ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  VivoPC VM60

  VivoPC VM60

  Mini 802.11ac wifi pc -
  Direct uit de verpakking te gebruiken

 • Aangedreven door tot 3e generatie Intel® Core™ processorfamilie
 • Dual-channel DDR3 SO-DIMM (ondersteunt tot 16 GB)
 • Snelle 802.11ac wifi en bediening via mobiele toestellen
 • SonicMaster-technologie: geïntegreerde luidsprekers en audio-tuning software voor hoogwaardig geluid
 • 56mm hoog en met een iets groter oppervlak dan een standaard DVD-hoesje
  Product Image

  ASUS VivoPC

  Blijf niet vasthouden aan ouderwetse ideeën

  Stelt u zich eens voor: alle functionaliteit van een traditionele desktop pc in een chique, compacte kast met een voetafdruk iets groter dan een standaard DVD-hoesje. Maak kennis met de ASUS VivoPC.

  Aangedreven door een Intel ® processor en voorzien van SonicMaster-technologie, maakt de VivoPC de weg vrij voor volledig dag-na-dag computergebruik en een levensechte, filmische multimedia-ervaring. Leun achterover en geniet van de ingebouwde 802.11ac wifi, die tot driemaal zo hoge snelheden biedt als standaard wireless-N snelheden, en stabiele verbindingen voor online surfen op het web, media streaming en online gaming.

  Chic en elegant ontwerp

  De VivoPC tart alle conventies en geeft een nieuwe invulling aan de uitstraling van een desktop pc.
  Met zijn eenvoudige en tegelijk elegante gesponnen metalen afwerking past hij perfect in uw woon- of werkruimte.

 • Vertrouwd uitziende gesponnen metalen afwerking

  Voorzien van dezelfde gesponnen metalen behuizing als andere ASUS-modellen, borduurt de VivoPC verder op de ASUS-traditie van verfijnde esthetiek en hoogwaardige afwerking.

  Mini en toch krachtig

  Beoordeel de VivoPC niet op zijn formaat. Hij biedt dezelfde prestaties als uw traditionele desktop pc. Of u nu door ellenlange spreadsheets moet ploegen, of genieten van de nieuwste video's, voor de VivoPC zijn deze taken een fluitje van een cent.

  Snellere wifi-snelheden en draadloze bediening


  Surf naar uw favoriete webpagina's of stream films en muziek soepeler uit online bibliotheken
  met de nieuwste 802.11ac dual-band wifi. Wi-Fi GO!-technologie geeft u volledige controle
  over de VivoPC, zonder op te hoeven staan ​​van de bank - het verandert uw
  smartphone of tablet in een afstandsbediening waarmee u
  toegang krijgt tot de VivoPC via de remote desktop functie
  en het virtuele toetsenbord of de muis.

  * Daadwerkelijke snelheden kunnen variëren
  ** De wifi-standaard van 802.11ac kan worden beperkt
  door nationale regelgeving. De Wi-Fi 802.11ac-functie wordt ondersteund onder de
  volledige 11ac eco-systeem omgeving.

  Smartphone- en tabletbediening


  Neem de bediening van de VivoPC over zonder toetsenbord of muis. Synchroniseer simpelweg uw smartphone of tablet met de VivoPC en werk met de remote desktop-functie of via het on-screen QWERTY-toetsenbord van het apparaat.

  Stabiele en snelle draadloze verbindingen


  Met de VivoPC bent u verzekerd van stabiele, snelle verbindingen, dankzij speciale antennes voor de 2.4GHz en 5GHz banden; terwijl een hotspotfunctie andere apparaten laat meeliften op de webverbinding van uw VivoPC.

  Haarzuivere audio


  Externe luidsprekers? Nergens voor nodig. De VivoPC heeft alles wat u nodig hebt, direct vanuit de verpakking. Ingebouwde SonicMaster speakers en MaxxAudio tuning garanderen keer op keer haarzuivere audio.

  Intuïtieve instelling audio-effecten


  De op de VivoPC aanwezige SonicMaster en AudioWizard audiohulpprogramma's zorgen voor het beste geluid in films en muziek. Met een paar simpele muisklikken laadt u geoptimaliseerde audio-instellingen voor uw Hollywood-films of voor scheurende gitaarsolo's.

  Eenvoudig toegankelijk voor DHZ-upgrades

  De VivoPC houdt het simpel wanneer het tijd is voor een upgrade. Een gebruiksvriendelijke uitschuifbare cover geeft u snel en gemakkelijk toegang tot het binnenwerk, voor DHZ upgrades aan geheugen en harde schijf.

  Volledige compatibiliteit voor gemakkelijke connectiviteit

  De VivoPC beknibbelt ook niet op aansluitmogelijkheden, en heeft een scala aan poorten die compatibel zijn met een groot aantal apparaten.

  De VivoPC wordt geleverd met talloze USB 2.0- en USB 3.0-poorten, waarbij de laatste apparaten sneller opladen en tot 10 keer hogere overdrachtssnelheden bieden dan de vorige generatie USB, voor snelle overdracht van bestanden en synchronisatie van apparaten. De VivoPC heeft een optische S/PDIF-uitgang voor multi-kanaals audio-ondersteuning. Hij is bovendien voorzien van drie audio-uitgangen, vergezeld door HDMI-en VGA-uitgangen voor aansluiting op HD-schermen of televisies.

  Sla alles op. Deel alles.

  Dankzij drie jaar lang gratis 32​​GB ASUS WebStorage kunt u uw belangrijke gegevens veilig in de cloud bewaren en ze openen op elk apparaat met een internetverbinding. Zeg maar gedag tegen onveilige USB-sticks, stream onderweg muziek en deel foto's met familie en vrienden, gewoon door een link te sturen.