ASUS raadt Windows aan.

  ROG G701VI (7th Gen Intel Core)

  ONTWORPEN
  VOOR ULTIEME SNELHEID

  De stijlvolle en krachtige ROG G701VI gaming-laptop is ontworpen voor ongelooflijke gaming-ervaringen. Aangedreven door een te overklokken 7e generatie Intel® Core™ processor en voorzien van ® GeForce® GTX 1080 graphics, heeft de G701VI de vuurkracht om de directe confrontatie aan te gaan met zelfs de meest hardcore gaming-laptops. Het razendsnelle 120Hz-scherm met NVIDIA G-SYNC™ technologie waarborgt vloeiende gamingbeelden, voor een concurrentievoordeel in het speelstrijdperk. En het trekt ook de nodige aandacht - dankzij de Bio-Armor-geïnspireerde look die is afgewerkt in de nieuwe Titanium met Plasma Copper kleurstellingen. Extreme prestaties en uitzonderlijke stijl - de G701VI heeft alles wat je nodig hebt om indruk te maken op het slagveld.

  DE KRACHTIGE EN STIJLVOLLE GTX 1080 GAMING LAPTOP

  De ROG G701 is uitgerust met machtige NVIDIA® GeForce® GTX 1080 graphics. Verder wordt de G701 aangedreven door een te overklokken Intel® Core™ i7 K-serie processor, om gaming-prestaties van desktopniveau te leveren. De G701 is voorzien van een Bio-Armor ontwerp met de nieuwe ROG Armor Titanium en Plasma Copper kleurstelling. Extreme prestaties, uitzonderlijke stijl en benijdenswaardige draagbaarheid - de G701 heeft alles wat je nodig hebt om te domineren op de volgende LAN party!

  60Hz 120Hz

  SUPERSNEL 120HZ BREEDBEELDPANEEL MET NVIDIA G-SYNC™

  De ROG G701VI is de supersnelle laptop met een 120Hz breedbeeldpaneel dat NVIDIA G-SYNC™ technologie ondersteunt. NVIDIA G-SYNC™ schermtechnologie synchroniseert de vernieuwingssnelheid van het scherm met de frame rate van de NVIDIA® GeForce® GTX GPU, voor uiterst vloeiende beelden. G-SYNC™ helpt een eind te maken aan lag, minimaliseert waargenomen haperingen en rekent af met visuele tearing. Het levert de meest vloeiende en snelste gaming graphics op - allemaal zonder de systeemprestaties te beïnvloeden!

  *Werkelijke specificatie kan variëren afhankelijk van de configuratie.

  MEESLEPENDE VIRTUAL REALITY

  De VR Ready NVIDIA® GeForce® GTX 1080 GPU verhoogt de snelheid en energie-efficiëntie om briljante prestaties te waarborgen, zodat gebruikers kunnen genieten van meeslepende VR-ervaringen zonder invoervertraging, tearing en haperingen.

  KOELING ZONDER COMPROMISSEN

  De ROG G701VI heeft een uniek thermisch ontwerp dat stof naar een stofafvoertunnel leidt om het weg te houden van de interne componenten. Dit verlengt de levensduur van componenten en verbetert de algehele stabiliteit van de laptop door te voorkomen dat stof de radiator verstopt en de effectiviteit van de koeling vermindert. De G701VI heeft eigen koelmodules voor de CPU en GPU om elke component effectief te koelen. Tijdens het koelproces wordt hete uitstoot efficiënt beheerd en afgevoerd door de openingen aan de achterkant, om de warmte weg te leiden en een meer comfortabele gaming-sessie te bieden.

  Toename
  20%
  Prestatietest
  Toename
  30%
  Actieve stroombesparing

  OVERKLOKBAAR DDR4-GEHEUGEN MET ONGELOOFLIJKE PRESTATIES

  De ROG G701VI heeft vier DDR4-slots en kan maximaal 64GB geheugen ondersteunen. DDR4 biedt 20% meer bandbreedte en is 30% energie-efficiënter dan DDR3-geheugen. Het DDR4-geheugen in de ROG G701VI draait op een ongelooflijke 2800MHz!

  *Werkelijke specificatie kan variëren afhankelijk van de configuratie.

