ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  X751LA

  Een zeer prijsbewuste, op gebruikers gerichte notebook voor dagelijks gebruik

  De ASUS X-serie is de perfecte allround budget laptop voor werk en ontspanning. Aangedreven door een keur aan Intel- of AMD-processors, is de X-serie een stijlvolle laptop die is ontworpen voor gebruikers die zich willen onderscheiden van de menigte. De X-serie dompelt gebruikers onder in hoge kwaliteit ASUS SonicMaster-verbeterde audio; en laat ze vanuit slaapstand binnen 2 seconden verder werken, dus hij staat altijd in een oogwenk klaar. Bovendien is hij voorzien van USB 3.0, voor supersnelle gegevensoverdrachtssnelheden.

  * Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij uw leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.

  Een kwaliteitsnotebook met een hoogwaardige uitstraling

  Een budgetnotebook hoeft niet te betekenen dat u genoegen neemt met basic. Notebooks uit de ASUS X-serie bieden alle essentiële computerbenodigdheden in een notebook met een tactiele afwerking en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Alle basisfunctionaliteit is aanwezig, wat hem de ideale keus maakt voor alle computerbehoeften.

  Het zit ‘m in de details

  Met verschillende afwerkingen en kleuren om uit te kiezen, laten ASUS X-serie notebooks u uw persoonlijke stijl uitdrukken. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant; de X-serie beschikt over alle nodige functies en poorten die nodig zijn voor dagelijkse computertaken. Het zijn ten slotte de kleine details die tellen.

  Ontworpen voor productiviteit en entertainment

  ASUS X-serie notebooks worden aangedreven door Intel® of AMD® processors, voor vloeiende, vlot reagerende prestaties. Deze processorprestaties, in combinatie met krachtige graphics en een geavanceerde on-board geheugencontroller, maken de X-serie ideaal voor dagelijkse computertaken of voor het bekijken van films en video's. De X-serie kan overal met het grootste gemak mee overweg en geeft u binnen een compacte behuizing alle multi-tasking prestaties die nodig zijn voor werk of ontspanning.

  Superieure grafische prestaties

  ASUS X-serie notebooks hebben een afzonderlijke NVIDIA® GeForce™ videokaart* om gebruikers een visuele impuls te geven bij het bewerken van foto's of video of het spelen van de nieuwste en populairste games.

  *Alleen bij geselecteerde modellen

  Levensechte kleuren dankzij ASUS Splendid-technologie

  De exclusieve ASUS Splendid-technologie is ontwikkeld door het ASUS Golden Eye-team en zorgt voor nauwkeurige kleuren en kleurtemperatuur. Het biedt schitterende, levendige kleuren door zorgvuldige afstelling van verschillende weergave-instellingen en parameters.

  Normaal

  Theater

  Levendig

  Handmatig

  Normaal
  Theater
  Levendig
  Handmatig

  Diverse modi voor verschillende scenariokeuzes

  ASUS Splendid-technologie biedt vier verschillende video-instellingen, passend bij wat er op het scherm gebeurt, zodat gebruikers alleen de allerbeste beelden geleverd krijgen. Het verbetert beelden zodat u rijkere, diepere kleuren krijgt voor verbluffende beelden, of u nu naar video's en films kijkt of door foto's bladert.

  Een notebook met smartphone-achtige toegankelijkheid

  Met de ASUS X-serie krijgt u een laptop met smartphone-achtige reactietijden. Hij beschikt over een instant hervatten-functie in 2-seconden, om direct vanuit de slaapstand te internetten of in een handomdraai verder te werken aan documenten.
  X-serie notebooks bieden zelfs verschillende geoptimaliseerde stroommodi, om de langste gebruiksduur uit de accu te halen. Ze kunnen zelfs een ongelooflijke twee weken lang in standby-modus blijven! U hoeft zich al die tijd ook niet ongerust te maken over gegevensverlies, aangezien er automatisch een back-up wordt gemaakt van data wanneer het accuniveau tot onder een lading van 5% daalt.*

  *Accuduur en stand-by tijd kunnen variëren per specificatie en gebruik.

  Uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden

  ASUS X-serie notebooks beschikken over USB 3.0, HDMI en VGA-poorten, een 3-in-1 SD/SDHC/SDXC-kaartlezer en andere connectiviteitsmogelijkheden om compatibiliteit te waarborgen met een breed scala aan randapparaten en andere toestellen.

  USB3.0 voor ultrasnelle gegevensoverdracht

  USB 3.0 biedt tien keer de snelheid van USB 2.0, voor het opslaan van foto's en het overzetten van muziek en grote videobestanden in een fractie van de tijd. Het overzetten van een 25GB Blu-ray film duurt nu slechts 70 seconden.

  Full HD 1080p-output via HDMI

  Bovenop de standaard VGA-poort, zijn ASUS X-serie notebooks ook voorzien van een HDMI-poort, voor Full HD 1080p uitvoer.

  Meeslepend, kristalhelder geluid

  De meeste notebooks zijn voorzien van kleine on-board luidsprekers, wat vaak resulteert in single-source audio zonder onderscheidend vermogen. ASUS X-serie notebooks leveren high-fidelity audio, dankzij ASUS SonicMaster-technologie en ASUS AudioWizard. Ga volledig op in de omnidirectionele audioweergave van de X-serie en hoor muziek zoals deze gehoord moet worden.

