ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  N750JV

  N750JV

  Multimedia krachtpatsers met een briljant Full HD-scherm en uitstekende quad-luidspreker audio

  • De in samenwerking met Bang & Olufsen ICEpower® ontwikkelde SonicMaster Premium levert de allereerste quad-luidspreker array op een notebook en biedt daarmee surround realisme van bioscoopkwaliteit
  • Ultrahelder 17,3-inch tot Full HD-scherm met grote kijkhoeken en antiglans-technologie
  • Krachtige 4e generatie Intel® Core™ processors en NVIDIA® GeForce® graphics
  • Duurzame en stijlvolle metallic afwerking straalt aan alle kanten elegantie uit
  Product Image

  Elegant aluminium, slank en modern uiterlijk

  Zorgvuldig behandelde materialen voorzien N-serie notebooks van een prachtig uiterlijk en grote kracht, gebruikmakend van aluminium met haarlijn afwerking en een verlicht ASUS-logo. Rimpeleffect luidsprekergaas straalt artistieke schoonheid en uitstekende geluidskwaliteit uit, als toonbeeld van aansprekende esthetiek en beter geluid.

  Elegant aluminum and slim modern look
  IPS panels deliver living color and wide-angle sights

  Full HD-scherm levert opvallende kleuren en brede kijkhoeken


  N-serie notebooks zijn voorzien van ultraheldere schermen die kleurdefinitie, helderheid en contrast verbeteren. De N750 heeft een fantastisch 17,3-inch Full HD (1080p) scherm met Enhanced Wide Viewing (EWV) technologie. Naast geweldig natuurgetrouwe kleuren en levensechte beelden zorgen de briljant brede kijkhoeken van het N750-scherm ervoor dat familie, vrienden en collega's er omheen kunnen worden uitgenodigd om content te bekijken. Bovendien worden reflecties tot een minimum beperkt dankzij een matte coating die ook vingerafdrukken tegengaat.

  SonicMaster Premium met quad-luidspreker array


  ASUS SonicMaster-audiotechnologie, mede-ontwikkeld door Bang & Olufsen ICEpower®, brengt u het beste notebookgeluid.

  Nieuwe N-serie notebooks hebben de primeur van een quad-luidspreker array. Dit genereert ruimtelijke surround in bioscoopkwaliteit. En voor diepe bassen is er de meegeleverde externe SonicMaster subwoofer, die dreunende lage tonen produceert.

  quad-speaker array surround sound

  Introductie quad-luidspreker array surround sound


  Vier krachtige luidsprekers creëren meeslepend geluid, afgestemd door het ASUS Golden Ear-team. De quad-luidspreker array vormt geluid en zorgt voor de beste weergave en output. Beamforming en crosstalk cancellation zorgen samen met de Head-Related Transfer Function (HRTF) technologie voor opgeschoonde audio, verwijdering van interferentie en verhoging van uw audioplezier, of u nu de luidspreker array gebruikt of een hoofdtelefoon. Geluidspositionering wordt verbeterd voor rijker en meer overtuigende surround, vooral bij het kijken naar films, waar u wordt ondergedompeld in ware bioscoopaudio.

  MaxxAudio Master professionele audio-tuning


  De N-serie is voorzien van geluidspersonalisatie via MaxxAudio Master door Waves, winnaar van een 2011 Technical GRAMMY Award®.

  MaxxAudio Master biedt precisie-tuning. Vier-weg dynamische controle, tien-bands EQ met meerdere filters, psycho-akoestische lage frequentie uitbreiding, en multidimensionale ruimtelijke verbetering zorgen voor een rijk, persoonlijk geluid. Hoofdtelefoon of thuisbios, de N-serie audio is een middelpunt voor multimedia.

  MaxxAudio Master professional audio tuning
  Multi-mode AudioWizard gives you sound control

  Multi-mode AudioWizard geeft u geluidscontrole


  Creëer geluidsprofielen die overeenkomen met uw favoriete toepassingen. Aanpassingen met één klik geven u volledige controle over audio, en bovendien kunt u kiezen uit een van de kant-en-klare voorinstellingen: Muziek, Film, Opname, Gaming en Spraak. AudioWizard met MaxxAudio Master voorziet in al uw luisterbehoeften via uitvoerige instellingen, een andere reden waarom de N-serie presteert als een heuse geluidsinstallatie.

