V3-M3N8200

  V3-M3N8200

  Geniet van High-Definition multimedia via HDMI

  De V3-M3N8200 biedt een nieuwe beleving van high-definition multimediavermaak. Ondersteunt tevens Hybrid SLI technologie om de grafische prestaties te maximaliseren.

   Geniet van High-Definition multimedia via HDMI


   Krachtig station
   De V3-M3N8200 ondersteunt AMD® Socket AM2+/AM2 multi-core processoren tot en met de nieuwste 140W CPU. Is uitgerust met dual-channel DDR2 1066 geheugen ondersteuning en verhoogt de gegevensoverdrachtsnelheid tot 5200MT/s via de HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus.

   High Definition Video/Audio en DX10
   De V3-M3N8200 ondersteunt high-definition content Blu-ray schijven. Ondersteuning van DirectX10 levert nieuwe 3-D graphics-rendering mogelijkheden op in spellen en geavanceerde 3-D applicaties. Voeg daar de bioscoopachtige HD 8-kanaals audio aan toe, en een nieuwe visuele/audiobeleving ziet het levenslicht.

   Hybrid SLI Technologie
   Hybride SLI™ technologie is een unieke hybride multi-GPU technologie. Het omvat twee primaire functies: GeForce Boost en HybridPower™. GeForce Boost voert de prestaties van aparte videokaarten op indien gecombineerd met de GPU´s van het moederbord. HybridPower™ ontketent de grafische prestaties voor veeleisende 3D-applicaties en zorgt voor werking met laag stroomverbruik voor de dagelijkse computerbehoeften.


   * GeForce
   ® Boost en HybridPower™ zijn beschikbaar op geselecteerde GeForce® GPU´s. Bezoek www.nvidia.com/hybridsli voor meer informatie.

   Uitstekende connectiviteit
   De V3-M3N8200 ondersteunt meervoudige weergave - HDMI, DVI en D-sub poorten zorgen voor een rijke keus qua aansluitmogelijkheden. De E-SATA zorgt voor hoge overdrachtsnelheid