ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  X102BA

  X102BA

  Ultradraagbare 10,1-inch notebook met een responsief multi-touch scherm

 • Bedien deze 10,1" notebook gemakkelijk via het aanraakscherm
 • 2013 Office voor Thuisgebruik en Studenten bundel voor dagelijkse werkzaamheden en presentaties
 • SonicMaster-verbeterde audio en ASUS Splendid-technologie om beelden te optimaliseren
  Product Image
  • Ongelooflijke

   Schoonheid

   Een expressie van schoonheid

   De ASUS X102BA laptop is de perfect keus voor mensen die op zoek zijn naar een draagbaar en stijlvol computerplatform. De compacte lijnen van deze 10,1" notebook hebben lichte, zacht aanvoelende rondingen; verkrijgbaar in vier bruisende kleuren waarmee u uw eigen stijl weergeeft.

  • Kleuren die uw stijl weerspiegelen

   De ASUS X102-notebooks zijn verkrijgbaar in vier levendige kleuren met reliëfafwerking in Elegant White (wit) en Gentle Black (zwart), alsmede een In-mold Roller (IMR) ontwerp in Hot Pink (roze) en Blue Ocean (blauw). Welke kleur u ook kiest, de X102 vormt een ware weerspiegeling van uw stijl.

  • Draagbaar, lichtgewicht ontwerp

   Met afmetingen van 266 x 185 x 29 mm en een gewicht van slechts 1,1 kg, is de stijlvolle ASUS X102 notebook ontworpen voor mobiliteit. De draagbare, lichtgewicht constructie zorgt ervoor dat uw X102 altijd meegenomen kan worden.

  • 720p HD-camera voor videogesprekken

   De ASUS X102 notebook beschikt over een 720p HD camera die u contact laat houden met vrienden en familie via haarscherpe videogesprekken.

  Design_Story
  The_and_Light
  HD_Camera
  • Ongelooflijke

   Touch

   Alles binnen handbereik

   De ASUS X102BA notebook verbetert uw Windows 8 ervaring via zijn randloze aanraakscherm en touchpad. Met alles binnen handbereik helpt de ASUS X102BA u het meeste uit dit nieuwe besturingssysteem te halen.

  • Gemaakt voor werk en ontspanning

   Boven verwachting! De X102BA is voorzien van een gratis Office 2013 Home en Studentenversie met volledige Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013 en OneNote 2013 functionaliteit. Makkelijker creëren, werken, plannen en delen, zowel thuis als op school.

  • Gevoelig 10-punts Touch-scherm

   De ASUS X102BA heeft een 10,1-inch, HD 1366 x 768 LED-backlit scherm met 10-punts Multi-touch voor responsieve en nauwkeurige Touch-invoer. Het paneel is voorzien van Touch-actuatoren die invoer herkennen tot op 5mm contact, vergeleken met de 9 mm gevoeligheid die is ingesteld voor Windows 8. Dit maakt de X102BA veel gevoeliger voor aanrakingen, zodat u precieze controle heeft over de cursor op het scherm, zowel tijdens het online browsen, werken of in de nieuwste games.

  • Groot Smart Gesture touchpad

   De ASUS X102 beschikt over een groot 81 x 46mmm touchpad dat invoer via meerdere vingers herkent zoals scrollen met twee vingers en knijpend inzoomen. Het touchpad is 42% groter dan touchpads op concurrerende modellen. Het heeft een groter activeringsgebied in dezelfde verhouding als het scherm, voor nauwkeurige, exact gepositioneerde cursorbesturing.

  • Ergonomisch chiclet-toetsenbord

   De X102BA laptop is voorzien van een naadloos toetsenbord met een constructie uit één stuk om het abusievelijk indrukken van toetsen te voorkomen. Dit ergonomisch ontworpen toetsenbord zorgt voor stille toetsaanslagen en heeft voldoende ruimte tussen toetsen, voor snel en nauwkeurig typen.

  Office_2013
  Aanraakscherm
  Touchpad
  Toetsenbord
  • Ongelooflijk

   Geluid

   Ongelooflijk geluid met SonicMaster

   ASUS SonicMaster-technologie zorgt voor een fijn afgestelde mix van prachtig design, superieure audio-hardware, en professionele audioverbetering software om de ultieme geluidservaring te leveren op uw ASUS X102BA laptop.