  Professionele codec
  Hogere precisie
  Geoptimaliseerde versterker
  Voor hoger volume
  Zorgvuldig afgestelde luidsprekers
  Creëer meer impact
  Grotere kamers
  Hoger volume en
  breder frequentiebereik
  Zorgvuldig afgestelde signaalverwerking
  Maakt adaptieve aanpassingen om duidelijkheid te verbeteren en ruis te filteren
  Hardwareontwerp
  Softwarematige afstemming
  Stroom
  voorziening
  Audio
  bron

  SonicMaster-technologie voor hardware- en softwarematige optimalisatie

  Als mix van hardware, software en tuning werd SonicMaster ontwikkeld met als duidelijke doel de beste notebook pc-audio te bieden. Een professionele codec waarborgt nauwkeurige geluidsprestaties, een geoptimaliseerde versterker zorgt voor luidere volumes, terwijl grotere luidsprekers en resonantiekamers krachtige audio-output en vollere bassen leveren. Extra signaalverwerking helpt de hardware te fine-tunen, ruis te filteren en de helderheid van de audio te verbeteren, om van ongeëvenaarde audio te genieten op de X-serie.

  DUIDELIJKE SPRAAK
  LEVENSECHTE
  SURROUND
  BREDER BEREIK
  KRACHTIGE OUTPUT
  HAARZUIVER
  GELUID
  DIEPERE EN
  VOLLERE BASSEN

  SonicMaster-verbeterde audio

  Afgestemd door het ASUS Golden Ear-team, met als doel de beste pc-notebook audio te bieden, is SonicMaster een mix van hardware en software die de ASUS X-serie notebooks voorzien van haarzuiver geluid. ASUS SonicMaster en AudioWizard tuning software voegen nieuwe diepte toe aan de entertainmentervaring; dus of u nu de luidsprekers of een hoofdtelefoon gebruikt, u geniet altijd van rijkere, meer gedetailleerde audio.

  AudioWizard vijf vooraf ingestelde audiomodi

  AudioWizard is tuning-software met vijf vooraf ingestelde audiomodi die het best aansluiten op de behoeften van gebruikers. De zorgvuldige afstelling door het ASUS Golden Ear-team laat gebruikers genieten van levensecht geluid in muziek, films en games. De gepatenteerde interface is uiterst gebruikersvriendelijk, dus het is eigenlijk slechts een kwestie van op favoriete instellingen klikken om te genieten van volledig geoptimaliseerde audio.

  Nauwkeurige invoer en controle binnen handbereik

  ASUS X-serie notebooks zijn ontworpen om een meer intuïtieve touchpadervaring te geven. We hebben een exclusieve technologie toegepast die wordt gebruikt bij de productie van touchscreens van smartphones, om een zeer gevoelige touchpad te leveren met ongelooflijke nauwkeurigheid.

  Smart Gesture-
  Multi-touch eenvoudig gemaakt

  ASUS X-serie notebooks beschikken over een multi-point touchpad met ASUS Smart Gesture-technologie, om een meer intuïtieve en natuurlijke invoerervaring te geven via de vingertoppen.

  Smart Gesture-technologie ondersteunt een scala aan touchopdrachten, zoals knijpend in- en uitzoomen, scrollen of tikken om toegang te krijgen tot Windows 8 touchscreenfuncties.

  Ergonomisch ontworpen toetsenbord

  Het full-size, uit één stuk gemaakt chiclet-toetsenbord beschikt over een verbeterd back-assembled ontwerp met een toetsindrukafstand van 1,6 mm en minimale key float, voor een robuust gevoel en een meer comfortabele typervaring.

  Duurzaam, 10 miljoen toetsaanslagen meegaand full-size toetsenbord

  Het toetsenbord is ergonomisch ontworpen voor verhoogde toetsresponse en is zorgvuldig afgesteld voor optimale toetsenbordkracht, -aanslag en -indrukafstand. Dit betekent dat het typen comfortabel blijft aanvoelen, zelfs na lange sessies.
  ASUS maakt gebruik van strikte toetsenbordtestnormen, wat waarborgt dat het toetsenbord op de X-serie duurzaam genoeg is om 10 miljoen toetsaanslagen mee te gaan.

  Houdt de palmsteunen koel

  ASUS-notebooks zijn voorzien van een uniek intern ontwerp dat afrekent met oncomfortabele warmteproblemen, door warmteopbouw onder de palmsteun te voorkomen.
  ASUS IceCool-technologie houdt de palmsteun binnen een temperatuurbereik van 28゚C tot 35゚C. Dit is aanzienlijk lager dan de lichaamstemperatuur, wat het typen net wat comfortabeler maakt.

  Li-polymeer accu met lange gebruiksduur*

  ASUS X-serie notebooks hebben een Li-polymeer accu die tot 2,5 maal zo lang meegaat als Li-ion cilinderbatterijen. Zelfs na honderden oplaadcycli behoudt hij nog steeds tot wel 80% van zijn oorspronkelijke laadcapaciteit**.

  *Alleen beschikbaar op de X455/X555

  **Accuduur en stand-by tijd kunnen variëren per specificatie en gebruik.

  Toegang tot gegevens en bestanden, altijd en overal

  ASUS WebStorage zorgt ervoor dat gebruikers op elk apparaat met een internetverbinding toegang hebben tot hun gegevens en bestanden. Met ASUS WebStorage worden bestanden automatisch actueel gehouden en gesynchroniseerd over verschillende apparaten; deel foto's en video's met vrienden en familie en stream muziek en films naar uw apparaat.

  ASUS Aglaia draagtas
  ASUS WT415 Optische Draadloze Muis
  KLEUR:

  Een volledig assortiment aan accessoires om uit te kiezen

  Combineer uw ASUS-notebook met accessoires zoals een hoogwaardige muis of trendy tassen. Lees meer over ASUS detailhandelaren, e-tailers, of ASUS' online winkel.