Deals
Support

GT1030-SL-2G-BRK

ASUS GeForce® GT 1030 2GB GDDR5 laagprofiel videokaart voor stille HTPC builds (met I/O-poort beugels
  • Stille passieve koeling betekent echt 0dB - perfect voor geruisloze thuisbios-pc's en multimediacenters.
  • AUTO-EXTREME technologie levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • GPU Tweak II maakt overklokken van prestaties gemakkelijker en meer visueel dan ooit, via een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface.
Win11
OP product mainImage

Grafische overvloed voor iedereen!

De ASUS GeForce GT 1030 is de fantastische videokaart van ASUS. Ontworpen met een zeer efficiënt 0dB thermisch ontwerp, voert het de warmte in alle stilte af - zodat de GT 1030 de perfecte keus is voor je slimline home theater pc (HTPC). Exclusieve AUTO-EXTREME technologie voor hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid. Het heeft bovendien GPU Tweak II voor het intuïtief tweaken van de prestaties.

Belangrijkste I/O-poorten

1x Native D-Sub
1 x Native DVI-D
1 x Native HDMI 2.0

0dB stille koeling

Perfect voor het bouwen van een geruisloze HTPC

Exclusieve door ASUS ontworpen heatsinks met een groot oppervlak zorgen voor effectieve passieve koeling van videokaarten, zodat tijdens het gebruik absoluut geen geluid wordt geproduceerd - ideaal voor high-definition en geruisloze thuisbios-pc's en multimediacenters.

AUTO-EXTREME technologie

Hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid

Alle ASUS-videokaarten worden nu geproduceerd met behulp van AUTO-EXTREME technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces dat hoogwaardige materialen gebruikt om tot een nieuwe kwaliteitsstandaard te komen. AUTO-EXTREME technologie zorgt voor consistente videokaartkwaliteit, verbeterde prestaties en een langere levensduur. Dit nieuwe productieproces is bovendien milieuvriendelijk, gebruikt niet langer agressieve chemicaliën en vermindert het energieverbruik met 50%.


*De afbeelding is alleen ter illustratie en geeft mogelijk niet het exacte ontwerp van de kaart weer.

GPU Tweak II

Naar hartenlust tweaken

Opnieuw ontworpen met een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface, maakt GPU Tweak II overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de systeemprestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen.

Gaming Booster
Prestatieverbetering met één klik

  • Visuele effecten: Verhoog de prestaties door visuele effecten van Windows uit te schakelen.
  • Systeem services: Schakel automatisch of handmatig Windows-services of -processen uit.
  • Geheugendefragmentatie: Systeemgeheugen herindelen en vrij maken zonder processen te hoeven sluiten.

 

GeForce GT 1030

NVIDIA® Adaptive V-Sync

Bereik meer dan alleen hogere framesnelheden. Behaal keer op keer ultra-vloeiende gaming dankzij de NVIDIA® gaminginnovatie Adaptive Vertical Sync. Deze technologie past VSync dynamisch aan op actuele frame rates, voor maximale speelbaarheid.

NVIDIA® PhysX™ gereed

Speel games met geavanceerde effecten zoals enorme explosies en levensechte personages, met 10x sneller schakelen tussen graphics en physics verwerking, zodat complexere effecten in real-time zijn te renderen.

DirectX® 12

DirectX® 12 GPU-versnelde tessellatie maakt meer gedetailleerde geometrie mogelijk in scènes, zodat personages gedetailleerd kunnen worden weergegeven in bioscoopkwaliteit.

Microsoft Windows 10 compatibel

Geeft u toegang tot geavanceerde computerervaringen met het nieuwste besturingssysteem, zodat u meer gedaan krijgt met uw PC

comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Videokaarten