  • SonicMaster-verbeterde Audio

   Ontwikkeld door het ASUS Golden Ear team, combineert SonicMaster grotere luidsprekers en resonantiekamers met nauwkeurig afgestelde software om rijk, gedetailleerd geluid leveren op uw ASUS X102BA laptop.

   • DUIDELIJKE ZANG
   • LEVENSECHTE SURROUND
   • BREED BEREIK
   • KRACHTIGE UITVOER
   • KRISTALHELDER GELUID
   • DIEPERE EN VOLLERE BASSEN
  • AudioWizard Maxx Audio Tuning

   AudioWizard is audio-tuning software die wordt geleverd met zes voorgeprogrammeerde audio-modi. U kunt schakelen tussen deze geoptimaliseerde audio-instellingen zodat u de beste ervaring krijgt bij het luisteren naar muziek en het bekijken van films.

  SonicMaster
  AudioWizard
  • Ongelooflijk

   Reactievermogen

   Ongelooflijke responsiviteit binnen handbereik

   De ASUS X102BA laptop wordt aangedreven door een AMD-processor, voor soepel, vlot reagerend computergebruik en een apparaat dat is afgestemd op dagelijkse werkzaamheden of multimedia entertainment. Daarnaast is de ASUS X102BA uitgerust met ASUS-exclusieve Super Hybrid Engine II en USB3.0, voor respectievelijk smartphone-achtige respons en hoge-snelheid gegevensoverdracht.

  • Soepele, vlot reagerende prestaties voor het dagelijkse computergebruik

   De ASUS X102 wordt aangedreven door een AMD A4-1200 1GHz dual-core processor met Radeon™ HD 8180 graphics, voor vloeiend en vlot reagerend computergebruik en een perfecte balans tussen soepele computerprestaties en energiezuinigheid. Of het nu is voor werken of ontspanning, hij helpt u met de meest alledaagse computertaken en voorziet u aan het eind van de dag van high-definition entertainment. Qua connectiviteit beschikt de X102 over USB 3.0, 802.11n wifi en Bluetooth 4.0.

  • Snel en veilig dankzij Super Hybrid Engine II

   De ASUS-exclusieve Super Hybrid Engine II met Direct-Aan biedt smartphone-achtige toegankelijkheid en maakt het mogelijk de laptop binnen twee seconden uit de slaapstand te halen. Gegevens worden automatisch opgeslagen wanneer het accuniveau onder de 5% komt, zodat u geen documenten kwijtraakt.

  • Ultrasnelle USB 3.0

   De ASUS X102BA beschikt over USB 3.0, voor gegevensoverdrachtssnelheden die tot 10 keer zo snel zijn als USB 2.0. Kopiëren en een back-up maken van uw bestanden en content is een kwestie van seconden. Afgelopen met die lange, frustrerende wachttijden - zelfs het overzetten van een 25GB Blu-ray film kost nu slechts 70 seconden.

  Prestaties
  Instant_On
  USB_3.0
  • Ongelooflijk

   Cloud

   Opslaan, delen en synchroniseren

   ASUS' clouddiensten bieden het meest complete platform voor uw leven online, overal toegankelijk vanaf een groot aantal apparaten. Bij ASUS WebStorage heeft gemak de hoogste prioriteit, en daarom biedt het u eenvoudige opslag, delen en synchroniseren van alle bestanden, van zakelijke presentaties tot fotoalbums en uw favoriete multimedia content. De X102BA geleverd met gratis 3GB WebStorage-opslagruimte, zodat u uw content gemakkelijk op verschillende apparaten en accounts tegelijk kunt synchroniseren.

  • Synchroniseren en delen gemakkelijk gemaakt

   De nieuwe X-serie is onze meest cloud-gerichte multimedia notebookserie ooit. Elk is voorzien van 3 GB gratis ASUS WebStorage - dat betekent onmiddellijk extra opslagruimte voor uw kostbare content, zonder kosten voor u.

  WebStorage