VA32AQ

  VA32AQ

  ASUS VA32AQ Eye Care Monitor – 31.5” 2K WQHD (2560x1440), IPS, Flicker free, Low Blue Light

  • 31,5" IPS-technologie monitor met WQHD (2560x1440) resolutie, 178° brede kijkhoek en 1,07 miljard (10-bit) schermkleuren.
  • ASUS-exclusieve GamePlus biedt vizier- en timerfuncties, voor een betere gaming-ervaring.
  • Uitgebreide aansluitmogelijkheden waaronder DisplayPort, HDMI, D-sub, en een SuperSpeed ​​USB-oplader (5V/1,5A). Ingebouwde 4 Watt stereo luidsprekers.
  • TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free en Low Blue Light technologieën.
   Product Image

   Zie alles beter in WQHD-resolutie

   Sta versteld van de uitzonderlijke beelden in 2560 x 1440 resolutie, met de ASUS VA32AQ. Met zijn 31,5" WQHD-scherm levert de VA32AQ 25% scherpere beelden en tot 77% meer schermruimte dan een Full HD-scherm van vergelijkbare grootte - zodat gebruikers de vrijheid hebben om diverse vensters uit te spreiden over het bureaublad.   Verbluffende 178° brede kijkhoeken

   De VA32AQ beschikt over een In-Plane Switching-technologie (IPS) paneel om een prachtige contrast ratio van 100.000.000:1 en 178-graden brede kijkhoeken te geven. Het biedt 10-bit kleuren en kan dus meer dan een miljard kleuren weergeven - wat de VA32AQ ideaal maakt voor foto- en videobewerking, of voor home entertainment.

   SuperSpeed USB Charger

   De VA32AQ heeft een geïntegreerde SuperSpeed ​​USB-lader die 5V/1,5A stroom levert voor het opladen van mobiele apparaten. Verkort effectief de oplaadtijd van accu's, 40% sneller dan een normale USB 2.0-lader. Gebruikers kunnen hun stroombeluste apparaat in de buurt houden om het op te laden, een stopcontact zoeken is niet nodig.

   ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

   Als het gaat om design, houdt ASUS altijd de klant in gedachte - de ASUS VA32AQ is uitgerust met de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier- en timerfuncties. Gamers kunnen kiezen uit vier verschillende, bij de spelomgeving passende viziertypes, terwijl de timerfunctie spelers op de hoogte houdt van de verstreken tijd in real-time strategiespellen. Deze hulpmiddelen stellen gamers in staat hun spelvaardigheden te trainen en te verbeteren.   ASUS-exclusieve SplendidPlus-technologie

   We hebben de lat hoger gelegd door enkele van onze gepatenteerde technologieën te verwerken in de ASUS VA32AQ, om een echt levendige visuele ervaring te bieden. De VA32AQ is voorzien van de nieuwe SplendidPlus™ Video Intelligence-technologie, die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. SplendidPlus™ heeft twee nieuwe modi - Lezen en Donkere ruimte - als aanvulling op de Landschap, Standaard, Theater, sRGB en Nachtzicht modi. Laag blauw licht en Flicker-free technologieën verminderen verder de druk op de ogen bij langdurig gebruik.
   Lezen
   Donkere ruimte
   Landschap
   Theater
   Creëert een comfortabele ervaring, alsof een echt boek wordt gelezen, door de kleurtemperatuur en helderheid van de monitor aan te passen en zo een paperback boek te simuleren. Beste keus voor kijkplezier in een omgeving met zacht omgevingslicht. Vergroot het helderheidsbereik door meer contrastgradaties toe te voegen en de kleurverzadiging selectief te tweaken, voor meer weelderige landschappen. Verbetert het contrast en de kleurverzadiging van het beeld - levert meer levendige en meeslepende beelden waar u nog meer in opgaat.


   sRGB
   Game
   Nachtzicht
   Standaard
   Biedt de beste prestaties voor het bekijken van grafische afbeeldingen. Brengt donkere, moeilijk zichtbare gebieden naar voren terwijl het goed verlichte delen met rust laat - waardoor in duistere hoekjes loerende tegenstanders goed zichtbaar zijn. Verhoogt op slimme wijze de Y-luminantie om slecht verlichte details te benadrukken en de schoonheid van elke scène op heldere, levendige wijze vast te leggen. Maakt documenten scherp zichtbaar en verbetert de web browser-ervaring via geoptimaliseerde kleuren en contrast.   Bescherm de ogen met ASUS Eye Care-technologie


   Ultra-low Blue Light Monitor


   Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light-filter beschermt u tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VA32AQ heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.

   Niveau 1 is ideaal voor normaal surfen op het web, en biedt uitstekende kleurweergave voor levensechte beelden met minimale kleurverschuiving.

   Niveau 2 is ideaal voor het bekijken van foto's en video's, met een perfecte balans voor hoge beeldkwaliteit.

   Niveau 3 biedt het uiterlijk van echt papier, waardoor het ideaal is voor urenlang lezen of tekstverwerking.

   Niveau 4 is ideaal voor omgevingen met gedimd omgevingslicht.


   Flicker-Free technologie

   Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VA32AQ is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.