TUF Z270 MARK 2

Intel® LGA 1151 ATX-moederbord met DDR4 3866 (overklokt), dubbele M.2 en USB 3.1, HDMI, Intel® Optane™ geheugen gereed
 • Overklok ontwerp - Til de geheugenfrequenties en CPU-prestaties tot extreme hoogten
 • Thermal Radar Core+ - Directe ventilatortuning en slimme systeemkoeling
 • Qualified Vendor List (QVL) - Perfect compatibel met high-performance werkstation videokaarten
 • TUF-componenten - Gecertificeerde militair niveau condensatoren, spoelen & MOSFET's voor zware taken
 • Uitgebreide connectiviteit - HDMI, DVI, dubbele USB 3.1 Type-A en M.2 sockets
 • Dubbele PCI Express® slots - Ondersteunen bridgen van SLI videokaarten, voor levering van 1,5x zoveel bandbreedte voor overdracht
OP product mainImage

1 DVI

2 TUF MOSFET’s

3 HDMI

4 USB 3.1 (Type-A)

5 TUF-spoel

6 PS/2(combo)

7 TUF-cond.

8 Intel® Gb LAN

9
 • PCI Express 3.0
 • SLI/CFX-ondersteuning
 • ASUS Safe Slot *
  *alleen voor de PCIe x16_1
10
Audiofuncties
 • LED-verlichte Audio-afscherming
 • Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij
 • Speciale audio PCB-lagen

11 DIGI+ VRM & EPU

12 DDR4 3866 (overklokt) ondersteuning

13 Ondersteuning 14nm CPU Intel® LGA1151 Socket

14 Front USB 3.0

15 Intel® Z270-chipset

16 SATA 6Gb/s poorten

17 Dubbele 32Gbps M.2 x4 Intel® Optanegeheugen gereed

ROBUUST VAN BINNEN EN VAN BUITEN

Totale Stabiliteit,
Gegarandeerde
Compatibiliteit

TUF is waar ambitie voor betrouwbare briljante prestaties samenkomen met de werkelijkheid. Wanneer u een systeem bouwt met behulp van het TUF Z270 Mark 2 moederbord, bouwt u het met het vertrouwen van totale stabiliteit en gegarandeerde compatibiliteit.
En met de TUF Z270 Mark 2 zijn we nog een stap verder gegaan met ons digitale camouflage concept - via een direct op het moederbord geplaatst sjabloon van het leger-geïnspireerde digitale patroon! Via de associatie met macht geeft de prachtige nieuwe esthetiek van de TUF Z270 Mark 2 een kijkje in de toekomst, op de volgende gevechtsklare machine. Of u nu wilt werken of modden, zorg ervoor te bouwen op een solide basis met The Ultimate Force - oftewel TUF!

Qualified Vendor List (QVL)

De TUF Z270 Mark 2 is zorgvuldig ontworpen om naadloos samen te werken met een breed scala aan high-performance werkstation videokaarten. De Asus belofte van geweldige compatibiliteit wordt ondersteund door onze uitgebreide Qualified Vendor List met toonaangevende merken en producten - zodat u zeker kunt zijn van compatibiliteit voordat u die perfecte videokaart koopt.  Meer info >

Q-LED indicatoren

Vier lichtjes in verschillende kleuren geven aan of zich onregelmatigheden voordoen tijdens elke fase van het opstartproces.

Overklok ontwerp

Ontworpen voor maximale geheugenversnelling

Met een nieuwe techniekintensieve DRAM lay-out geïmplementeerd, levert de derde-generatie ASUS T-Topology nieuwe DDR4-overklokdynamiek die de geheugenfrequenties verder opdrijft dan ooit tevoren - helemaal tot 3866MHz als alle geheugenslots worden gebruikt!

* Testconfiguratie:
Intel® Core™ i5-7600K I TUF Z270 Mark 2 I DDR4 G.SKILL 3866 4G x 4

Eén klik om te overklokken

Je hoeft geen ​​technisch expert te zijn om opwindende overklokprestaties te ervaren met de TUF Z270 Mark 2, want Thermal Radar Core+ bevat nu de Fast Tuning-functie, om efficiënt te werken met precieze voltageregeling en -bewaking - allemaal beheerd via een enkele klik!

