DUAL-RTX2080TI-A11G

ASUS Dual GeForce RTX™ 2080 Ti Advanced-editie 11GB GDDR6 met krachtige koeling, voor 4K en VR-gaming
  • NVIDIA TURING™: ASUS GeForce RTX videokaarten worden aangedreven door de Turing GPU-architectuur en het gloednieuwe RTX-platform. Dit levert tot 6x de prestaties van vorige generatie videokaarten en brengt de kracht van real-time ray tracing en AI naar games.
  • DirectX 12:De power voor nieuwe visuele effecten en renderingtechnieken, voor meer levensechte gaming.
  • 4K:Zet de stap naar de ultieme 4K gaming-ervaring met de GeForce RTX, en geniet van de fantastische details van de belangrijkste games van dit moment.
  • Gepatenteerde Wing-blade ventilatoren leveren hoge luchtdruk, lagere geluidsniveaus, IP5X-gecertificeerde stofbestendigheid en 0dB-modus voor stille gaming.
  • 2.7-slots ontwerpbreidt het koeloppervlak uit met meer dan 50% in vergelijking met de vorige generatie.
  • Versterkt door eenbeschermende achterplaatdie buig- en traceschade aan de printplaat voorkomt.
  • 144-uurs validatieprogrammaonderwerpt kaarten aan een reeks strenge tests om de betrouwbaarheid te waarborgen.
  • GPU Tweak IIbiedt intuïtieve tweaking van de prestaties en thermische regelaars.
Win11
OP product mainImage

2x zoveel ventilator. 2x zoveel plezier.

Door de nieuwste NVIDIA Turing™ gaming-architectuur in zijn puurste vorm te leveren, combineert de ASUS Dual GeForce RTX™ 2080 Ti prestaties en eenvoud als geen ander. De Dual GeForce RTX™ 2080 Ti, die gebruik maakt van geavanceerde koeltechnologieën afgeleid van de paradepaardjes onder de STRIX-videokaarten, prefereert substantie boven stijl, de perfecte keus voor een goed uitgebalanceerde build. Riemen vast en gaan voor baanbrekende gaming-vaardigheid.

Gepatenteerde Wing-blade ventilatoren

Zien er cool uit

Ons gepatenteerde Wing-blade ventilatorontwerp is koel en stil, met 105% hogere statische druk over het koellichaam in vergelijking met traditionele axiale ventilatoren. IP5X-stofbestendigheid sluit het binnenwerk van de ventilator af voor binnendringende deeltjes, zodat alles soepel blijft lopen.

0dB-technologie

Stille intelligentie

0dB-technologie maakt het mogelijk om de ventilator volledig tot stilstand te brengen zolang de kerntemperatuur van de GPU onder 55 graden Celsius blijft, zodat in volledige stilte kan worden genoten van lichte gaming. Zodra de temperaturen stijgen, starten de ventilatoren automatisch weer op.

2.7-slot ontwerp

Alle warmte eruit

In deze generatie maken onze topkaarten gebruik van een 2.7-slot voetafdruk, om plaats te bieden aan een groter koellichaam. Groter is beter, tenslotte. We hebben de totale oppervlakte van onze koeling-array met meer dan 50% vergroot in vergelijking met de vorige generatie. Voor wie het maximale uit de prestaties van de Dual-serie van de GeForce RTX™ 2080 Ti wil halen, biedt ons nieuwste ontwerp veel meer thermische speelruimte voor overklokken. En voor wie enkel op zoek is naar een geweldige plug & play-ervaring, zorgt de extra warmteafvoer ervoor dat ventilatoren op lagere snelheden blijven draaien tijdens het gamen.

Beschermende achterplaat

Keihard de beste!

De dicht bevolkte printplaat van de Dual GeForce RTX™ 2080 Ti is versterkt door een aluminium achterplaat die structurele stijfheid toevoegt, wat buigen van de printplaat helpt te voorkomen en componenten en trace paden beschermt tegen beschadiging.

144-uurs validatieprogramma

"Uitgebreid" is misschien te zacht uitgedrukt

Onze uitgebreide prestatie- en stresstests beginnen met de allernieuwste, best lopende titels — zoals Fortnite, League of Legends, Overwatch en PlayerUnknown's Battlegrounds. Ook voeren we betrouwbaarheidsproeven uit zoals 144 uur durende stabiliteitstest en een reeks 3DMark-benchmarksessies om te waarborgen dat de kaart goed presteert wanneer de grenzen ervan worden opgezocht.

