PRIME B250M-C

ASUS B250M-C Commercial-serie micro-ATX moederbord, gebouwd voor 24/7 gebruik, Total Cost of Ownership (TCO) reductie, eenvoudige assemblage en BIOS-beheer
 • 5X Protection III: Geavanceerde hardwarematige waarborgen voor allround bescherming
 • Efficiënt beheer: ASUS Commercial BIOS Kit voor gemakkelijke aanpassing van DMI, BIOS-waarden en opstartlogo's, plus Intel® ME Driver en OEM Activation (OA) tools*
 • Betrouwbaarheid om op te bouwen: 24/7 stresstests gedurende 168 uur, plus anti-vocht coating voor langere systeemlevensduur.
 • Eenvoudige assemblage: Box-type aansluitingen en vast-gepositioneerde, kleurgecodeerde aansluitingen om de productielijn te versnellen.
OP product mainImage
1 VGA
2 DVI
3 USB3.0
4 DisplayPort
5 HDMI
6 LAN
7 Audio
8 PCI Express 3.0
9 M.2_2
10 PCI Slot
11 4 x DDR4-slots
12 Ondersteuning14nm CPU Intel® LGA 1151 Socket
13 M.2_1
14 Intel® B250-chipset
15 SATA 6Gb/s poorten

ASUS Commercial-serie

ASUS is 's werelds grootste en bekendste moederbordmerk, bekend om ons gebruikersgerichte Design Thinking. Wij begrijpen het zakelijke belang van stabiliteit, eenvoudig beheer en veiligheid. Dat is de reden waarom ASUS-moederborden uit de commerciële serie 24/7 stabiliteit, slimme BIOS tools en gegarandeerde lange-termijn beschikbaarheid bieden, terwijl onze after-sales service van wereldklasse effectief veel verborgen cost of ownership verlaagt - om zo uw investering gedurende de levenscyclus van een product te maximaliseren.
 • Betrouwbaarheid om op te bouwen

  5X Protection III
  Anti-vocht
  24/7 Betrouwbaarheid

  Behoud de beste prestaties en verleng de levensduur van het systeem.

 • Efficiënt beheer

  Commerciële BIOS Kit
  ASUS Remote Management tool

  Aanpassen, controleren en bijwerken van uw systemen met geautomatiseerd gemak.

 • Eenvoudige assemblage

  Box-aansluitingen
  Vaste positie-aansluitingen
  Kleurgecodeerde aansluitingen
  Q-Slot en Q-Dimm

  Voorkom pinschade en profiteer van de consistente lay-out gedurende generaties producten.

Betrouwbaarheid om op te bouwen

 • SafeSlot Core

 • Tegen piekspanning beschermde netwerken

 • Overspanningbescherming

 • Stabiele voeding

 • RVS I/O achterzijde

Prime 200-moederborden worden vervaardigd met marktleidende 5X Protection III. Dit maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en veeleisende normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen. Dit leidt tot uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds leidende moederbordenmerk.

SafeSlot Core

Versterkt PCIe-slot voorkomt beschadiging

SafeSlot Core is het ASUS-exclusieve PCIe-slot. Met een versterkt ontwerp dat aan het moederbord is verankerd via een speciale haak, biedt SafeSlot Core 1,6x sterkere retentie en 1,3x grotere schuifweerstand dan standaard uitbreidingsslots.


ASUS Prime-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

ASUS Prime-moederborden hebben versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

LANGuard

Opgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.

ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau met behulp van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensators, voor een meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor een grotere tolerantie tegen statische elektriciteit en een betere bescherming tegen spanningspieken.

Overspanningbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse

Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om de chipset, connectiviteitspoorten en audio codecs te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.

DIGI+ VRM

Nauwkeurige controle voor stabiele stroomvoorziening!

ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid

Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer (3x) zo lang is als bij gewone panelen.

ESD Guards

Bescherming tegen elektrostatische ontlading

ASUS ESD Guards voorkomen schade als gevolg van elektrostatische ontlading, tot +/-10kV voor luchtafvoer en +/-15kV voor contactontlading, geplaatst in een actief beschermend circuitontwerp dat de levensduur van componenten verlengt.

Tegen vocht en corrosie

Tegen vocht en corrosie

Deze innovatieve vochtbestendige coating beschermt het moederbord en bestrijdt verhoogde vochtniveaus die zich kunnen opbouwen in dichtbevolkte omgevingen, zoals fabrieken, bibliotheken, datacenters en internetcafés. Het minimaliseert zelfs interne corrosie door de hechting en migratie van vocht te voorkomen — en verlengt zo de levensduur van het moederbord.