  Toename
  20%
  Prestatietest
  Toename
  30%
  Actieve stroombesparing

  ROG HYPERDRIVE VOOR RAZENDSNELLE OPSLAGSNELHEDEN

  De RO G701VI is voorzien van HyperDrive RAID 0 en de nieuwste NVM Express™ (NVMe) en PCI Express® technologieën, voor supersnelle gegevenstoegangssnelheden, zodat in-game beelden vloeiend en direct worden gerenderd. Zeer hoge datasnelheden laten, samen met de uitzonderlijke koelprestaties, gebruikers het volledige gaming-potentieel van de ROG G701VI benutten.

  ANTI-GHOSTING TOETSENBORD MET 30-TOETSEN ROLLOVER

  Anti-ghosting toetsen zorgen ervoor dat opdrachten onmiddellijk en correct worden geïnterpreteerd - zelfs als maximaal 30 toetsen tegelijk worden ingedrukt. En met speciale macrotoetsen tot je beschikking, kunnen moeiteloos complexe combo's worden geprogrammeerd en uitgevoerd. Er is zelfs een specifieke Opnametoets om gameplay met één muisklik op te nemen. De ROG G701VI heeft ergonomisch ontworpen toetsen die meer comfort en nauwkeurigheid bieden tijdens het typen en invoeren van opdrachten — allemaal om te helpen het slagveld te domineren.

  ESS SABRE HOOFDTELEFOON DAC EN VERSTERKER

  De G701VI audio-ervaring verbetert een toch al intense gaming-ervaring. De geïntegreerde ESS SABRE hoofdtelefoon digitaal-naar-analoog omvormer en versterker dompelt gebruikers onder in ongelooflijk geluid zodra ze hun hoofdtelefoon opzetten. Het ondersteunt een groot dynamisch bereik terwijl het verbeterde bassen en minder ruis levert via rijk 32-bit/384kHz geluid. Dit alles vertaalt zich in in-game audio die rijker klinkt, met meer details en minder vervorming.

  KRACHTIGERE BASSEN EN MEER GEDETAILLEERD GELUID

  In aanvulling op de ESS Sabre hoofdtelefoon DAC, levert de ESS-versterker van de ROG G701 krachtigere bassen en duidelijker, meer gedetailleerd geluid.

  ROG GAMING CENTER VOOR GEMAKKELIJK OVERKLOKKEN

  Het nieuwe ROG Gaming Center verbetert de gaming-ervaring. Dit geïntegreerde controlecentrum biedt toegang tot Turbo Gear's drie overklokmodi (Standaard, Extreem en Handmatig), voor snelle en gemakkelijke toegang tot extreme prestatieniveaus. De Extreem-modus gaat er helemaal voor - en laat gebruikers met één klik alles ervaren wat de ROG G701VI te bieden heeft. Ook is er de optie om handmatig te overklokken, om eigen persoonlijke overklokprestaties te ontgrendelen!

  XSPLIT GAMECASTER

  De ROG-G701VI wordt geleverd met een levenslange XSplit Gamecaster-account. XSplit Gamecaster laat gebruikers gameplay gemakkelijk streamen of opnemen. Een in-game overlay zorgt voor eenvoudige streaming en opnames, en biedt de mogelijkheid om in-game aantekeningen te maken om te markeren wat er op het scherm gebeurt. Ook is interactie met toeschouwers mogelijk tijdens het uitzenden op Twitch.

  SONIC STUDIO II & SONIC RADAR II

  Sonic Studio II en Sonic Radar II leveren meeslepende gaming-audio. Sonic Studio II zorgt voor hoge kwaliteit in-game audio, plus verbeterde streaming en audio-opnames, voor perfecte spraakdetectie en ruisvermindering. Sonic Radar II helpt gamers tegenstanders op te sporen door middel van een on-screen overlay die de relatieve positie van geweerschoten, voetstappen en andere in-game geluidseffecten toont.

  Intel® Thunderbolt™ 3 met USB Type-C

  On-board Intel® Thunderbolt™ technologie zorgt voor data- en signaaltransmissiesnelheden tot 40Gbps via een enkele kabel – viermaal de bandbreedte van USB 3.1. De ROG-G701VI biedt een Intel Thunderbolt en een USB 3.1-poort met een USB Type-C™ connector om compatibiliteit en connectiviteit met alle apparaten te waarborgen.

  * Werkelijke specificatie kan variëren naar gelang de configuratie