VX228H

  VX228H

  ASUS VX228H Gaming Monitor - 21.5" FHD (1920x1080) , 1ms, Low Blue Light, Flicker Free

  Delicate details maken een monitor pas echt geweldig. De VX228H Full HD LED-monitor, met extreem snelle reactietijd van 1ms, 80.000.000:1 hoge contrast ratio en HDMI-interfaces, is geoptimaliseerd voor de beste beeld- en kleurkwaliteit. Deze aanpak is ook terug te vinden in de stevige, op een zonnewijzer gebaseerde designvoet en het ultraslanke profiel, dat stabiliteit en duurzaamheid garandeert zonder dat dit ten koste gaat van de stijl.

  Product Image

  Superieure beeldkwaliteit ontmoet ultraslank elegant ontwerp

  De VX228H Full HD LED-monitor, met 80.000.000:1 hoge contrast ratio en HDMI-interface, is geoptimaliseerd voor de beste beeld- en kleurkwaliteit. Uw ogen worden automatisch naar het ongeëvenaarde ontwerp getrokken - een samengaan van de op een zonnewijzer geïnspireerde designvoet en het ultraslanke profiel dat stabiliteit en duurzaamheid garandeert zonder in te leveren op stijl.

  Levensechte beelden, aangedreven door LED

  80.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio

  Verbetert het schermcontrast op dynamische wijze door de helderheid
  van de achtergrondverlichting aan te passen om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bereiken – voor het leveren van levensechte beelden.

  Full HD 1080p ondersteuning

  Betreed een spectaculaire wereld vol kleuren dankzij Full HD 1080p (1920x1080) ondersteuning.


  1ms Reactietijd

  Snelle reactietijd van 1ms (GTG) rekent af met ghosting en tracers, voor vloeiendere videoweergave.

  Aspect Control-functie

  De Aspect Control-functie laat gebruikers een voorkeursweergavemodus kiezen uit Full en 4:3, voor levensechte gaming of het bekijken van films zonder enig dataverlies of beeldvervorming.

  Uitgebreide connectiviteit en ingebouwde stereo luidsprekers voor multimediaplezier

  De VX228H is voorzien van uitgebreide aansluitmogelijkheden waaronder dubbele HDMI en D-sub, zodat gebruikers hem eenvoudig kunnen aansluiten op Full HD Blu-ray Discspelers en een veelvoud aan HD-afspeelapparatuur zoals DVD-spelers en decoders, voor onbeperkt entertainment en multimediaplezier via de ingebouwde stereo luidsprekers.
  Splendid™ Video Intelligence-technologie

  De exclusieve Splendid Video Intelligence Technologie optimaliseert de videoprestaties en de natuurgetrouwheid van beelden door kleuren, helderheid, contrast en scherpte te verbeteren. Zes voorgeprogrammeerde videomodi (Landschap, Theater, Game, Nachtzicht, sRGB en Standaard) zijn via een sneltoets te selecteren.  QuickFit Virtual Scale (octrooi aangevraagd)

  De in de monitor ingebouwde ASUS-exclusieve QuickFit plaatst document-, foto- en grid-modi op waar formaat over de werkvensters op het scherm. Dit is te activeren via een sneltoets op de monitor en wordt gebruikt als een leidraad bij het nauwkeurig bekijken en bewerken van foto's.

   Ondersteunde indelingen:
  • Document: Letter
  • Foto: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”
  • Raster: Uitlijning  Om een ​​meer comfortabele kijkervaring te bieden, maken ASUS Eyecare-monitoren gebruik van Flicker-Free Technology. Hiermee wordt het afleidende flikkeren op het scherm tegengegaan en het helpt vermoeide ogen te verminderen bij langdurige kijksessies.

  Conventionele monitoren zonder Flicker-Free technologie

  ASUS Eyecare-monitoren met Flicker-Free technologie


  Stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp voor moderne verfijning

  • Gemakkelijke bedieningstoetsen voor functionele set-up in de meertalige OSD
  • 25° (voorwaarts 5°, achterwaarts 20°) kantelhoek
  • KENSINGTON-veiligheidsslot

  Complete after-sales service

  • 3-jarige systeemgarantie
  • 3-jarige paneelgarantie
  • Gratis ophaalservice (in specifieke landen)
  • Gratis servicenummers (in bepaalde landen)


  Groen gedacht

  Groenere materialen

  • Kwikvrij LED-backlit paneel
   Ribbelkarton verpakking met minimaal 80% gerecyclede inhoud
  • Platte verpakking zorgt dat er meer kartonnen dozen in een lading passen, dus lagere transportkosten en minder CO₂-uitstoot