GPU Tweak II

Bewaken, tweaken en tunen

Het ASUS GPU Tweak II hulpprogramma tilt de prestatie-tuning van de videokaart naar een hoger niveau. Het laat gebruikers cruciale parameters aanpassen, waaronder GPU core kloksnelheden, geheugenfrequentie, voltage-instellingen en meer, met de optie om alles in real-time te bewaken via een aanpasbaar on-screen display. GPU Tweak II beschikt over alle hulpmiddelen die nodig zijn om de videokaart optimaal te benutten, van fijnmazige prestatie-tuning tot geavanceerde ventilatorregeling.

XSplit Gamecaster

Hoogwaardige streaming

XSplit biedt een hoogwaardige streaming-ervaring met in-game annotaties en andere geavanceerde functies. Profiteer van een gratis licentie bij aankoop van geselecteerde ASUS-videokaarten. Tot ziens online!

Meer info over XSplit hier

wtfast

Speel zonder lag

We zijn de samenwerking aangegaan met wtfast, om gamers te helpen spelen zonder lag, latentie en verloren pakketten. Profiteer via een 6-maanden abonnement op het wtfast Gamers Private Network van lagere ping, voor een soepelere, vloeiendere online gaming-ervaring. Koop een ASUS-videokaart - en het wachten is voorbij!

Meer info over wtfast hier

Quantum Cloud

Profiteer van GPU-vermogen

Quantum Cloud is een eenvoudige en veilige service waarmee u moeiteloos extra geld kunt verdienen door uw inactieve GPU aan het werk te zetten. Met behulp van een gebruiksvriendelijke app kan uw computer helpen bij het uitvoeren van cloudgebaseerde applicaties, waarmee u dan geld verdient. Inkomsten worden automatisch overgemaakt naar uw WeChat- of PayPal-account, en uw privacy blijft intact omdat er geen persoonlijke gegevens online worden opgeslagen. Begin vandaag nog met geld verdienen!

Virtual Reality

Zie je me nu?

Door de combinatie van geavanceerde VR-rendering, real-time ray tracing en AI tilt de Dual GeForce RTX™ 2080 Ti VR naar een nieuw niveau van realisme. Kabelbeheer is flink verbeterd dankzij VirtualLink, dat gebruik maakt van een alternatieve modus van USB Type-C™ om een snelle verbinding via één kabel te bieden voor volgende generatie VR-headsets.

NVIDIA® G-SYNC™ technologie

Soepele bediening

De Dual GeForce RTX™ 2080 Ti is uitgerust met NVIDIA® G-SYNC™ schermtechnologie, voor de meest vloeiende, snelst denkbare gaming. Het maakt een eind aan 'screen tearing' en minimaliseert schokkerige weergave en invoervertraging. Geniet van de nieuwste first-person shooters, sport- en actie-avonturenspellen op superhoge framesnelheden, zelfs op de hoogste grafische instellingen!

GEFORCE RTX 2080 Ti GRAPHICS OPNIEUW UITGEVONDEN
NVIDIA's nieuwste paradepaardje op videokaartgebied is een revolutie in gaming-realisme en prestaties. De krachtige NVIDIA Turing™ GPU-architectuur, baanbrekende technologieën en 11GB aan volgende-generatie, uiterst snel GDDR6-geheugen maken het ‘s werelds ultieme gaming-GPU.
NVIDIA Turing™ architectuur
Deze revolutionaire architectuur, gecombineerd met ons gloednieuwe GeForce RTX™ platform, brengt real-time ray tracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare shading samen. Je hebt nog nooit eerder zulke games gemaakt en er zo van genoten.
Real-time ray tracing in games
Ray tracing is de definitieve oplossing voor levensechte verlichting, reflecties en schaduwen en biedt realisme van een niveau dat veel verder gaat dan wat mogelijk is met behulp van traditionele renderingtechnieken. NVIDIA Turing™ is de eerste GPU die in staat is om real-time ray tracing uit te voeren.
Prestaties
GeForce RTX™ gaming-GPU's zijn uitgerust met volgende-generatie GDDR6-geheugen, ondersteuning voor DirectX 12-functies en meer. Oftewel, graphics opnieuw uitgevonden.
Game Ready Drivers
Behaal de hoogste prestatieniveaus en de soepelst mogelijke ervaring, vanaf het moment dat je begint te spelen.
Baanbrekende speltechnologieën
Ga voor de nieuwste NVIDIA GameWorks™ technologieën, voor vloeiende gameplay, filmische ervaringen en revolutionaire 360-graden beeldvastlegging, zelfs in VR. Haal bovendien de prestaties in huis om de nieuwste schermen aan te sturen, inclusief VR, ultrahoge resolutie en meerdere beeldschermen tegelijk.
VR Ready
Ontdek volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play-compatibiliteit met toonaangevende headsets - aangedreven door NVIDIA VRWorks™ technologieën. VR audio, fysica en ergonomie laten gebruikers elk moment horen en voelen.
comparison icon
Compare (0)