ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ROG G51Jx 3D

  ROG G51Jx 3D

  Ervaar de Realiteit in 3D Gaming

  · Levensechte virtual reality 3D gaming-ervaring inclusief active shutter 3D-bril, zender en 120Hz LCD-scherm
  · Aangedreven door NVIDIA GeForce extreem presterende GTS 360M grafische engine met 1GB GDDR5-videogeheugen voor een allesomvattende spelervaring
  · Nog meer spelplezier dankzij EAX Advanced HD 4.0 en CMSS
  · De nieuwste Intel Core i7 quad-core en Core i5 dual-core processoren voor Turbo Boost Technologie
  · CPU Performance Level Up ter verbetering van de prestaties
   Product Image

   Ontdek de Nieuwe Dimensie

   De ASUS Republic of Gamers presenteert vol trots de G51Jx 3D, ‘s werelds eerste gaming notebook met volledige ondersteuning voor NVIDIA 3D Vision. Op deze verbijsterende machine is 3D geen hype, maar een volstrekt nieuwe kijk op entertainment, gaming en multimedia die verbazingwekkende prestaties, een stijlvol ontwerp en gebruiksvriendelijke functies combineert zoals dat nog nooit is gedaan. Biedt uitstekend partij aan veel duurdere spelsystemen, kijk maar eens naar deze 3DMark scores!

   Motor achter de vooruitgang

   Er komt heel wat bij kijken om overtuigende 3D te leveren, en de G51Jx 3D houdt zich wat dat betreft niet in - Intel® Core™ i7 processoren leveren vier power cores, terwijl het hoofdgeheugen oploopt tot maar liefst 8GB. Hier wordt niet de makkelijkste weg gekozen, en compromissen zijn niet aan de orde; de G51Jx 3D produceert prachtige beelden op zijn pure 15,6" 1366x768 backlit LED 120Hz scherm door gebruik te maken van de superschaalbare NVIDIA® GeForce® GTS360M met 1GB GDDR5. Met zoveel topkwaliteit hardware is het geen wonder dat dit échte 3D is.

   Verbijsterende Diepte

   Met NVIDIA’s 3D Vision technologie en een kwalitatieve active shutter bril als basis produceert de G51Jx 3D driedimensionale gaming zoals nooit tevoren – levensechte actie wordt voor uw eigen ogen werkelijkheid terwijl de hoge 120Hz verversingssnelheid afrekent met vage en minder natuurgetrouwe beelden. Dit brengt de 3D-ervaring letterlijk bij u thuis. Honderden speltitels zijn al compatibel met deze technologie, en de lijst wordt alleen maar langer! De toekomst is aan 3D, met steeds meer applicaties en content die inhaken op de trend. Dit maakt de G51Jx 3D zeer toekomstvast.

   Enorme Snelheidsverbetering

   Power 4 Gear Hybrid en Extreme Turbo op de G51Jx 3D openen de weg naar snel, gebruiksvriendelijk overklokken en energiebeheer. Dit maakt het mogelijk prestatiewinst te boeken tijdens moeilijke uitdagingen, of energie te besparen op rustige momenten. Bij deze machine draait alles om het toevoegen van extra gebruiksgemak, dus geeft hij u het vermogen om zijn mogelijkheden aan te passen aan uw behoeften.

   Geluid van alle kanten

   Full HD EAX 4.0 3D audio vult de unieke kijkervaring van de G51Jx 3D aan, door hartslagverhogende soundtracks toe te voegen aan uw favoriete spellen en films. Dit laat u volledig opgaan in de omgeving, zowel via een koptelefoon als de ingebouwde Altec Lansing-kwaliteitsspeakers. Elke beweging, schot en explosie komt in vol ornaat en zeer overtuigend op u af, voor een ervaring die u letterlijk wegblaast.

   Knallend of sluipend – aan u de keus

   De G51Jx 3D is voorzien van het kenmerkende Republic of Gamers verlichte chiclet toetsenbord. Dit maakt het mogelijk om ook zelfverzekerd door te spelen in het donker, zonder anderen te storen. Eén druk op de knop en de verlichting gaat aan – nog een druk en het toetsenbord gaat weer op zwart. Discreet of heel erg dapper, u mag het zeggen.