ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  U20A

  U20A

  Verbazingwekkend Licht. Beeldschone Kracht.

  Esthetisch aantrekkelijk en prat gaand op al even verbijsterende prestaties, is de nieuwe ASUS U20A een uitmuntend vervaardigde, dunne en lichtgewicht notebook waarbij het aan niets ontbreekt qua functionaliteit. Aangedreven door een Intel® Core™2 Duo-processor voor multitasking prestaties, zijn het tevens accessoires voor imagobewuste gebruikers, voor iedereen die trots is op de eigen individualiteit en de mooie kanten van het leven weet te waarderen.

  Product Image

  Een Inspirerend, Uitmuntend Ontwerp

  Het ontwerp van de ASUS U20 is geïnspireerd op een van 's werelds dunste creaties, de vleugels van een vlinder, en is voorzien van subtiel glinsterende glitters op de LCD-klep. De notebook kan bogen op een slank en elegant profiel, dat in geopende toestand lijkt op de welvingen van de vleugels van een vlinder.

  Een Verlichte Ervaring

  De ASUS U20 is uitgerust met ASUS AI Light sensortechnologie. Dit controleert de omgevingsomstandigheden rond de gebruiker, en past vervolgens als reactie op de omgevingsverlichting de helderheid van het verlichte toetsenbord, touchpad en scherm aan.

  Energie Efficiency als Kern van het Ontwerp

  Aangedreven door een Intel® Core™ 2 Duo-processor en met legitieme Windows Vista® Home Premium, is de ASUS U20 uitgerust met een 12,1-inch LED-backlight scherm, om verbazingwekkende, levensechte beelden te leveren. Dankzij een geheugencapaciteit tot 4GB en opslagopties tot 500GB profiteren gebruikers tevens van mobiele computerprestaties met 802.11a/b/g/n draadloze connectiviteit, alsmede Bluetooth® 2.1 + EDR voor verdere uitbreidbaarheid. Een multi-touch touchpad laat gebruikers op intuïtieve wijze door webpagina's en documenten bladeren, en zelfs in- en uitzoomen op afbeeldingen via simpele vingerbewegingen. Dankzij de energie-efficiënte Intel® ULV-processoren biedt de ASUS U20 gebruikers ten slotte verlengde batterijduur die goed is voor een dag vol productiviteit en plezier.

  Intel, the Intel logo, Centrino and the Centrino logo, Intel Core and Core Inside, are trademarks or registered trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the United States and other countries.