ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ROG G60J

  ROG G60J

  Ontketen Levensechte Gevechten

 • Meeslepende Spelervaring, Aangedreven door NVIDIA voor het Beste Visuele Entertainment
 • Power4Gear Hybrid past CPU-prestaties aan om aan te sluiten op de meest gangbare gamingeisen
 • 3D Audio met EAX Advanced HD 4.0 voor een Allesomvattende Spelervaring
 • Intelligent Backlit Chiclet Gaming Toetsenbord voor Omgevingen met Gedimd Licht
 • Nieuwste Intel® Core™ i7-processor voor Ongelooflijke Gaming en Verwerkingssnelheden
  Product Image
  Levensechte Graphics

  Aangedreven door een dedicated NVIDIA® GeForce™ GTX 260M videokaart en NVIDIA’s PhysX Technologie, biedt de ASUS G60 gebruikers een compleet nieuwe klasse op het gebied van fysische spelinteractie, voor een meer realistische en dynamische beleving. De NVIDIA® GeForce™ GTX260M is tevens voorzien van 1GB DDR3 VRAM, wat aanzienlijk beter presteert dan standaard DDR2 videogeheugen. Met een 3DMark-score van 11511**, vormen de prestaties van de ASUS G60 een enorme sprong voorwaarts vergeleken met andere 15 of 16-inch middenklasse notebooks die scores opleveren variërend van 2000 tot 3000.*Subject to system configuration and prevailing usage. Results may vary.

  *Afhankelijk van systeemconfiguratie en gangbaar gebruik. Resultaten kunnen variëren.

  *CPU:Intel i7 820QM, GPU:GTX260M, VRAM:1GB DDR3

  CPU-prestaties Level Omhoog via Power4 Gear Hybrid

  De ASUS G60 is uitgerust met ASUS’ exclusieve “Power4 Gear Hybrid” technologie, die gebruikers in staat stelt hun systeemprestaties te verbeteren via een intuïtieve gebruikersinterface. Geef uw systeem een extra stimulans door simpelweg de “Extreme Turbo” Modus te kiezen. Biedt tevens andere stroomprofielen die gebruikers de krachtige mogelijkheid geven om hun stroomverbruik aan te passen zodat deze beter past bij hun meest voorkomende taken.

  Blijf iedereen de baas, zelfs in de duisternis, dankzij het verlichte Chiclet-toetsenbord

  De ASUS G60 is uitgerust met een verlicht chiclet-toetsenbord, dat op slimme wijze matige verlichting detecteert in z’n omgeving. Het stelt gamers in staat de helderheid van het toetsenbord aan te passen, zodat dit beter voldoet aan hun eisen. Dit geeft gamers een extra voordeel ten opzichte van tegenstanders, en laat hen zelfs in het donker domineren, zoals bij een LAN party die de hele nacht door gaat.

  Nieuwste Intel Core i7-processor voor Extreme Prestaties

  De ASUS G60J is meer dan slechts een gamingmachine. Hij is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i7-processor, voor adembenemende verwerkingssnelheden, plus verbeterd multimediaplezier.

  Ervaar Meeslepend Audio Entertainment

  De ASUS G60 is ‘s werelds eerste notebook met ondersteuning voor 3D gaming surround audio in de vorm van EAX Advanced HD 4.0 audiotechnologie. Deze technologie detecteert in-game omgevingen en acties en levert daar de bijbehorende 3D-geluidseffecten bij. Het kan tot nog eens 64 additionele geluidseffecten leveren vanuit z’n geluidsbibliotheek, en produceert zo ultrarealistische ruimtelijke effecten in meer dan 300 ondersteunde spellen. CMSS biedt geavanceerde, meeslepende surround sound voor stereo, naast ingebouwde Altec Lansing® speakers voor een echt realistische spelervaring die alleen de G60 kan bieden.

  Krachtige en snelle Gaming Notebook die z’n uiterlijk mee heeft

  De klep van de ASUS G60J is voorzien van 'racevlammen', typerend voor zowel z’n agressieve gaming als de behoefte aan snelheid.