PB238TR

  PB238TR

  ECO-efficiëntie met IPS-paneel en ingebouwde Human Sensor

 • Voorzien van IPS-paneel met 178° (H) / 178° (V) brede kijkhoek; minimaliseert kleurverschuiving vanuit elk gezichtspunt
 • 50.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio zorgt voor het donkerste zwart en het helderste wit, plus 100% sRGB kleurverzadiging voor levensechte beelden
 • Ingebouwde Human Sensor voor energiebesparing en informatiebeveiliging
 • Ergonomisch ontwerp voor kantel-, pivot-, draai- en hoogte-aanpassingen zorgen voor een comfortabele kijkervaring
  • Product Image

   Levensechte beelden, aangedreven door LED

   50.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio

   Verbetert het schermcontrast op dynamische wijze door de helderheid van de achtergrondverlichting aan te passen om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bereiken – voor het leveren van levensechte beelden.

   Full HD met HDMI

   Betreed een spectaculaire wereld vol kleuren dankzij Full HD 1080p (1920x1080) ondersteuning en HDMI-poort.


   178° brede kijkhoek

   De PB238TR biedt een 178° horizontale en verticale kijkhoek die een eind maakt aan kleurafwijkingen op uw scherm, waar en hoe u er ook naar kijkt.


   Energiebesparing en Informatiebeveiliging dankzij ingebouwde Human Sensor

   De Human Sensor-functie (Mensensensor) zorgt op gemakkelijke wijze voor energiebesparing* en informatiebeveiliging, door ervoor te zorgen dat de monitor energie bespaart zodra hij niet wordt gebruikt. De sensor gebiedt de monitor om over te schakelen naar de energiebesparende modus zodra hij detecteert dat de gebruiker uit de buurt is van de monitor, om vervolgens de normale werking te hervatten zodra de gebruiker terugkeert.*Wanneer de sensor is ingeschakeld, loopt de energiebesparing op tot 98%. (vergeleken met monitoren die niet met een human sensor zijn uitgerust.)

   Gebruiksvriendelijke Oplossingen

   Robuuste connectiviteit en ingebouwde stereo luidsprekers voor multimediaplezier

   • De PB238TR is uitgerust met DVI, D-Sub en vier USB 2.0-poorten, zodat gebruikers de PB238TR gemakkelijk kunnen aansluiten op allerlei randapparatuur, zoals USB-drives, toetsenbord, muis, digitale camera, enz.
   • Gelijktijdige aansluiting op Full HD Blu-ray Disc spelers en een veelvoud aan HD afspeelapparatuur zoals DVD-spelers, audioapparatuur en set-top boxes voor onbegrensd entertainment via de ingebouwde stereo speakers.


   Veelzijdig comfort met ergonomisch ontwerp

   De ergonomisch ontworpen PB238TR Professionele Monitor is voor een ideale kijkpositie voorzien van draai-, kantel-, pivot- en hoogte-aanpassingen.