ULTIEME KOELING

Thermal Radar Core+

ASUS TUF Thermal Radar Core+ zorgt voor koelingbeheer voor het complete systeem - snel, gemakkelijk en veilig. Aanpasbare regelaars laten gebruikers de ventilatorsnelheden aanpassen, om de temperatuur via één enkele klik af te kunnen stemmen. Voor nog meer eenvoud via een enkele muisklik zorgt de Live Update-functie ervoor dat Thermal Radar Core+ altijd actueel blijft.

Ventilator
regeling
Thermische
tuning
CPU
Assessment

Aanpasbare instellingen voor elke ventilator helpen de levensduur van het moederbord te verlengen. Het is zelfs mogelijk om de systeemventilatoren te bewaken, te beheren, individueel te benoemen en te bedienen, om de perfecte balans te creëren tussen stilte, koeling en prestaties.

Het is gemakkelijk om de ventilatoropstelling van het volledige systeem te optimaliseren. Op basis van de kenmerken van elke op het moederbord aangesloten ventilator kan elk ventilatorprofiel snel worden geoptimaliseerd allemaal met één klik.

CPU Assessment stelt gebruikers in staat te beoordelen wanneer de CPU-zone meer koeling nodig heeft, voor meer nauwkeurige controle over de systeemventilator - omdat het is gebaseerd op echte temperatuurgegevens. Sensoren registreren de temperatuur van de CPU door de tijd gemeten, om de ventilatorinstellingen aan te passen op basis van de gebruikelijke computeractiviteit.

24/7 BETROUWBAARHEID

U vraagt ​​24/7 betrouwbaarheid - wij leveren het! TUF-moederborden ondergaan de meest strenge testen binnen de industrie om te zorgen dat ze klaar zijn voor langdurig gebruik in elke omgeving. Tijdens onze tests oververhitten we ze, koelen ze, buigen ze, stoten ze en laten we ze vallen - zodat gebruikers weten dat hun TUF-moederbord is gecertificeerd voor 24/7 betrouwbaarheid!

5-jaar garantie, gegarandeerde betrouwbaarheid

*De service volgt de lokale normen en servicevoorwaarden.

SLI-ondersteuning

TUF Z270 Mark 2 bevat twee PCI Express®-slots die ondersteuning bieden voor het bridgen van SLI-videokaarten. Met 1,5x zoveel bandbreedte voor overdracht dan enkel-slots configuraties ondersteunt de TUF Z270 Mark 2 uiterst vloeiende en briljante multi-monitor opstellingen.

ASUS SafeSlot

SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe®-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, wordt de sleuf voorzien van verstevigende metalen ondersteuning. Vervolgens wordt het stevig verankerd aan het moederbord via extra soldeerpunten.

TUF-componenten

Gecertificeerd voor intensieve taken

TUF-spoelen
Gecertificeerde TUF-spoelen op militair niveau zorgen voor onovertroffen duurzaamheid, om de levensduur van het systeem te maximaliseren.

TUF condensatoren
+110% temperatuurtolerantie en 1,5x langere levensduur.

TUF MOSFET’s
militaire kwaliteit gecertificeerde MOSFET's met lagere Rds (aan)*

*Lagere RDS (aan) resulteert in een betere energie-efficiëntie en minder warmteontwikkeling

TUF ESD Guards 2

2x zo krachtige ESD-bescherming voor langere levensduur van componenten

ESD Guards 2 beschermt de TUF Z270 Mark 2 tegen schadelijke elektrostatische ontlading. ESD Guards 2 is getest tot 2x zo hoge niveaus als de industrienormen. We voeren ook pin-niveau* testen uit op 30% hogere ESD-niveaus dan de voorgaande TUF-normen. Onze strenge tests betekenen betere levensduur van componenten voor uw TUF Z270!

* Pin-niveau testen hebben betrekking op USB, LAN, DVI en HDMI connectoren.

USB-connectoren

Op circuit geplaatste Transient Voltage Suppression (TVS) diodes en condensatorbescherming zijn toegevoegd voor oppervlaktemontage en dual-inline pakketten.

