P2-M2A690G

  P2-M2A690G

  De eerste PC met HDMI-functie ter wereld op boekformaat

  De P2-M2A690G ondersteunt HDMI (High-Definition Multimedia Interface) met HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) functie. Levert de hoge videokwaliteit van Blu-ray en HD DVD. Geniet eenvoudig van uw high-definition digitale leven.

  De eerste PC met HDMI-functie ter wereld op boekformaat


  De P2-M2A690G ondersteunt HDMI (High Definition Multimedia Interface) met HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) functie. Levert de hoge videokwaliteit van Blue-ray en HD DVD. Geniet eenvoudig van uw high-definition digitale leven

  De eerste PC met HDMI-functie ter wereld op boekformaat
  De P2-M2A690G, de eerste PC met HDMI-functie ter wereld, ondersteunt Blu-ray en HD DVD om hoge videokwaliteit te bieden. Biedt tevens HD audio en S/PDIF output. Geniet eenvoudig van een nieuwe home entertainment.

  *Geeft eventueel 1080p niet vloeiend weer bij het afspelen van HD DVD en Blu-ray Disc, vanwege afspeelbeperkingen huidige versie

  Evolutie voor Interieurruimte
  Met een combinatie van mechanisme en MB ontwerp, biedt de P2-M2A690G in slechts 8,9L krachtige prestaties en alle essentiële functies die u nodig hebt. Z´n creatieve, slanke vormgeving is een perfecte ruimtebesparende oplossing voor volle bureaus.

  Leerachtige behandeling doet uw PC-zintuigen herleven
  De P2-M2A690G is met z´n leerachtige en slanke vormgeving een perfecte ruimtebesparende oplossing voor uw volle bureau en een kunstwerkje voor in uw woning
  .

  Allround Multimedia Platform
  De P2-M2A690G verrijkt uw leven door rijke mogelijkheden te bieden voor multimedia applicaties. Bevat D-sub, HDMI, S/PDIF-out, 8-kanaals HD audio, CF, MS, MS Pro, SD, MMC kaartlezers, etc. Voorziet gebruikers van een gemakkelijk platform om in het dagelijkse leven randapparatuur aan te sluiten.

  De nieuwste computertechnologie
  Ondersteuning van de nieuwste AMD AM2 CPU´s (64-bit, Dual-core) en Dual DDRII 800, P2-M2A690G biedt gebruikers upgradebare flexibiliteit.

  Uitstekende thermische & akoestische oplossing
  De nauwe integratie van mechanisme en MB-ontwerp creëert de beste plaatsing en luchtstroom. Daarnaast kan ASUS´ unieke Q-Fan Technologie de CPU-belasting en temperatuur automatisch detecteren. Via deze twee methodes biedt de P2-M2A690G de beste thermische & akoestische oplossing en een stille werkomgeving.

  Automatische systeem back-up
  ASUS Recover Pro kan binnen luttele seconden een backup maken van gebruikersgegevens en deze binnen enkele minuten herstellen. Recover Pro is een altijd beschikbaar herstelhulpprogramma. Het slaat gebruikersgegevens, applicaties en het besturingssysteem op in het host-beschermde gedeelte van de harde schijf. Gebruikers kunnen eenvoudig en zonder herstel cd’s het systeem terugzetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen of naar een meer recente staat. Geen zorgen meer over gegevensverlies vanwege virusaanvallen