T3-P5945GC

  T3-P5945GC

  ASUS' professionele R&D-teams hebben veel inspanningen gestopt in het mechanisch ontwerp en de thermische oplossing. De T3-P5945GC ondersteunt hoogwaardige VGA-kaarten en heeft 2 HDD Bays binnen een mini tower behuizing. Het handige schuifdeur ontwerp komt tegemoet aan gebruikersbehoeften door de I/O-poorten te verbergen, voor een elegant uiterlijk.

  T3-P5945GC ondersteunt Hoogwaardige VGA-kaarten en 2 HDD

  Bays binnen een Mini Tower Behuizing

  Considerate sliding door design takes care of users´ unnoticed need by hiding I/O ports to give an elegant look.

  Krachtige Mediaprestaties
  De T3-P5945GC ondersteunt FSB 800MHz (overklok FSB 1066) van de Intel Conroe CPU, en biedt intern een 8-kanaals Codec. Dit vergroot niet alleen uw arbeidsefficiency, maar komt tegelijk ook tegemoet aan uw veeleisende behoeften aan geluid.

  Considerate Sliding Door Design
  Unique sliding panel, designed by ASUS professional ID teams, hides the front I/O gracefully and leads PC in the design direction of new generation with fashion and succinct style.

  Handig Schuifdeur Ontwerp
  Uniek schuifpaneel, ontworpen door ASUS' professionele ID-teams, verbergt de front I/O op elegante wijze en leidt de PC in een ontwerprichting van de nieuwe generatie, met een trendy en herkenbare stijl.

  Ontwerp met Draaibaar Chassis en Opgeruimd Kabelbeheer
  Vanwege het flip-over ontwerp van de behuizing & het nette kabelbeheer, is installatie en reparatie van de PC erg eenvoudig.

  Slim PCB Module Ontwerp
  Diverse I/O-poorten zijn geïntegreerd in één PCB-kaart, en de PCB-kaart kan in het main board worden gestoken zonder enige kabelverbinding. Eenvoudig voor reparatie- en testdoeleinden.

  Krachtige Prestaties en Snel Platform
  Ondersteunt PCI-e x16 videokaart, met fantastische overdrachtsnelheid van 8GB/s, 3,5 keer sneller dan traditionele AGP8X grafische interface
  Ondersteunt Dual DDRII 667/533, tot 4GB
  Ondersteunt SATAII-interface, overdrachtsnelheid is 50% hoger dan traditionele PATA-interface

  ASUS Q-Fan Technologie
  Q-Fan past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheid aan op basis van systeembelasting en temperatuur, en zorgt zo voor een stille en afleidingsvrije werkomgeving.

  Recover Pro* – Uw Bestanden zijn in Goede Handen

  Geen zorgen meer over gegevensverlies vanwege virusaanvallen! De T3-P5945GC-serie is uitgerust met Recover Pro-software die dynamische en continue gegevensbescherming garandeert. Deze creëert automatisch meerdere herstelpunten voor eenvoudig herstel van bestanden, zonder het besturingssysteem te hoeven starten!

  *Recover Pro is uitsluitend voor Windows XP/2000