V3-M2A690G

  V3-M2A690G

  V3-M2A690G met HDMI-poort ondersteunt High-Definition content

  Multimedia-aansluitingen met IEEE 1394, S-Video (TV-out), S/PDIF-out en 6-in-1 Kaartlezer (CF, Micro Drive, MS, MS Pro, MMC, SD) verwezenlijken digitale leven van gebruikers.

  V3-M2A690G met HDMI-poort ondersteunt High-Definition content


  High-Definition Ondersteund
  De V3-M2A690G met HDMI-poort ondersteunt Blu-ray en HD DVD; u kunt thuis eenvoudig genieten van High-Definition content.

  Ondersteuning diverse schermen
  De V3-M2A690G is voorzien van HDMI, DVI-D en D-sub. U kunt uw monitor in de toekomst eenvoudig upgraden.

  Kaartlezers & Allround Multimedia Platform
  IEEE 1394, S-Video (TV-out), S/PDIF-out, 6-in-1 Kaartlezer (CF, Micro Drive, MS, MS Pro, MMC, SD) maken het gemakkelijk om van uw multimedialeven te genieten.

  Elegant ID Ontwerp
  De V3-M2A690G is met z'n stereoachtige stijl een kunstwerkje in uw leven. Het feit dat de front I/O-poorten worden afgedekt door een schuifdeur, maken het uiterlijk nog fraaier en eleganter.

  Uitbreiden op basis van uw behoeften
  Ideaal voor basis computergebruik tot meer complex multimediavermaak, biedt de V3-M2A690G uitstekende schaalbaarheid die voldoet aan verschillende gebruikersbehoeften. Met twee PCI-slots, één PCI Express x16-slot, één PCI Express x1-slot en twee optische drive bays, is systeemuitbreiding voor multimediavermaak en hoge-snelheid computergebruik een eenvoudig proces.

  Recover Pro – Uw Bestanden zijn in Goede Handen
  Recover Pro is een altijd beschikbaar herstelhulpprogramma. Het slaat gebruikersgegevens, applicaties en het besturingssysteem op in het host-beschermde gedeelte van de harde schijf. Gebruikers kunnen eenvoudig en zonder herstel cd’s het systeem terugzetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen of naar een meer recente staat. Geen zorgen meer over gegevensverlies vanwege virusaanvallen.

  Anti-Virus Oplossing
  Omdat ASUS het belang beseft van gegevensbeveiliging, worden marktleidende antivirusoplossingen meegeleverd die er voor zorgen dat uw bestanden beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf.

  Betrouwbare Kwaliteit
  ASUS onderwerpt haar desktop barebone-systemen aan een serie strenge kwaliteitstesten om het allerbeste te bieden qua prestaties, stabiliteit en compatibiliteit. Zelfs het elektromagnetische niveau wordt getest en verbeterd om interferentie met andere apparatuur te beperken en zo een superieure computeromgeving te bieden.