ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  U6S

  U6S

  Ontdek het Buitengewone

  • Unparalleled Voile LCD cover with shimmering fibers for stunning sparkles
  • 12.1" LED backlight wide panel for lower power consumption, better luminance and high mobility
  • ASUS SmartLogon intelligently recognize its rightful owner and grants access with positive facial scan
  Product Image

  Voorwerp van Verlangen

  De ASUS U6 notebookserie is het fabelachtige juweel dat elke computerervaring doet oplichten met een extra schittering die alle ogen op zich gericht laat zijn. Beschikbaar in zowel mokkabruin als parelwit, is de 12,1" breedbeeld U6 luxueuze digitale mode voor mobiele trendy gebruikers.


  Ultieme Vakmanschap

  Vereenvoudigd Ontwerp
  De schoonheid van de U6 wordt aangevuld door z’n eenvoudige en zuivere lijnen. Z’n contouren geven de notebook zowel een gestructureerd uiterlijk als duurzaamheid.

  Verfijnde Details
  De ledergebonden palmsteun voegt nog een extra dimensie toe aan het U6-ontwerp, met een zachtheid die de tastbare computerbeleving personaliseert. Het leer loopt aan de voorkant door over de rand van de notebook, en breidt de comfortzone zo nog verder uit.

  Echte Briljantheid
  Van veraf straalt de mokkaglans van de U6S een modebewust effect uit dat prima past bij mondaine, trendy gebruikers. De via een 13-staps proces gefabriceerde hoogglans cover (Voile), glanst dankzij onderliggende glinsterende vezels en dankt z’n naam aan het net zo delicate, lumineuze materiaal.

  Exclusieve Technologieën

  LED backlight paneel Oplossing
  Het scherm van de U6 maakt gebruik van een speciaal LED backlightpaneel dat half zo breed en 1/3 lichter is dan het traditionele LCD-paneel. Het werkt met lager stroomverbruik en biedt betere verlichting, voor een plezierige kijkervaring.

  3G Draadloze Verbinding Ondersteund
  De U6S is voorzien van 3.5G High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) draadloze breedbandcapaciteit, dat de huidige 3G-downloadsnelheden verbetert met circa een factor 4, zodat gebruikers verbinding kunnen maken met het Internet over mobiele telefoonnetwerken zonder de computer te hoeven verbinden met een mobiele telefoon. Gebruikers kunnen draadloos e-mail versturen en ontvangen, op het internet surfen, bijlagen downloaden en toegang krijgen tot bedrijfsnetwerken via een Virtual Private Network.

  Live Video Communicatie
  De hoge-resolutie webcam module is een van de kleinste beschikbare lenzen en integreert naadloos in het LCD-paneel van de U6. Samen met een ingebouwde hoge-kwaliteit microfoon zijn draadloze videogesprekken overal mogelijk.

  Uitgebreide Draadloze Connectiviteit
  Ingebouwde WLAN 802.11 a/b/g/n garandeert draadloze Internettoegang waar ontvangst beschikbaar is. Bluetooth 2.0 Enhanced Data Rate biedt gegevensoverdrachten op een snelheid die driemaal zo hoog is als standaard Bluetooth, voor verbeterde connectiviteit en synchronisatie tussen digitale apparaten.

  Visueel Feest
  Het 12,1-inch glare-type breedbeeldscherm met exclusieve Splendid Color Enhancement Engine geeft levendige kleuren en scherpe details weer, voor de meest plezierige kijkervaring.

  Solide Privacy Bescherming
  De notebook biedt een slimme balans tussen mobiliteit en prestaties, met uitgebreide beschermende beveiligingsfuncties. Gegevensbeveiliging staat buiten kijf dankzij een ingebouwde vingerafdrukscanner die leest van de levende huidlaag, en zo voorkomt dat vaak voorkomende afwijkingen aan het huidoppervlak de scannauwkeurigheid negatief beïnvloeden. Embedded TPM is een hardwareoplossing die helpt aanvallen door hackers op zoek naar vastgelegde wachtwoorden en encryptiesleutels voor gevoelige data te voorkomen.


  ASUS Exclusive Software

  ASUS LifeFrame3- Eenvoudig Beelden Opnemen en Vastleggen
  De exclusieve beeldverwerkingsoftware biedt niet alleen gebruiksvriendelijke opname- en opslagfunties met hoge-kwaliteit audio en video, het zorgt wanneer de Monitor-modus staat ingesteld tevens voor extra beveiliging via het bewegingsgestuurd vastleggen van beelden. Met in totaal 6 functionele modi en een reeks grappige bewerkingsmogelijkheden, houdt LifeFrame3 uw herinneringen levendig zodat u ze altijd kunt doorbladeren en afspelen!

  ASUS SmartLogon- Totaaloplossing bij ASUS-modellen met ingebouwde webcam
  De exclusieve gezichtsherkenningssoftware biedt eenvoudige Windows-toegang zonder een wachtwoord te hoeven invoeren, door het gezicht van de eigenaar te registreren tijdens het inloggen. Via ASUS SmartLogon kunt u altijd eenvoudig en gemakkelijk inloggen!

  Intel, het Intel-logo, het Centrino-logo en Centrino zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.