VG275Q

  VG275Q

  ASUS VG275Q Console Gaming Monitor - 27inch, Full HD, 1ms, GameFast Input Technology, FreeSync™

  • 27” Full HD gaming-monitor met uiterst snelle 1ms responstijd en GameFast Input-technologie, voor vloeiende gameplay
  • Dubbele HDMI-poorten en één DisplayPort zorgen ervoor dat tegelijkertijd een spelcomputer, een ander HDMI-apparaat of pc kunnen worden aangesloten
  • Voorzien van AMD FreeSync™ technologie om af te rekenen met scherm tearing en schokkerig frame rates
  • ASUS-exclusieve GamePlus sneltoets voor in-game verbeteringen en GameVisual voor geoptimaliseerde beelden.
  • TÜV Rheinland-gecertificeerd voor Flicker-Free en Low Blue Light-technologie, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
   Product Image
   Laat elke milliseconde tellen
   De 27” ASUS VG275Q Full HD gaming-monitor is gebouwd voor de perfecte console gaming-ervaring en biedt een ultrasnelle 1ms responstijd en een vernieuwingsfrequentie van 75Hz. Ook heeft het scherm GameFast Input-technologie voor een vertragingsloze ervaring, samen met twee lage inputvertraging HDMI-poorten en één DisplayPort, zodat gamers profiteren van supervloeiende beelden terwijl het scherm aangesloten blijft op maximaal twee apparaten. Daarnaast helpt AMD FreeSync™ technologie af te rekenen met image tearing-effecten, voor snelle gameplay via de HDMI-ingang, met als resultaat vloeiende gameplay.
   De complete console gaming-ervaring

   GameFast Input-technologie - omdat milliseconden tellen

   Inputvertraging is de tijd tussen het indrukken van een knop op de controller of toetsenbord en het moment dat de effecten ervan te zien zijn op het scherm. Hoge inputvertraging zal een tragere verbinding veroorzaken, zodat u moeite krijgt met het kunnen volgen van de snelle actie.
   Inputvertraging op een LCD-monitor is meestal veel lager dan op een tv, en de ASUS VG275Q beschikt over GameFast Input-technologie om inputvertraging verder te minimaliseren. Deze technologie zorgt voor veel snellere bewegingsweergave, zodat u de in-game actie altijd kunt bijhouden volgens de precieze timing die nodig is om zo snel als nodig te reageren.
   • HDTV
    De opdracht verschijnt vertraagd op het scherm en het doelwit wordt gemist.

   • VG275Q Console gaming-monitor
    De opdracht verschijnt direct op het scherm en het doelwit wordt precies op tijd geraakt.

   Ontdek waarom een gaming-monitor beter is dan een tv.

   Razendsnelle 1ms responstijd

   De ASUS VG275Q beschikt over een 1ms responstijd, zodat alle snelle spelacties vloeiend worden weergegeven zonder vegen, ghosting en bewegingsonscherpte. Gebruikers kunnen snel reageren op wat het scherm toont - een duidelijk voordeel in de gaming-arena.
   • Conventionele monitoren

   • ASUS VG275Q gaming-monitoren

   Flexibele aansluitmogelijkheden: dubbele HDMI plus één DisplayPort

   Om meer flexibiliteit te geven, is de ASUS VG275Q voorzien van twee HDMI-poorten en één DisplayPort. Hierdoor kunnen een spelconsole, pc en een ander HDMI-apparaat tegelijk worden aangesloten. Frequent in- en uitpluggen en de verbinding veranderen is niet nodig.

   Graphics zonder tearing-effect
   Supervloeiende beelden dankzij AMD FreeSync
   De ASUS VG275Q is voorzien van AMD FreeSync™ technologie, om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, met als resultaat naadloze beelden en vloeiende gameplay. Dit geeft gamers de overhand in first person shooters, racespellen, real-time strategie en sporttitels.

   *AMD FreeSync werkt bij vernieuwingsfrequenties variërend van 40Hz tot 75Hz

   Op gamers gerichte eigenschappen
   ASUS-exclusieve GamePlus-technologie
   De ASUS VG275Q is voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets die gamers helpt om meer uit hun spel te halen.
   Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

   Een vizieroverlay biedt vier verschillende vizieropties, zodat gamers altijd het vizier kunnen selecteren dat het beste past bij de op dat moment gespeelde game.

   Een on-screen timer, die kan worden gepositioneerd aan de linkerkant van het scherm, houdt de verstreken speeltijd bij.

   Het activeren van de schermuitlijnfunctie biedt gebruikers drie afstemmingslijnen op alle vier de hoeken van de monitor, om het giswerk te halen uit opstellingen met meerdere schermen, zodat elke monitor perfect is opgelijnd.

   De FPS-teller geeft aan hoe soepel het spel loopt.

   ASUS-exclusieve GameVisual-technologie

   ASUS GameVisual-technologie heeft zes vooraf ingestelde weergavemodi om de beelden te optimaliseren voor verschillende soorten content. Deze unieke functie is gemakkelijk te bereiken via een sneltoets of het On Screen Display (OSD) instellingenmenu.

   Navigatiejoystick en Sneltoetsen
   Maak gameplay altijd makkelijk

   1Een slimme kabelbeheer ontwerpfunctie op de voet van de VG275Q helpt kabels te organiseren en weg te werken, zodat de gamingomgeving opgeruimd blijft.
   2Gamer gerichte ontwerp:
   exclusieve 5-weg OSD navigatiejoystick, inputselectie, GamePlus en GameVisual.
   Ontworpen voor gaming-marathons
   Flicker-Free technologie
   Flicker-Free technologie vermindert flikkeringen, voor een comfortabele gaming-ervaring. Dit minimaliseert vermoeide ogen en andere mogelijk schadelijke effecten tijdens langdurige gaming-sessies.
   Ultra-Low Blue Light-technologie
   ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie vermindert de hoeveelheid blauw licht. Open en selecteer eenvoudig vier verschillende filterinstellingen via het OSD-menu op het scherm of de DisplayWidget gebruikersinterface om degene te vinden die het beste aansluit bij de uit te voeren taak.
   Low Blue Light-niveau
   De VG275Q gaming-monitor heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.
   Ergonomisch ontworpen en geschikt voor wandmontage
   De ASUS VG275Q is speciaal ontworpen voor marathon gaming-sessies. De ergonomisch ontworpen voet laat gebruikers de tilt, swivel, pivot en de hoogte van de monitor aanpassen, zodat altijd de ideale kijkpositie wordt gevonden. Het biedt ook VESA-wandmontage om te passen in elke beperkte ruimte.

   Hoogteaanpassing (0~130mm)

   Draaien (+90°~-90°)

   Pivot +90°~-90°
   (met klok mee en tegen klok in)

   Kantelen (+33° ~ -5°)

   • De complete console gaming-ervaring
   • Graphics zonder tearing-effect
   • Op gamers gerichte eigenschappen
   • Ontworpen voor gaming-marathons