ROG Strix XG35VQ

  ROG Strix XG35VQ

  ROG Strix XG35VQ gebogen gaming-monitor - 35” UWQHD (3440x1440), 100Hz, Adaptive-Sync (FreeSync™), Extreme Low Motion Blur

  • 35” 1800R gebogen gaming-monitor met snelle 100Hz vernieuwingsfrequentie, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur voor graphics zonder wazige beelden en Adaptive-Sync (FreeSync) technologie voor beelden zonder tearing
  • ROG Strix XG-serie gaming-monitoren zijn voorzien van ASUS Aura Sync-verlichting aan de achterzijde en een aanpasbare verlichtingssignatuurprojectie, voor gaming-geïnspireerde esthetiek
  • Heeft een ergonomisch ontworpen voet voor uitgebreid kantelen, roteren en aanpassen van hoogte

  Maximaliseer je game

  De ROG Strix XG35VQ is een 35” WQHD gebogen monitor die gebruikers volledig onderdompelt in de actie. Zijn geavanceerde functies en vormgeving maken hem de perfecte bondgenoot voor elk gaming-avontuur!

  De Strix XG35VQ is de grootste gaming-monitor uit de ROG-familie. Het indrukwekkende gebogen scherm is voorzien van een 100Hz vernieuwingsfrequentie en Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie, voor extreem vloeiende gameplay zonder tearing en haperingen. Ook bevat hij geïntegreerde ASUS Aura Sync-verlichting voor naadloze synchronisatie met andere Aura-geschikte componenten en randapparatuur, om de gaming-opstelling een persoonlijk accent te geven.

  Verlicht het strijdtoneel

  Aura Sync-verlichting

  • Statisch Statisch
  • Ademend Ademend
  • Strobe Strobe
  • Regenboog Regenboog
  • Kleurencyclus Kleurencyclus
  • Komeet Komeet
  • Flash & Dash Flash & Dash
  • Wave Wave
  • Gloeiende jojo Gloeiende jojo
  • Sterrennacht Sterrennacht
  • Muziekeffect Muziekeffect
  • CPU-temperatuur CPU-temperatuur

  Met exclusieve ASUS Aura Sync-verlichtingstechnologie biedt de Strix XG35VQ sfeerverlichting die kan worden gesynchroniseerd met andere Aura-geschikte componenten en randapparaten.

  Om perfecte synchronisatie te bereiken, wordt de ROG Strix XG35VQ simpelweg aangesloten op andere randapparatuur door de Aura Sync-software te installeren op laptop of desktop. Geniet van de coolste en meest stijlvolle omgeving voor elke gaming-opstelling, en laat alle lichten pulseren op het ritme van je favoriete muziek of op geluidseffecten uit het spel.

  Installeer Aura Sync op monitor

  • Installeer de nieuwste Aura Sync-software
  • Sluit de USB-kabel aan op het systeem en sluit de andere kant van de USB-kabel aan op de upstream poort op de monitor
  • Open het OSD-menu en selecteer: Systeeminstellingen → Aura Sync → Aan

  Een meeslepende gaming-arena

  Ervaar de curve

  De ROG Strix XG35VQ maximaliseert het gezichtsveld via een groot 35” scherm en een 1800R kromming die ervoor zorgt dat elk punt zich op gelijke afstand van de ogen bevindt. Dankzij zijn grootte en vorm ervaren gebruikers meer onderdompeling en kijkcomfort - zelfs tijdens marathon gaming-sessies. Geniet van brede kijkhoeken met minder vervorming en kleurverschuiving, en behaal betere beelden in games, films of wat dan ook!

  Vloeiende gameplay

  Snelle 100Hz vernieuwingsfrequentie

  De tijd van frustrerende lag tijdens het spelen van snelle games is voorbij: Met een ongelooflijke 100Hz vernieuwingsfrequentie geeft de ROG Strix XG35VQ gebruikers de overhand in first-person-shooters, racespellen, real-time strategy, role-playing en sporttitels.
  ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur-technologie

  De ROG Strix XG35VQ is uitgerust met de nieuwste ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur-technologie, die afrekent met vegen en bewegingsonscherpte en bewegende objecten er scherper uit laat zien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever wordt.
  Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie voor vloeiende gameplay

  Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie levert de meest vloeiende, snelle en adembenemende gaming-beelden denkbaar, door een eind te maken aan 'screen tearing' en schokkerige frame rates, en door het minimaliseren van haperende weergave en invoervertraging. De ROG Strix XG35VQ levert naadloze, lag-vrije graphics bij het spelen van de nieuwste games met snel bewegende beelden.

  Gaming-geïnspireerde esthetiek

  Aanpasbare Light Signature (lichtsignatuur)

  Light Signature is een exclusieve functie die gebruikers lichtprojectie-effecten laat maken en aanpassen op de ROG Strix XG35VQ. Het omvat twee ROG-logo covers en een blanco cover voor het creëren van op maat gemaakte lichtprojecties voor het tonen van een unieke gaming-stijl.

