ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  W7F

  W7F

  Videovergaderen Onderweg

  De W7F maakt draagbaar videovergaderen mogelijk zonder de last van het meenemen van een logge camera en een wirwar aan kabels.
  Product Image

  Stijl met Mobiliteit
  De W7 Notebookserie combineert eersteklas computercapaciteit met superieur visueel vermaak. Het 13,3" breedbeeldscherm met exclusieve ASUS Color Shine glare-type LCD-technologie, Splendid Video Intelligence Engine en speciale paneel v-cut technologie geeft beelden weer in hun ware, levendige kleuren. Via de ingebouwde microfoon en webcam blijft u verbonden met familie en vrienden, zonder die lastige externe aansluitingen en kabelwirwar!

  Videovergaderen Onderweg
  Via de ingebouwde webcam met direct uit de verpakking ondersteuning voor 1,3 megapixels hoge resolutie, maakt de W7 draagbaar videovergaderen mogelijk zonder de last van het meedragen van een logge camera en een wirwar aan kabels. In combinatie met de hoge-kwaliteit webcam, kunt u groepsfoto's maken, feestjes filmen, gezichten van uw vrienden zien tijdens het online chatten online of een videovergadering organiseren.

  ASUS Splendid Video Intelligence technologie
  De exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence-technologie is vooral effectief voor menselijke huidtinten, groene grasvlakten en bomen, en blauwe lucht en zee. Het tilt de grafische capaciteit van de PC naar het volgende niveau door diepte en kleurintensiteit in real-time te verbeteren. Bovendien verbetert het contrast, helderheid, huidtinten en kleurverzadiging voor een levendige beeldweergave. Uitgerust met de exclusieve ASUS Splendid Video Intelligence Engine (sneltoets voor activering: Fn+C), presenteert de LCD heldere en scherpe beelden in hun ware, levendige kleuren.

  Eenvoudigere en Snellere Digitale Gegevensoverdrach
  De ExpressCard™ standaard belooft notebooks te voorzien van uitstekend presterende, modulaire uitbreidingen tegen lagere kosten en in een kleinere form factor. U kunt geheugen, communicatie- en beveiligingsapparatuur toevoegen door eenvoudigweg ExpressCard™ modules in de W7F te plaatsen.

  Blijf Verbonden via Draadloze Vrijheid
  Ingebouwde Bluetooth ® EDR 2.0 zorgt voor omnidirectionele draadloze verbinding en maakt hogere gegevensoverdrachtsnelheden mogelijk tussen de W7F en andere digitale apparaten. De W7F-notebooks bieden meer bandbreedte in multi-verbinding Bluetooth-omgevingen waarmee de algehele kwaliteit van de Bluetooth-beleving wordt verbeterd. Bovendien zorgt de ingebouwde draadloze muisontvanger voor verdere verbetering van de mobiliteit en draadloze verbindingen van de W7F.

  Intel, het Intel-logo, Centrino en het Centrino-logo, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen