ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ROG GL502VS

  COMPACT EN KRACHTIG

  Bekijk de video hier

  De ROG Strix GL502 verpakt de nieuwste 6e generatie Intel® processor en NVIDIA® GeForce® GTX™ graphics in een compact en lichtgewicht ontwerp. De Strix GL502 laat gebruikers genieten van high-end gaming, waar dan ook.

  De perfecte balans tussen kracht en draagbaarheid

  Ongeëvenaarde prestaties

  Ervaar ongeëvenaarde prestaties met de ROG Strix GL502's 6e generatie Intel® Core™ i7 quad-core processor, gecombineerd met afzonderlijke NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 graphics met volledige Microsoft® DirectX® 12 ondersteuning.

  De nieuwste hardware levert efficiënte, krachtige prestaties voor zware gaming of productieve multitasking zoals live streaming en videobewerking.

  Meeslepende Virtual Reality

  De VR Ready NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 GPU verhoogt de snelheid en stroomefficiëntie, voor briljante prestaties in Virtual Reality. Geniet van meeslepende virtuele realiteit: vloeiend, met lage latentie en zonder haperingen.

  Gaming voor onderweg

  Met een profiel van slechts 30,1mm en een gewicht van een luttele 2,3kg biedt de ROG Strix GL502 een uiterst draagbaar ontwerp dat gemakkelijk past in een messengertas of rugzak. Of je nu moet wachten op een vlucht, aan het relaxen bent in een café of op een LAN-toernooi bent, je kunt vrijwel overal spelen!

  2,3kg

  Gewicht

  30,1mm

  Hoogte

  Adembenemende beelden

  Prachtig Breedbeeldpaneel

  De ROG Strix GL502 gebruikt een 15" paneel met supersnel breedbeeldpaneel om brede 178° kijkhoeken te geven,zodat er geen sprake is van kleurverschuiving,zelfs indien bekeken vanuit extreme posities.Full HD of 4K UHD?Aan jou de keus.

  Breedbeeld

  paneel

  UHD/FHD

  resolutie

  98%

  Adobe RGB

  100%

  SRGB

  G-SYNC AAN G-SYNC UIT
  Geen tearing
  Minder haperingen
  Minder lag

  Ongelooflijk vloeiende gameplay met NVIDIA® G-SYNC™

  De ROG Strix GL502's NVIDIA® G-SYNC™ weergavetechnologie rekent af met de lag en frame rate haperingen die meestal worden gezien bij V-Sync. NVIDIA® G-SYNC™ synchroniseert de vernieuwingssnelheid van het scherm met de GPU. Dit vermindert lag, minimaliseert haperende frame rates en rekent af met visuele tearing — alles zonder de systeemprestaties te beïnvloeden. Wat je wel krijgt, is ongelooflijk vloeiende en adembenemende gameplay.

  * Werkelijke specificatie kan variëren afhankelijk van de configuratie.

  Slim thermisch ontwerp

  Het Hyper Cool Duo-Copper koelingsysteem maakt gebruik van heat pipes en een dubbel ventilatorsysteem om de CPU en GPU onafhankelijk van elkaar te koelen. Dit ontwerp maximaliseert de koelingefficiency om de ROG Strix GL502 de stabiliteit te geven die nodig is voor intense gamingmarathons.

  Mini Display

  HDMI

  USB 3.0

  Type-C

  USB Type-C connectiviteit en mini DisplayPort

  De omkeerbare USB Type-C poort zorgt voor gemakkelijkere apparaatverbindingen en supersnelle 10Gbps gegeven
  -soverdrachtssnelheden via USB 3.1 Gen 2. Het overzetten van een 2GB filmbestand neemt minder dan 2 seconden in beslag!

  U kunt de ROG Strix GL502 via mini DisplayPort zelfs aansluiten op een groter scherm, voor een nog intensere gaming-ervaring.

  Tot 32GB DDR4

  De ROG Strix GL502 is uitgerust met maximaal 32GB DDR4 RAM, de nieuwste standaard qua geheugen. Profiteer van de verbeterde snelheid, de capaciteit en het lagere stroomverbruik van de nieuwste generatie, om de gaming-ervaring echt een stimulans te geven.

  SSD voor supersnel laden

  De NVMe PCIe SSD biedt zeer hoge gegevenstoegangssnelheden, zodat gebruikers minder lang hoeven te wachten. De ROG Strix GL502 start sneller op, laadt apps sneller en zorgt voor kortere in-game laadtijden, zodat gamers zich kunnen blijven focussen op het spel.

  Stop niet bij een razendsnelle SSD. Rust de ROG Strix GL502 uit met een 2,5" SATA HDD tot 2TB, voor een overvloed aan opslagruimte.

  1,6mm

  indrukafstand

  Tactiel toetsenbord

  De ROG Strix GL502 heeft een speciaal ontworpen chiclet gaming-toetsenbord met rode-backlit scharende toetsen met een indrukafstand van 1,6mm, voor tactiele toetsaanslagen. Het is ook voorzien van gemarkeerde WASD-toetsen, zodat je weet waar je handen moeten zijn.

  Anti-ghosting toetsenbord met 30-toetsen rollover

  Anti-ghosting toetsen zorgen ervoor dat opdrachten onmiddellijk en correct worden geïnterpreteerd - zelfs als maximaal 30 toetsen tegelijk worden ingedrukt.

  30-toetsen

  Rollover

  Filter alle omgevingsgeluiden weg

  De array-microfoons zijn ontworpen om omgevingsgeluiden weg te filteren, zodat je zelfs op een LAN-party of bij een ander luidruchtig evenement nog steeds goed te verstaan blijft.

  Audio door ICEpower®

  De strak vormgegeven ingebouwde luidsprekers zijn zo geplaatst dat gamers het meeste uit hun gaming audio-ervaring kunnen halen.

  ROG Gaming Center

  Het ROG Gaming Center verbetert de gaming-ervaring. Dit geïntegreerde controlecentrum geeft toegang tot alle benodigde functies - vind systeeminformatie, stel sneltoetsen in voor snellere in-game commando's, pas audio-instellingen aan of neem gameplay op, allemaal via een enkel dashboard.

  Daarnaast optimaliseert ASUS GameFirst III-technologie het netwerkverkeer, voor snellere online gaming zonder lag. De intuïtieve interface laat gebruikers kiezen uit vier vooraf ingestelde pakketprioriteitsmodi (Optimalisatie, Game, Media Streaming en File Sharing).

  © 2016 NVIDIA Corporation. NVIDIA, het NVIDIA-logo en GeForce, GTX en NVIDIA GameWorks zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden.

  Dark Souls™ Ⅲ & ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / ©2011-2016 FromSoftware, Inc.