V2-PH2

  V2-PH2

  Echte Waar voor uw Geld Geleverd Via Volledig Nieuw Ontwerp

  De V2-PH2 biedt praktische functionaliteit voor zowel thuisgebruikers als ondernemingen. Met een combinatie van betrouwbare prestaties en essentiële functies, is de V2-PH2 een high-performance PC, speciaal gebouwd voor budgetbewuste gebruikers

   Echte Waar voor uw Geld Geleverd via Volledig Nieuw Ontwerp

   De V2-PH2 biedt praktische functionaliteit voor zowel thuisgebruikers als ondernemingen. Met een combinatie van betrouwbare prestaties en essentiële functies, is de V2-PH2 een high-performance PC, speciaal gebouwd voor budgetbewuste gebruikers.

   Double Layer Frame

   Double Layer Frame
   De V2-PH2 is meer dan slechts een PC die u onder het bureau verstopt. Het is een fusie van technologie en esthetiek. Het double layer frame is een uniek ontwerp dat de V2-PH2 in staat stelt harmonieus te versmelten met elke omgeving, met praktische ruimte-indeling en stijlvol uiterlijk.

   Uitbreiden op Basis van uw Behoeften

   Ideaal voor basis computergebruik tot meer complex multimedia entertainment, biedt de V2-PH2 uitstekende schaalbaarheid die voldoet aan verschillende gebruikersbehoeften. Met twee PCI-slots, één PCI Express x 16-slot, één PCI Express x1-slot en twee optische drive bays, zijn systeemuitbreiding voor multimedia entertainment en hoge-snelheid computergebruik een eenvoudig proces.

   Betrouwbare Kwaliteit

   ASUS onderwerpt haar desktop barebone-systemen aan een serie strenge kwaliteitstesten om het allerbeste te bieden qua prestaties, stabiliteit en compatibiliteit. Zelfs het elektromagnetische niveau wordt gemeten en verbeterd om interferentie met andere apparatuur te beperken en zo een superieure computeromgeving te bieden.

   Antivirus Oplossing
   Omdat ASUS het belang beseft van gegevensbeveiliging, worden marktleidende antivirus-oplossingen meegeleverd om te zorgen dat uw bestanden beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf.

   Recover Pro – Uw Bestanden zijn in Goede Handen
   Recover Pro is een altijd beschikbaar herstelhulpprogramma. Het slaat gebruikersgegevens, applicaties en het besturingssysteem op in het host-beschermde gedeelte van de harde schijf. Gebruikers kunnen eenvoudig en zonder herstel cd’s het systeem terugzetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen of naar een meer recente staat. Geen zorgen meer over gegevensverlies vanwege virusaanvallen.