ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  UL30A

  UL30A

  Verbazend Licht. Beeldschone Kracht

  De nieuwe ASUS UL30A is een harmonieuze mix van vorm en functie. Aangedreven door een Intel® Core™2 Duo processor met ultralaag voltage, biedt hij een indrukwekkende batterijduur van 12 uur* (dus de hele dag te gebruiken), gebruikersgerichte functies zoals een multi-gebaar touchpad en indrukwekkend multimedia entertainment dankzij Altec Lansing® speakers en SRS Premium Sound™. Al deze functies zijn aanwezig in een ultralichte notebook die uitvoerig is bedekt met geborsteld aluminium, met een profiel van minder dan 1 inch.

  Product Image

  Intuïtief Ontwerp met het Oog op Gebruikers

  Niet alleen is de ASUS UL30A een stijlvolle en ultradraagbare notebook die de hele dag mee gaat, hij is ook ontworpen met het oog op z'n gebruikers. Hij is voorzien van een multi-gebaar touchpad, dat gebruikers intuïtief laat in- of uitzoomen op foto's via een knijpbeweging, of door pagina's laat navigeren via een glijdende vingerbeweging.

  *Afhankelijk van systeemspecificaties en gangbaar gebruik.

  Ultradraagbare computer gaat hele dag mee

  De ASUS UL30A is specifiek ontworpen voor personen die op zoek zijn naar een computermetgezel die de hele dag meegaat, zonder het volume en gewicht van een conventionele notebook. Biedt dankzij ASUS Power4Gear een indrukwekkende batterijduur van 12 uur*. ASUS Power4Gear vereenvoudigt de inzet en het gebruik van stroom op basis van gebruikersvoorkeuren in verhouding tot de specifieke taken die zij moeten uitvoeren. Biedt gebruikers tevens de optie om hardwareapparaten uit de schakelen om nog meer energie te besparen, en werkt in samenhang met een Intel® Core™2 Duo CULV-processor voor maximale energie efficiency. De ASUS UL30A wordt afgedekt door een robuuste klep van geborsteld aluminium. Dit ziet er niet alleen fantastisch uit, maar helpt tevens de stijlvolle buitenkant dag na dag te behouden.

  High Definition Multimedia Entertainment

  De ASUS UL30A is een bijzonder capabele multimedia entertainer voor onderweg. Hij is uitgerust met een 13,3 inch LED-backlit HD high-definition scherm met een beeldverhouding van 16:9, ondersteund door een geïntegreerde Intel® GMA 4500MHD grafische processor voor cinematische visuele kwaliteit. Wordt verder aangevuld door een stel Altec Lansing® high-definition speakers. Deze zijn 30% krachtiger vergeleken met speakers die worden aangetroffen in conventionele notebooks. De hoek van de speakers zorgt ervoor dat audio ook omhoog kan ‘kaatsen' vanaf elk oppervlak om zo betere versterking te bieden. Dit levert een breder frequentiebereik op, wat op z'n beurt lagere tonen produceert zodat gebruikers elke weerkaatsing van de drums horen, en elke noot in perfecte kwaliteit. Aangevuld met SRS Premium Sound™ zorgen de krachtige speakers zo voor een virtuele surround sound audiobeleving.