ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  S6Fm

  S6Fm

  Fusie van technologie en vakmanschap

  Met handbewerkt leder, van juwelen voorziene scharnier en gepolijst toetsenbord, blinkt de S6Fm uit qua computervermogen en wijst het de weg naar klassieke luxe.

  Vermenigvuldig uw draadloze ervaring met Intel® Volgende-generatie Wireless-N op de Asus S6Fm-notebook.
  Product Image

  ASUS S6 Leder Collectie
  De unieke structuur van leer voegt direct glitter en warmte toe aan de anders zo kille en mechanische notebook. In combinatie met ASUS’ vakmanschap transformeert de S6 Leder Collectie uw dagelijkse computerbeleving. Met handbewerkt leder, van juwelen voorziene scharnier en gepolijst toetsenbord, blinkt de S6 uit qua computervermogen en wijst het de weg naar klassieke luxe.

  Het compacte 11,1" breedbeeld ontwerp biedt superieure mobiliteit en comfortabel visueel vermaak. Om te voldoen aan de meest veeleisende kijkstandaarden, integreert ASUS Splendid Video Intelligence Technology verschillende multimedia gegevensbronnen om geluid en conversieduur te verlagen, voor een scherpe weergave. U zult genieten van levendige beelden met beter contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging.

  Eersteklas leer
  Gepolijst toetsenbord
  Verfijnd snel toetsontwerp

  *Beschikbaar in 3 kleuren: Geelachtig Bruin, Donkerbruin en Wit

  Het verhaal achter het Vakmanschap
  ASUS heeft haar vaardigheid op het gebied van Industrieel Ontwerp bij de productie van notebooks bewezen door de afgelopen jaren verschillende internationale ID-prijzen te winnen. Om het non-stop creatieve proces op gang te houden, heeft het ASUS-team veel moeite gedaan nieuwe materialen toe te passen in haar producten. Na ruim een jaar research & development was de lederen notebook het productieve resultaat, dat als een baanbrekende prestatie wordt gezien voor recente notebookproductmarkten.

  Dubbele Engines, Dubbele Power
  Uitgerust met de nieuwste laag-voltage dual-core technologie, laat de S6F gebruikers gelijktijdig en met lager stroomverbruik veeleisende applicaties gebruiken, zoals het draaien van een virusscan terwijl wordt gebeld via Skype en gesurft over het web. De S6F’s opwindende mogelijkheden zullen u thuis of onderweg onderdompelen in meeslepend, levendig entertainment dankzij de ingebouwde mogelijkheden van uw nieuwe mobiele dual-core processor-gebaseerde laptops.

  ASUS Splendid Video Intelligence technologie
  De exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence-technologie is vooral effectief voor menselijke huidtinten, groene grasvlakten en bomen, en blauwe lucht en zee. Het tilt de grafische capaciteit van de PC naar het volgende niveau door diepte en kleurintensiteit in real-time te verbeteren. Bovendien verbetert het contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging voor een levendige beeldweergave.

  Uitgerust met de exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence Engine (sneltoets voor activering: Fn+C), geeft de LCD heldere en scherpe beelden weer in hun ware, levendige kleuren.

  Eenvoudigere en Snellere Digitale Gegevensoverdracht
  De ExpressCard™ standaard belooft notebooks te voorzien van uitstekend presterende, modulaire uitbreidingen tegen lagere kosten en met een kleinere form factor. U kunt geheugen, communicatie- en beveiligingsapparatuur toevoegen door eenvoudigweg ExpressCard™ modules in de S6F te plaatsen.

  Drie keer zo snelle verbinding met Draadloze Vrijheid
  In antwoord op de toenemende behoeften van notebookgebruikers met diverse gelijktijdig op hun systeem actief zijnde Bluetooth-randapparaten, waaronder muizen, toetsenborden, headsets en mobiele telefoons, bieden de S6F -notebooks, via de ingebouwde Bluetooth® V2.0+EDR, maximale gegevensoverdrachtsnelheden van 2,1 Mbps, 3 keer zo snel als de huidige apparaten aankunnen. Hiermee wordt tevens het stroomverbruik gereduceerd, wat zeer in het voordeel werkt van batterijafhankelijke mobiele apparaten.

  Intel, het Intel-logo, Centrino en het Centrino-logo, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.