Video Magic, versnellen deze technologieën multi-tasking en maken betere kwaliteit multimedia mogelijk, zodat notebookgebruikers geen genoegen hoeven te nemen met beperkte specificaties en langzamere snelheden.

  ASUS Splendid optimaliseert kleuren voor perfecte beelden

  Een ander onderdeel van Video Magic is de exclusieve ASUS Splendid, een imaging engine met vijf voorgeprogrammeerde instellingen die de levendigste kleuren, scherpste details en het sterkste contrast naar voren halen – normaal, theater, levendige kleur, gammacorrectie en soft modi. Video zag er nog nooit zo goed uit.

  Zero-bright-dot garantie*

  Video Magic zorgt voor betere beelden op de best leverbare kwaliteit LCD-panelen, gemaakt en verkocht door ASUS inclusief een 100% zero-bright-dot garantie. Geen dode pixels en absoluut het best mogelijke beeld
  *ASUS biedt gebruikers wereldwijd zekerheid door 1 maand lang LCD-panelen te garanderen zonder een enkele bright dot..

  Superieure Computerprestaties

  De door de nieuwe Intel® Core™ i7- processoren aangedreven ASUS N71Jq is uitgerust met intelligente nieuwe microarchitectuur die Intels unieke technologieën voor een verbazingwekkende computerervaring combineert met innovaties zoals Intel® Turbo Boost Technologie, die uw processor automatisch versnelt wanneer uw PC extra prestaties nodig heeft. Is tevens uitgerust met ATI Radeon HD 5730 videokaart met DirectX 11 om high texture details, dynamisch bereik verlichting, realistische schaduwen en gezichtsdetails te leveren. Karakter- en omgevingstessellatie produceert scherpere, levensechte beelden. Profiteer van snellere post processing effecten door het gebruik van Direct Computing, zodat u altijd nog verbazingwekkendere beelden ziet.
  *(*Intel® Turbo Boost Technologie is uitsluitend en exclusief beschikbaar op Intel® Core™ i7- en i5-processoren)

  USB 3.0 10 keer Sneller

  ASUS introduceert als eerste de nieuwe USB 3.0, geschikt voor het bieden van een bandbreedte van circa 5Gbps oftewel ongeveer 10 keer de bandbreedte van het huidige USB 2.0. USB 3.0 is in staat om 4,5GB vanaf een 2,5-inch HDD over te brengen in 1 minuut en 15 seconden, vergeleken met de 2 minuten en 44 seconden van USB 2.0 onder exact dezelfde omstandigheden*. Dit maakt snellere overdracht van high-definition data mogelijk zoals films en video’s, alsmede diverse andere grote bestandsformaten. Laadt tevens USB-oplaadbare apparaten op met 900mA, sneller dan de 500mA van het huidige USB 2.0. Ten slotte helpt USB 3.0 de batterijduur te verlengen, door activiteiten tijdelijk op te schorten wanneer het toestel inactief is.
  *Geciteerde USB3.0-snelheden zijn volgens componentspecificatie. Daadwerkelijke snelheden kunnen variëren op basis van gebruikte configuratie en apparatuur.