HDMI- en DVI-bescherming

Aanvullende op circuit geplaatste TVS-diodes beschermen HDMI- en DVI-connectiviteit.

LAN-poort

Transient Voltage Suppression diodebescherming op het LAN-circuit, versterkt door een anti-piekspanning LAN-connector, vergroot de bescherming tegen extreme gebeurtenissen zoals blikseminslag.

Audio-aansluitingen

Condensatorbescherming is aanwezig op audio-uitgang circuits aan zowel de voor- als achterzijde.

TUF LANGuard

Exclusieve militaire-klasse LAN-bescherming

De Ethernetaansluiting op de TUF Z270 Mark 2 wordt beschermd door TUF LANGuard, een militair-niveau innovatie die geavanceerde signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige oppervlakgemonteerde condensatoren integreert om de doorvoer te verbeteren - en zo het moederbord te beschermen tegen blikseminslag en statische elektriciteit.

HOGE-OVERDRACHTSSNELHEID

Ultieme-snelheid 10Gbps
met USB 3.1 on-board

Met twee USB 3.1 Type-A poorten voor de allersnelste USB-aansluitingen ervaren gebruikers gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbps - tweemaal zo snel als USB 3.0. USB 3.1 is ook volledig achterwaarts compatibel met bestaande USB-apparaten.

Dubbele on-board M.2
voor tot 32Gbps overdrachten

De TUF Z270 Mark 2 is voorzien van twee ingebouwde M.2-aansluitingen - die beide Intel® Rapid Storage-technologie en RAID-configuraties ondersteunen voor overdrachtssnelheden tot 32Gbps, automatische applicatievernieuwingen en uitzonderlijk snel wekken vanuit slaapstand!


Sneller netwerken
met Turbo LAN

Zelfs de geringste vertraging kan van invloed zijn op de prestaties - en dat is waarom de TUF Z270 Mark 2 is voorzien van Turbo LAN. Geavanceerde "traffic-shaping" technologie vermindert vertraging, dus alles acties voelen sneller en soepeler. En het is niet nodig om een expert te zijn: de eenvoudige interface van Turbo LAN betekent dat het slechts een paar klikken kost om de vertraging te verminderen met tot wel 1,45x!

Intel Optane-geheugen ready
 

Intel® Optane geheugen* is een revolutionaire (niet-vluchtig geheugen) technologie, ondersteund door de TUF Z270 Mark 2. Optane Memory-modules versnellen aangesloten opslag om de opstarttijden te verminderen en het starten van applicaties te versnellen - wat alles sneller en soepeler maakt, zodat gebruikers productiever dan ooit zijn!

*Mogelijk gemaakt via 7e gen. Intel®-processor, driver en BIOS-update

Uitmuntende audio: In en Uit

TUF Audio Design maakt korte metten met het optimaliseren van audio-instellingen voor de manier waarop gebruikers willen luisteren, chatten, films kijken of ontspannen met hun favoriete muziek. On-board fysieke afscherming, een professioneel ontworpen design en hoogwaardige componenten resulteren in uitzonderlijk heldere en natuurgetrouwe audio output.

LED-verlichte audio-afscherming

Speciaal ontwikkelde audio-afscherming zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding, wat de multilaterale interferentie aanzienlijk vermindert. LED-lichteffecten — zoals statische of ademhalende modi — laten gebruikers passie injecteren om hun levensstijl en persoonlijkheid te projecteren.

Pop-reducerend circuit

Een uniek pop-reducerend circuit vermindert poppend geluid naar alle audio-uitgangen bij opstarten.


Gespecialiseerde kanaal lay-outs

Afzonderlijke lagen voor het linker- en rechterkanaal bieden afzonderlijke paden die de audiokwaliteit waarborgen.

Hoogwaardige audiocondensatoren van Japanse makelij

Hoogwaardige condensatoren zorgen voor warm en meeslepend geluid met buitengewone helderheid en natuurgetrouwheid.

