V3-M2NC61P

  V3-M2NC61P

  Betrouwbare Prestaties leveren Echte Waar voor uw Geld

  Met een combinatie van betrouwbare prestaties, essentiële functies en betaalbaarheid, is de Asus V3-M2NC61P een eenvoudige en hoogwaardige PC, gebouwd rond erkende kwaliteit en de nieuwste technologie, ideaal voor prijsbewuste gebruikers en dagelijkse applicaties.

   Betrouwbare Prestaties leveren Echte Waar voor uw Geld


   Elegant ID Ontwerp
   De V3-M2NC61P is met z'n stereoachtige stijl een kunstwerkje in uw leven. Het feit dat de front I/O-poorten worden afgedekt door een schuifdeur, maken het uiterlijk nog fraaier en eleganter.

   Prima en Betrouwbare Prestaties
   ASUS onderwerpt haar desktop barebone-systemen aan een serie strenge kwaliteitstesten om het allerbeste te bieden qua prestaties, stabiliteit en compatibiliteit. Zelfs het elektromagnetische niveau wordt getest en verbeterd om interferentie met andere apparatuur te beperken en zo een superieure computeromgeving te bieden

   Stijlvol en Vriendelijk Ontwerp
   Ontworpen voor eenvoudig beheer en plaatsing, is de Asus V3-M2NC61P een ruimtebesparende PC die buitengewone waar voor uw geld en prestaties levert via bewezen technologie. Als u op zoek bent naar een goede en stijlvolle PC om uw levenstempo in balans te brengen, is de Asus V3-M2NC61P absoluut uw beste keus! De ASUS V3-M2NC61P, de PC die u direct uit de doos voorziet van productiviteit en het meeste plezier

   Doordachte Uitbreidbaarheid
   De Asus V3-M2NC61P biedt praktische functionaliteit voor zowel thuisgebruikers als ondernemingen. Met z'n mogelijkheid om te upgraden naar een multimedia machine, via 2 x PCI, 1 x PCI-e x16 en 2 optische drive bays, maakt de Asus V3-M2NC61P PC-uitbreiding eenvoudig en opvallend. Bereid u voor om met de Asus V3-M2NC61P al uw behoeften op het gebied van werk en spel te bevredigen.