  Topsnelheid prestaties en snel hervatten


  Krachtige 4e generatie Intel® Core™ i5/i7-processors versnellen alles wat u doet, inclusief zeer soepele multitasking. Voor beeldweergave beschikt de N-serie over afzonderlijke NVIDIA® GeForce® graphics die geschikt zijn voor gaming. U kunt er dus compleet natuurgetrouw films mee kijken, maar ook de nieuwste games spelen in hoge DirectX® 11 details.

  Top-speed performance and fast resume

  Super cool with dual rear-venting thermal design

  Super cool met dubbel achterontluchting thermisch ontwerp


  Geen zorgen meer over hitte, want de nieuwe N-serie is voorzien van grootschalige koeling met dubbele ventilatoren, twee heatpipes en grote luchtopeningen die temperaturen ook laag houden tijdens de meest intense actie, voor gegarandeerde stabiliteit.

  De grote dubbele uitlaatopeningen voeren warmte en geluid weg via de achterkant van de notebook, wat leidt tot stillere en koelere omgevingen alsmede stabiele prestaties, zelfs bij zware systeembelasting tijdens het gamen of bij andere veeleisende toepassingen.

  USB 3.0 is tien keer zo snel!


  Alleen maar USB 3.0-poorten, dus het overzetten van content gaat tien keer zo snel als bij USB 2.0. Stelt u zich voor dat u een bestand met de omvang van een 50GB Blu-ray film in minder dan twee minuten verplaatst - nooit meer wachten. USB 3.0 is niet alleen sneller, het is ook betrouwbaarder, stabieler en biedt meer vermogen dan USB 2.0. Met behulp van ASUS USB Charger+ kunnen de accu's van mobiele apparaten veel sneller worden opgeladen dan voorheen.

  USB 3.0 is ten times faster!

  We hebben zelfs de touchpad opnieuw bedacht


  Uw invoer wordt bij N-serie multimedianotebooks op verschillende manieren verbeterd. De grote multi-point touchpads gebruiken exclusieve ASUS Smart Gesture-technologie, waardoor het volledige gamma van Windows 8 bewegingsinvoer binnen handbereik komt. Ze rekenen dankzij de palmafwijzingstechnologie bovendien af met irritante abusievelijke invoer.

  RECHTERRAND VEGEN
  Charmbalk
  LINKERRAND VEGEN
  Schakel naar laatste app
  OP EN NEER
  Scroll pagina's
  TWEE VINGERS KNIJPEN
  Zoom in/uit
  DRIE VINGERS VEGEN
  Vorige/volgende pagina
  DRIE VINGERS
  OMLAAG VEGEN
  Terug naar bureaublad
  We rethought even the touchpad
  Hands-off fun with Leap Motion

  Plezier met uw handen, dankzij Leap Motion*


  Doe meer met de N-serie op de meest instinctieve manier - met behulp van uw handen. Leap Motion is een ongelooflijk nauwkeurige en volledig contactloze bewegingssensor waarmee uw handen veranderen in de controller. De N-serie biedt de eerste multimedianotebooks met deze innovatieve technologie.

  Navigeer door uw favoriete toepassingen met een zwaai van uw hand of vermaak uzelf met behulp van Leap Motion's vingertop-nauwkeurigheid en beschilder foto's, maak muziek of speel games.

  Ondanks het gebruik van geavanceerde, zeer nauwkeurige volumetrische-scantechnologie is Leap Motion slechts 7,6 centimeter lang en is het snel en gemakkelijk aan te sluiten via USB.

  * Leap Motion is optioneel op bepaalde modellen.

  Uw eigen cloud: opslaan, delen en synchroniseren
  met gemak


  ASUS WebStorage laat u gemakkelijk alles opslaan, delen en synchroniseren, van zakelijke presentaties tot fotoalbums en uw favoriete multimedia content. Elk N-serie notebook is inclusief 3GB gratis WebStorage en de ASUS MyBitCast app, zodat u uw content eenvoudig kunt synchroniseren met meerdere apparaten en accounts.

  Your own cloud: store, share, and sync