3D-printen-vriendelijk
Maak hem eigen
ASUS is de eerste moederbordfabrikant die 3D-printen ondersteunt, zodat het gemakkelijk is om het uiterlijk van het moederbord aan te passen en de systeemprestaties te verbeteren met een reeks geprinte onderdelen.
Exclusieve 3D Mount voor eenvoudige installatie
Speciale 3D Mounts (bevestigingspunten) op het moederbord maken het plaatsen van 3D-geprinte onderdelen eenvoudig. Gebruikmakend van de zelfde schroeven als M.2 stations en standaard moederbord montagegaten is het eenvoudig om naambordjes, kabelafdekkingen of een M.2 ventilatorhouder toe te voegen.

*Producten met het 3D Printing Friendly-logo zijn voorzien van de gespecialiseerde 3D Mount en komen ook inclusief een extra 3D Mount-kit.

1
Kabelafdekking

Dek kabels af voor een nettere pc.

2
Aangepaste naamplaat

Personaliseer de build met een aangepast, uniek eigen logo.

3
M.2 ventilatorhouder

De 3D-geprinte ASUS M2-ventilatorhouder houdt de temperaturen laag, voor betere prestaties en lange levensduur.

3D-printen-vriendelijk
Maak hem eigen
ASUS is de eerste moederbordfabrikant die 3D-printen ondersteunt, zodat het gemakkelijk is om het uiterlijk van het moederbord aan te passen en de systeemprestaties te verbeteren met een reeks geprinte onderdelen.
Exclusieve 3D Mount voor eenvoudige installatie
Speciale 3D Mounts (bevestigingspunten) op het moederbord maken het plaatsen van 3D-geprinte onderdelen eenvoudig. Maak gebruik van de zelfde schroeven als M.2 stations en standaard moederbord montagegaten om eenvoudig naamplaatjes, kabelafdekkingen of een M.2 ventilatorhouder toe te voegen.

*Producten met het 3D Printing Friendly-logo zijn voorzien van de gespecialiseerde 3D Mount en komen ook inclusief een extra 3D Mount-kit.

3D-printbare accessoires

Zorg er vanwege de zichtbaarheid van onderdelen in aangepaste pc builds voor dat ze er uitspringen ten opzichte van de concurrentie, met 3D-geprinte accessoires.

2-weg SLI HB bridge cover

Klem de de cover op de PCB SLI HB bridge om stijl toe te voegen aan de build. Meerdere vormfactoren — eATX, ATX en mATX — zijn beschikbaar.

Ventilatorrooster

Voeg extra stijl toe aan de build.

Kabelkammen

Houd kabels georganiseerd met multi-connector ontwerp. 3D-ontwerpbestanden zijn beschikbaar voor 24-pins, 8-pins, 8 + 6-pins, 6-pins en 4-pins PSU-connectoren.

Gids om te starten met printen

Volg deze stappen om te starten met het printen van eigen 3D-onderdelen - en integreer ze binnen de kortste keren naadloos in de pc build!

Download

Selecteer de 3D-bronbestanden om te downloaden.

Personaliseer

Pas de grootte of vorm aan, voeg tekst toe of wijzig andere kenmerken.

Print

Gebruik een eigen printer of ga naar een lokale leverancier of ASUS winkel met Shapeways.

Installatie

Gemakkelijk monteren en inpassen van 3D-geprinte onderdelen met behulp van M.2 moeren of bestaande kastbevestigingen.

Meer info

Intel CPU en chipset kenmerken

Klaar voor 7e gen. Intel® LGA1151 Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron processors

De TUF Z270 Mark 2 ondersteunt 7e Generatie en 6e Generatie Intel® Core i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® processors in de LGA1151-uitvoering, met geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van on-board grafische uitvoer met eigen chipsets, 2-kanaals (4 DIMM’s) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0-lanes.

Intel® Z270-chipset

De Intel® Z270 is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor 7e Generatie en 6e Generatie Intel®LGA1151 Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de Z270 een maximum van 10 USB 3.0-poorten, zes SATA 6Gbps-poorten, 32Gbps M.2 en PCIe 3.0 lane snelheid ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens. De Intel® Z270 ondersteunt ook geïntegreerde grafische functies - dus altijd uitzonderlijke grafische prestaties!

comparison icon
Compare (0)