ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  UX52VS

  UX52VS

  15,6" multimedia Ultrabook™ met ingebouwde optische drive

  • 3e generatie Intel® Core i7-processor voor uitmuntende multitasking-prestaties
  • NVIDIA® GeForce GT 645m graphics
  • Ongelooflijk dun en licht - slechts 21mm en 2,2 kg
  • Briljant Full HD-scherm met ultrabrede kijkhoek
  • Interne optische drive voor eenvoudig genieten van home entertainment
  Product Image
  Endless Flexibility
  Endless Flexibility

  Ongelooflijke vormgeving

  De ASUS ZENBOOK is voorzien van een aantrekkelijke, haarfijne afwerking van gesponnen metaal met concentrische cirkels die de kalmte en het oneindige potentieel van deze notebook belichamen. Gebruikmakend van duurzaam maar elegant aluminium, is dit ontwerp veel meer dan een cosmetisch snufje; het is een statement van verfijning en de eerste in zijn soort die dit bereikt op een notebook. Met een zorgvuldig vervaardigd aluminium design, een slank profiel van slechts 21mm op het dikste punt en een laag gewicht van 2,2kg, ziet de ASUS ZENBOOK UX52VS er fantastisch uit, zowel van binnen als van buiten.  Ongelooflijke prestaties

  De ASUS ZENBOOK UX52VS is een van de krachtigste ultraportables van dit moment, dankzij Intel® Core™ i5 en i7 ULV-processors voor uitmuntende multitasking-prestaties en geavanceerde NVIDIA® GeForce GT 645m graphics. Hybride opslag combineert een hoge-capaciteit harde schijf met razendsnelle SSD, voor kortere wachttijden bij het starten van apps en het openen van bestanden, terwijl drie USB 3.0-poorten gegevens tot 10 maal sneller overzetten dan USB 2.0 en mobiele apparaten opladen in de helft van de tijd.

  Incredibly slim and light


  Incredible versatility

  Ongelooflijke veelzijdigheid

  De ASUS ZENBOOK UX52VS is perfect uitgerust voor zowel werk als ontspanning. Het 1080p Full HD-scherm met anti-glans afwerking is zeer comfortabel voor de ogen, terwijl de IPS-technologie zorgt voor helder, levendig beeld dat dankzij de 178-graden kijkhoek zelfs van opzij bekeken duidelijk blijft. Het toetsenbord met achtergrondverlichting beschikt over automatische helderheidsregeling, zodat de productiviteit niet afneemt als het donker wordt, terwijl het grote multi-touch touchpad dezelfde 16:9 verhouding heeft als het 15,6-inch scherm, voor intuïtieve vingertopbediening in Windows 8. Ruisreducerende array-microfoons en een HD-camera met verbeterde prestaties bij weinig licht zorgen ervoor dat videochats altijd luid en duidelijk zijn, terwijl ASUS SonicMaster-audiotechnologie en een interne optische drive voor een geweldige home entertainment ervaring zorgen.

  Voordelen van SonicMaster

  SonicMaster

  Gebaseerd op een samenwerking tussen het ASUS Golden Ear-team en Bang & Olufsen ICEpower®, produceert de ASUS ZENBOOK™ ongelooflijke audio die het beste is van alle ultrabooks in zijn klasse. Het maatontwerp bevat een ovalen spraakspoel voor duidelijkere zang, oversized afgeschermde speaker magneten voor extra impact en betere bassen, plus aluminium ringen om de speakers vast te zetten en trilling te verminderen. Dit wordt verder gesteund door de aluminium behuizing van de ZENBOOK, die geluid uitstekend geleidt en tegelijk isoleert. Levensechte audio via Smart Dynamic Range Control (DRC) zorgt voor puur audioplezier in elke situatie.

  SonicMaster