ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  UX50V

  UX50V

  Verbazingwekkend Licht. Beeldschone Kracht

  Zowel esthetisch aantrekkelijk als prat gaand op al even verbijsterende prestaties, is de nieuwe ASUS UX50 een uitmuntend vervaardigde, dunne en lichtgewicht notebook waarbij het aan niets ontbreekt qua functionaliteit. Consistent met z’n elegante styling, is de ASUS UX50 voorzien van een klein scharnier dat hem onderscheidt van het gemiddelde notebookontwerp. Aangedreven door een Intel® Core™2 Duo-processor voor multitasking prestaties, zijn het tevens accessoires voor stijlbewuste gebruikers, voor iedereen die staan op hun eigen individualiteit en de mooie kanten van het leven weten te waarderen.
  Product Image

  Prestaties als Kern van het Ontwerp


  Aangedreven door een Intel® Core™2 Duo-processor en met legitieme Windows Vista® Home Premium, is de ASUS UX50 voorzien van een flushed 15,6-inch LED-backlight high-definition scherm. Dit levert verbazingwekkend levensechte beelden, aangevuld door een NVIDIA® GeForce® G 105M videokaart. Een geheugencapaciteit tot 4GB en opslagmogelijkheden tot 500GB laten gebruikers tevens profiteren van mobiele computerprestaties met 802.11a/b/g/n draadloze connectiviteit, alsmede Bluetooth® 2.1 + EDR voor verdere uitbreidingsmogelijkheden.

  Een Inspirerend, Uitmuntend Ontwerp

  Het ontwerp van de ASUS UX50 is geïnspireerd op een van ‘s werelds dunste creaties, de vleugels van een vlinder, en is voorzien van subtiel glinsterende glitters op de LCD-klep. De notebook kan bogen op een slank en elegant profiel, en heeft in opengeklapt toestand veel weg van de welvingen van de vleugels van een vlinder.


  Een Verlichte Ervaring

  Zowel het toetsenbord van de ASUS UX50 als het high-definition scherm worden ondersteund door de ASUS AI Light sensortechnologie. Dit houdt de onmiddellijke omgeving van de gebruiker op slimme wijze in de gaten, en past de helderheid van toetsenbord en scherm aan als reactie op de omgevingsverlichting.