Deals
Support

PH-GTX1050TI-4G

ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 is het beste voor een compacte gaming-pc build
  • Exclusieve World of Warships uitnodigingscode gratis: Diana Cruiser en 15-dagen Premium Account (ter waarde van USD $11). *inwisselen spelcodes mogelijk van 31/07/2015 t/m 30/01/2017. Blijf http://www.asus.com/event volgen voor details.
  • Dubbele kogellager ventilator vermindert rotatiewrijving, voor 2 keer langere levensduur en koelefficiëntie.
  • Eenvoudige plug & play gaming zonder dat een extra voeding nodig is.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en real-time streaming.
  • NVIDIA ANSEL voor een revolutionaire nieuwe manier om in-game screenshots te maken.
  • NVIDIA GameWorks™ zorgt voor een interactieve en filmische ervaring, naast ongelooflijk vloeiende gameplay.
Win11
OP product mainImage

Het beste voor uw compacte build

De ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 Ti is uitgerust met een dubbele kogellager ventilator voor een 2x langere levensduur en met exclusieve Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II-componenten voor superieure stabiliteit. De ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 Ti heeft ook GPU Tweak II met XSplit Gamecaster, voor het intuïtief tweaken van prestaties en real-time streaming. Het biedt de beste ervaring in spellen zoals Overwatch, Dota 2, CS Go en League of Legends.

Belangrijkste I/O-poorten

1 x Native DVI-D
1 x Native HDMI 2.0
1 x Native DisplayPort

Ventilator met dubbele kogellager

2x langere levensduur

Zonder het bij glijlagerventilatoren vaak voorkomende probleem van opdrogende olie gaat de dubbele kogellagerventilator van de ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 Ti 2x zo lang mee. Dankzij de verminderde wrijving loopt hij ook soepeler, wat de levensduur en de koelingefficiëntie van de kaart nog verder verbetert.

Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II

Hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid

ASUS-videokaarten worden geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.

*deze foto is slechts ter demonstratie

GPU Tweak II met XSplit Gamecaster

Naar hartenlust tweaken

Opnieuw ontworpen met een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface, maakt GPU Tweak II overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de grafische prestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen. Eenvoudig streamen of opnemen van gameplay via XSplit Gamecaster, direct via een handige, in-game overlay.

XSplit Gamecaster: streamen en direct opnemen van gameplay

Ook kan XSplit Gamecaster nu worden gestart om een overlay in het spel tevoorschijn te halen, en met een druk op een knop te starten met het streamen of opnemen van gameplay. Probeer ook de in-game aantekeningen en de videobewerkingsfuncties om de spelstream- ervaring te verbeteren.
Meer info over XSplit Gamecaster

Game Ready

Buitengewone prestaties. Game-veranderende ervaringen. Perfect afgestemd. Game Ready met GeForce GTX 10-serie videokaarten.

Nieuwste architectuur

Ervaar ongelooflijke prestaties in high-definition games, aangedreven door NVIDIA Pascal™ - de meest geavanceerde GPU-architectuur die ooit is gemaakt.

Geweldige gaming

Snelle, gemakkelijke toegang tot NVIDIA Game Ready stuurprogramma's laten alle gamers hun pc veranderen in een echte gamingopstelling, om de nieuwste titels in hun volle glorie aan te pakken.

GeForce-platform

Geavanceerde grafische technologieën zoals NVIDIA Ansel™ in-game fotografie en NVIDIA GameWorks™ zorgen voor een zeer interactieve, filmische ervaring.

Aangedreven door
NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti

NVIDIA GPU Boost™ 3.0

Maximaliseert op dynamische wijze kloksnelheden op basis van de werklast en geeft echte gaming-liefhebbers de regelmogelijkheden die ze nodig hebben om de prestaties naar een nieuw niveau te tillen.

NVIDIA G-SYNC™ technologie

NVIDIA G-SYNC is baanbrekende schermtechnologie die de meest vloeiende spelervaring ooit levert. De revolutionaire vloeiendheid van G-SYNC wordt behaald door de vernieuwingssnelheden van het scherm te synchroniseren met de GPU in uw GeForce GTX-aangedreven desktop of notebook, wat afrekent met screen tearing en haperende weergave en vertraagde invoer minimaliseert. NVIDIA G-SYNC vereist een gekwalificeerd NVIDIA G-SYNC schermpaneel op de notebook of een NVIDIA G-SYNC monitor.

PCIE 3.0

Levert dubbel zoveel bandbreedte per lane als PCIe Gen 2, voor snellere GPU–CPU communicatie.

comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Videokaarten