  *Voor LED-verlichtingsprojectie is octrooi aangevraagd*

  Supersmalle bezel

  De Strix XG35VQ is voorzien van een supersmal bezelontwerp, wat het de ideale oplossing maakt voor vrijwel naadloze multi-scherm opstellingen. Bouw de ultieme commandopost en ga volledig op in games!

  Op gamers gerichte verbeteringen

  GamePlus-technologie

  Als uitvloeisel van ROG’s inzet om de beste gaming-ervaringen te creëren, is de ROG Swift XG35VQ voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets, met in-game verbeteringen die helpen om het meeste uit games te halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

  Een vizieroverlay biedt vier verschillende vizieropties, zodat gamers altijd het vizier kunnen selecteren dat het beste past bij de op dat moment gespeelde game.

  Een on-screen timer, die kan worden gepositioneerd aan de linkerkant van het scherm, houdt de verstreken speeltijd bij.

  De FPS-teller geeft aan hoe soepel het spel loopt.
  *Dit kan worden geactiveerd terwijl FreeSync™ aan staat.

  Het activeren van de schermuitlijnfunctie biedt gebruikers drie afstemmingslijnen op alle vier de hoeken van de monitor, om het giswerk te halen uit opstellingen met meerdere schermen, zodat elke monitor perfect is opgelijnd.

  ASUS-exclusieve DisplayWidget

  DisplayWidget is een softwarehulpprogramma waarmee gebruikers instellingen snel en eenvoudig kunnen tweaken of ASUS GameVisual, App Sync™ en blauw licht-filters kunnen configureren. Configuraties kunnen ook worden gewijzigd via het on-screen display of via de navigatiejoystick, maar ASUS DisplayWidget biedt een snellere en gemakkelijkere manier om toegang te krijgen tot deze instellingen.

  GameVisual

  + -

  ASUS GameVisual geeft gamers zes vooraf ingestelde weergavemodi, afgestemd op verschillende soorten content.

  App Sync™

  + -

  Hiermee zijn specifieke ASUS GameVisual-modi toe te wijzen aan individuele applicaties en games, om ervoor te zorgen dat het gebruikte programma in de gewenste modus staat. Ook biedt het de mogelijkheid om deze toegewezen instellingen snel te wijzigen.

  Ultra-Low Blue Light-technologie

  + -

  DisplayWidget geeft gebruikers ook toegang tot verschillende blauw licht filterinstellingen. ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie vermindert de hoeveelheid door het beeldscherm uitgestraalde blauw licht en biedt vier verschillende on-screen filterinstellingen, passend bij de taak van dat moment. Deze instellingen zijn ook gemakkelijk toegankelijk via het OSD-menu.

  Deelbare scherminstelling parameter

  + -

  Alle aangepaste GameVisual-instellingen kunnen worden opgeslagen naar een AXML-bestandsformaat dat kan worden gedeeld met andere gebruikers van hetzelfde beeldscherm.

  Racen
  Bioscoop
  RTS/RPG
  FPS
  sRGB
  Landschap
  Vermindert invoervertraging, dus ideaal voor racespellen met ingeschakelde Adaptive-Sync technologie.
  Verkoelt en verzadigt kleuren, voor meer meeslepende films.
  Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.
  Hoog contrast verheldert donkere gebieden en schaduwen op het scherm, om gamers te helpen verborgen vijanden te vinden.
  Perfect voor surfen op het web of het bewerken van foto's.
  Biedt meer contrastgradaties om het gras groener en luchten blauwer te maken, dus ideaal voor diavoorstellingen.
  Robuuste connectiviteit

  De ROG Strix XG35VQ biedt een brede selectie aan connectiviteitsopties, waaronder DisplayPort 1.2, twee HDMI-poorten, een aansluiting voor oordopjes en USB 3.0-poorten.

  Ontworpen voor marathon gaming-sessies

  Ultra-Low Blue Light-technologie

  De ROG Strix XG35VQ is voorzien van TUV Rheinland-gecertificeerde ASUS Ultra-low Blue Light-filters om oogvermoeidheid te voorkomen. Kies via het on-screen menu uit vier verschillende filterinstellingen.
  Low Blue Light-niveau

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

  Flicker-Free technologie

  De ROG Strix XG35VQ vermindert flikkeringen op het scherm om een meer comfortabele gaming-ervaring te geven, en om vermoeide ogen tijdens marathon gaming-sessies te minimaliseren.  Ergonomisch ontwerp

  De ROG Strix XG35VQ beschikt over een voet die ergonomisch is ontworpen om uitgebreide mogelijkheden te bieden voor zwenken, kantelen en hoogteverstelling - zodat altijd de ideale kijkhoek is te bereiken.

  Draaien (+50o ~ -50o)

  Hoogteaanpassing: 0 ~ 100 mm

  Kantelen: +20o ~ -5o