V3-P5G33

  V3-P5G33

  Levert nieuwe technologieën en innovatieve mogelijkheden

  Met aanzienlijke vooruitgang in video, graphics, reactietijd en schaalbaarheid, wordt de V3-P5G33 met Intel G43 Express Chipset het centrum van rekenkracht, communicatie en entertainment.

   Extreme Prestaties met Klassiek ID Design


   Biedt praktische functionaliteit voor zowel thuisgebruikers als ondernemingen. De combinatie van betrouwbare prestaties en essentiële functies maakt de V3-P5G33 met Intel G31-chipset een hoogwaardig presterend systeem.

   Krachtige Prestaties
   De V3-P5G33 ondersteunt de nieuwste Intel® Quad-core processoren in LGA775-uitvoering, en ondersteunt tevens Intel® volgende-generatie 45nm Multi-Core CPU's. Biedt intern 2D/3D GPU en 8-kanaals Codec, wat niet alleen uw arbeidsefficiency verbetert, maar tegelijk voldoet aan uw veeleisende behoeften aan graphics en geluid.

   Uitbreiden op basis van uw behoeften

   Ideaal voor basis computergebruik tot meer complex multimediavermaak, biedt de V-serie uitstekende schaalbaarheid die voldoet aan verschillende gebruikersbehoeften. Met twee PCI-slots, één PCI Express x16-slot, één PCI Express x1-slot en twee optische drive bays, is systeemuitbreiding voor multimediavermaak en hoge-snelheid computergebruik een eenvoudig proces.

   Anti-Virus Oplossing
   Omdat ASUS het belang beseft van gegevensbeveiliging, worden marktleidende antivirusoplossingen meegeleverd die er voor zorgen dat uw bestanden beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf.

   Betrouwbare Kwaliteit
   ASUS onderwerpt haar desktop barebone-systemen aan een serie strenge kwaliteitstesten om het allerbeste te bieden qua prestaties, stabiliteit en compatibiliteit. Zelfs het elektromagnetische niveau wordt gemeten en verbeterd om interferentie met andere apparatuur te beperken en zo een superieure computeromgeving te bieden.