Deals
Support

DUAL-RX580-O8G

ASUS Dual-serie Radeon RX 580 OC-editie 8GB GDDR5 voor beste eSports en 4K-gaming
  • Naar 1380 MHz opgevoerde kloksnelheid in Overklokmodus, voor uitmuntende prestaties en een dito gaming-ervaring.
  • Gepatenteerde Wing-Blade 0dB ventilatoren voor max. luchtstroom met 105% meer luchtdruk. Speel in stilte met 0dB ventilatoren.
  • IP5X-gecertificeerde ventilatoren zijn stofbestendig, voor langere levensduur van de ventilator.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • VR-vriendelijke HDMI-poorten voor meeslepende virtual reality-ervaringen.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.
Win11
OP product mainImage

Optimale prestaties

De ASUS Dual-serie RX 580 is uitgerust met gepatenteerde Wing-Blade ventilatoren voor max. luchtstroom met 105% meer luchtdruk. De ventilatoren zijn IP5X stofbestendig, voor verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur. Daarnaast zorgt exclusieve Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II-componenten voor superieure stabiliteit. GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.

Belangrijkste I/O-poorten

1 x Native DVI-D
2 x Native HDMI 2.0
2 x Native Display Port

0dB Technologie

Speel in complete stilte

Innovatieve 0dB-technologie stopt de ventilator volledig wanneer de GPU-temperatuur onder 55°C blijft, zodat in volledige stilte kan worden genoten van lichte gaming.

IP5X-gecertificeerde stofbestendigheid

Langere levensduur ventilator

De ventilatoren in ASUS Dual-serie RX 580 videokaarten zijn onder de International Protection Marking (IP-code) gecertificeerd als IP5X-stofbestendig, voor verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur. Dit strenge certificeringsproces waarborgt dat ASUS Dual-serie RX 580 videokaarten optimale ventilatorprestaties leveren, zelfs onder zware omstandigheden.

Gepatenteerd wing-blade ontwerp

Max. luchtstroom met 105% meer luchtdruk

Gepatenteerd wing-blade ventilatoren leveren maximale luchtstroom en 105% meer statische druk over het koellichaam, met 3x stillere werking dan referentie-kaarten.

Auto-Extreme technologie met
Super Alloy Power II

Hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid

ASUS-videokaarten worden geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.


*deze foto is slechts ter demonstratie

VR-vriendelijke HDMI-poorten

Geniet van een meeslepende virtual reality-ervaring

ASUS Dual-serie RX 580 videokaarten hebben twee HDMI-poorten voor het gelijktijdig aansluiten van een VR-apparaat en scherm, zodat gebruikers op elk moment kunnen genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen, zonder kabels te hoeven verwisselen.

GPU Tweak II met XSplit Gamecaster

GPU Tweak II:
intuïtief tweaken van prestaties

Kloksnelheden, voltages en ventilatorsnelheden aanpassen om videokaart(en) exact naar eigen smaak af te stemmen. Kies tussen GPU Tweaks Standaard of Geavanceerde modi, afhankelijk van het ervaringsniveau.

Kies de Standaardmodus voor toegang tot intuïtieve opties voor gemakkelijke tweaking. Dit is geweldig voor wie nog aan het leren is om videokaarten te tunen. Of probeer de geavanceerde modus voor geavanceerde en uitgebreide tuning-opties die ervaren overklokkers volledige controle geven.

XSplit Gamecaster:
direct streamen van gameplay

Ook kan XSplit Gamecaster nu worden gestart om een overlay in het spel tevoorschijn te halen, en met een druk op een knop te starten met het streamen of opnemen van de gameplay. Probeer ook de in-game aantekeningen en de videobewerkingsfuncties om de spelstream-ervaring te verbeteren.
Meer over XSplit Gamecaster

Aangedreven door AMD Radeon™ RX 580

AMD Eyefinity-technologie

Breid het beeld uit over maximaal 4 schermen en ga volledig op in gameplay en entertainment.

AMD CrossFireX Technologie

Verdubbel de voor gaming beschikbare grafische capaciteit met AMD CrossFire-technologie, zonder addertjes onder het gras.

AMD FreeSync-technologie

Maakt een einde aan schokkerige gameplay en gebroken frames met vloeiende prestaties zonder artefacten, op vrijwel elke frame rate.

Microsoft DirectX® 12

Tilt gaming op de pc naar nieuwe niveaus qua visueel realisme en behaalt eersteklas prestaties.

comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Videokaarten