V2-M2NC61P

  V2-M2NC61P

  Betrouwbare Prestaties leveren Echte Waar voor uw Geld

  Met een combinatie van betrouwbare prestaties, essentiële functies en betaalbaarheid, is de Asus V2-M2NC61P een eenvoudige en hoogwaardige PC, gebouwd rond erkende kwaliteit en de nieuwste technologie, ideaal voor prijsbewuste gebruikers en dagelijkse applicaties.

   Betrouwbare Prestaties leveren Echte Waar voor uw Geld


   Elegant ID Ontwerp
   De V2-M2NC61P is met z'n stijlvolle uiterlijk meer dan slechts een PC die u onder uw bureau verbergt.

   Prima en Betrouwbare Prestaties

   ASUS onderwerpt haar desktop barebone-systemen aan een serie strenge kwaliteitstesten om het allerbeste te bieden qua prestaties, stabiliteit en compatibiliteit. Zelfs het elektromagnetische niveau wordt getest en verbeterd om interferentie met andere apparatuur te beperken en zo een superieure computeromgeving te bieden.

   Stijlvol en Vriendelijk Ontwerp
   Ontworpen voor eenvoudig beheer en plaatsing, is de Asus V2-M2NC61P een ruimtebesparende PC die buitengewone waar voor uw geld en prestaties levert via bewezen technologie. Als u op zoek bent naar een goede en stijlvolle PC om uw levenstempo in balans te brengen, is de Asus V3-M2NC61P absoluut uw beste keus! De ASUS V2-M2NC61P, de PC die u direct uit de doos voorziet van productiviteit en het meeste plezier!

   Doordachte Uitbreidbaarheid
   De Asus V2-M2NC61P biedt praktische functionaliteit voor zowel thuisgebruikers als ondernemingen. Met z'n mogelijkheid om te upgraden naar een multimedia machine, via 2 x PCI, 1 x PCI-e x16 en 2 optische drive bays, maakt de Asus V2-M2NC61P PC-uitbreiding eenvoudig en opvallend. Bereid u voor om met de Asus V2-M2NC61P al uw behoeften op het gebied van werk en spel te bevredigen!