24/7 Betrouwbaarheidstest

Geoptimaliseerd voor 24/7 werking, is het moederbord getest onder temperaturen oplopend tot 45°C en een luchtvochtigheid tot wel 80%, om te waarborgen dat het overweg kan met de wisselende temperaturen en vochtigheid op verschillende locaties.

Efficiënt beheer

ASUS Remote Management Tool

De ASUS Remote Management Tool biedt routineonderhoud op kantoor pc's, waaronder eenvoudige BIOS-updates en automatische gelijktijdige synchronisatie op meerdere apparaten.
 • Snelle BIOS-update

  Real-time BIOS-updates via USB of harde schijf

 • Gemakkelijke BIOS-instelling

  Eenvoudig aanpassen van CPU-, ventilator- of systeeminstellingen

 • Systeembewaking

  Direct toezicht op temperatuur-, voeding- of ventilatorstatus van systeem

 • Energiebeheer op afstand

  Controle over wek/uitschakel/reset/slaapstanden

 • Aanpassen DMI-waarde

  Ophalen DMI-informatie en bewerken DMI-string in real-time

Commerciële BIOS Kit

ASUS begrijpt dat een aangepast product in grote mate van invloed is op het bewustzijn van gebruikers, dus maak kennis met de gloednieuwe commerciële BIOS Kit voor een BIOS-update deeloplossing!
 • BIOS Value Edit tool - Aanpassing BIOS-opties.
 • BIOS Boot Logo tool - Geef een merk aan builds via een aangepast opstartlogo.
 • OEM Activation (OA) tools - Toevoegen of verwijderen van de OEM-activeringssleutel.
 • Desktop Management Interface (DMI) - Gemakkelijk toevoegen van klantgegevens, zoals bedrijfsnaam, aan het BIOS.
 • Intel® Management Engine (Intel® ME) stuurprogramma - Update de Management Engine zonder het hele BIOS te flashen.


*Neem contact op met de plaatselijke vertegenwoordiger om de betreffende BIOS-tools te verkrijgen voor fabricage-aanvragen.

Eenvoudige assemblage

Box-aansluitingen

Alle USB 3.0- en 2.0-aansluitingen zijn van het boxtype, wat snelle connectorinstallatie mogelijk maakt en pinschade voorkomt.

Vaste-positie aansluitingen

Connectorposities op ASUS Commercial-moederborden blijven consistent gedurende productgeneraties, wat de training, fabricage en investeringen in ondersteunende hardware beschermt.

Kleurgecodeerde aansluitingen

Kleurgecodeerde aansluitingen zorgen voor gemakkelijk identificatie en kabel-matching, om de productielijn te versnellen.

Q-Slot

Moeiteloos verwijderen van PCI Express-componenten

De grote gevleugelde clip is gemakkelijk te bereiken en eenvoudig te bedienen. Druk enkel licht op de Q-Slot clip en de videokaart wipt er gewoon uit. Het installeren of verwijderen van zelfs de grootste videokaarten is een fluitje van een cent!

Q-DIMM

Gemakkelijk geheugen verwijderen

Zelfs bij gebruik van een kleinere behuizing hoeft slechts de enkelzijdige clip omlaag te worden gedrukt om de RAM-modules in of uit te duwen of te trekken - geheugen verwijderen was nog nooit zo simpel!

Intel CPU en chipset kenmerken

Intel® B250-chipset

De Intel® B250 is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor 7e & 6e generatie Intel LGA1151 Core i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium® / Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt het native ondersteuning voor maximaal zes USB 3.0-poorten, zes SATA 6Gbit/s-poorten en PCIe 3.0 lane snelheid voor het sneller ophalen van gegevens. De Intel® B250-chipset ondersteunt ook iGPU-functionaliteit, zodat gebruikers kunnen profiteren van Intels allernieuwste geïntegreerde grafische prestaties.Klaar voor 7e generatie en 6de generatie Intel LGA1151 Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron processors

Het ASUS B250M-C moederbord ondersteunt 7e generatie en 6e generatie Intel Core™ i7/Core i5/Core i3/Pentium®/Celeron® processors in de LGA1151-uitvoering. Geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers ondersteunen on-board grafische output met speciale chipsets, twee-kanaal (4-DIMM) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0 lanes, voor geweldige prestaties.

* Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

 • PRIME B250M-C
 • ASUS Commercial-serie
 • 5X Protection III
 • SafeSlot Core
 • LANGuard
 • Overspanningbescherming
 • ESD Guards
 • ASUS Remote Management Tool
 • Eenvoudige assemblage
 • Intel CPU en chipset kenmerken
comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Moederbord